Behagelig oplevelse Deltog i et møde på Hopballe Mølle, hvor vi fik en god orientering om de muligheder, samt fald gruppér , der kunne være når man skal udforme et fremtidsfuldmagt eller testamente m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig ekspedition og hjælp af Enayat til ændring af et testamente. kunne kontaktes uden for normal åbningstid også. Så er meget tilfreds og vil bruge dem igen også en skarp pris på det vi skulle ha... Voir plus
En meget behagelig og uddybende forklaring på sin sag. Man følte virkelig at man var i centrum og fik rigtig gode svar på sine spørgsmål. Kan virkelig anbefale at bruge Replik.
L'entreprise a répondu
Mødet med en dygtig jurist, der professionelt gav en udførlig forklaring om, hvorfor Fremtidsfuldmagt er vigtig. Envidere mødte jeg så pr. telefon Katrine, der var tålmodig - yderst venlig og personl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Replik (FamilieTestamente) er en nytænkende juridisk rådgivningsvirksomhed funderet på klassiske dyder. Vi ved, at livet er uforudsigeligt. Det, som er sikkert i dag, kan pludselig forsvinde i morgen. Derfor hjælper vi danske familier med at træffe vigtige beslutninger om fremtiden allerede i dag. Det giver vished, og vished giver ro. Hos Replik starter vores rådgivning altid med en samtale. For det er først, når vi kender dig, når vi forstår din situation og ved, hvad der er vigtigt for dig, at vi kan hjælpe dig bedst muligt. Replik er til for at skabe juridisk tryghed for familier gennem hele livet. Med dyb faglighed, fleksibilitet og empati stræber vi efter at være Danmarks førende jurister inden for familie- og arveret. Replik kombinerer dyb juridisk ekspertise med stærke formidlingsevner, menneskelig indlevelse og digitale løsninger. Vores specialiserede jurister evner de svære rådgivningsmæssige forløb, mens vores digitale platform gør rummet for samtalen lettere, samtidig med at fleksibilitet og fair priser sikres. Replik tilbyder skræddersyede juridiske løsninger med fokus på familie- og arveret. Vores tjenester inkluderer udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter og andre juridiske dokumenter, som beskytter familier gennem alle livets forhold. Vi tilbyder personlig rådgivning, sparring og foredrag, understøttet af en stærk digital platform. Vores mission: Vi ved, at livet er uforudsigeligt. Det, der er sikkert i dag, kan pludselig forsvinde i morgen. Derfor er vores mission klar: At hjælpe danske familier med at træffe vigtige beslutninger om fremtiden allerede i dag.
Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
God service.
God forklaring på alle spørgsmål osv.
Man føler sig tryg i sagsforløb.

Réponse de Replik
Fremtidsfuldmagt: Rådgiveren gav professionel, venlig og hurtig rådgivning omkring fremtidsfuldmagten. Alle spørgsmålene blev besvaret, og jeg følte mig i trygge hænder lige fra første kontakt.

Réponse de Replik
Jeg var ikke tilfreds , da jeg synes ikke vi fik lejlighed til at læse tingene igennem, min mand var ikke med til samtalen . Mens jeg talte med sælger fik jeg et link fra mobilpay om at betale inden samtalen sluttede . .Jeg spurgte om jeg dog ikke kunne læse tingene igennem med min mand . Det kunne man ikke og der var ingen fortrydelse ,,, Synes det er meget dårlig handelsmetode ...

Réponse de Replik
Meget meget søde og hjælpsomme mennesker, prisen under hvad jeg havde forventet, fik skrevet testamente og fremtids fuldmagt, god oplevelse.

Réponse de Replik
Yderst professionele og rigtig gode til at forklare så man kan forstå det.

Réponse de Replik
Professionel vejledning og tydelig guidning i processen.

Réponse de Replik
Meget venlig og god samtale. jeg blev orinteret om alt hvad jeg ville spørge om. jeg fik en rigtig fin snak, og alle punkter blev gået igennem fra jer .venlig hilsen Lene Jørgensen

Réponse de Replik
Følelsen af at der var tid til at lytte og forklare.
Tak til Martin

Réponse de Replik
Et trykt sted at komme. Føler der bliver lyttet og taget hånd om en. Kan hel klart anbefales.

Réponse de Replik
Vi fik en venlig og kompetent betjening, fik venligt svar og hjælp til det vi spurgte om.
Var i kontakt med jer flere gang, men altid kompetent svar.
Vh. Erich og Karin Hahn

Faglig dygtig.
God empati og forståelse i ens situation.
God til at blive informeret i sagens forløb