Replik Avis

4 635
TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Behagelig oplevelse Deltog i et møde på Hopballe Mølle, hvor vi fik en god orientering om de muligheder, samt fald gruppér , der kunne være når man skal udforme et fremtidsfuldmagt eller testamente m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition og hjælp af Enayat til ændring af et testamente. kunne kontaktes uden for normal åbningstid også. Så er meget tilfreds og vil bruge dem igen også en skarp pris på det vi skulle ha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget behagelig og uddybende forklaring på sin sag. Man følte virkelig at man var i centrum og fik rigtig gode svar på sine spørgsmål. Kan virkelig anbefale at bruge Replik.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mødet med en dygtig jurist, der professionelt gav en udførlig forklaring om, hvorfor Fremtidsfuldmagt er vigtig. Envidere mødte jeg så pr. telefon Katrine, der var tålmodig - yderst venlig og personl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services juridiques

Écrit par l'entreprise

Replik (FamilieTestamente) er en nytænkende juridisk rådgivningsvirksomhed funderet på klassiske dyder. Vi ved, at livet er uforudsigeligt. Det, som er sikkert i dag, kan pludselig forsvinde i morgen. Derfor hjælper vi danske familier med at træffe vigtige beslutninger om fremtiden allerede i dag. Det giver vished, og vished giver ro. Hos Replik starter vores rådgivning altid med en samtale. For det er først, når vi kender dig, når vi forstår din situation og ved, hvad der er vigtigt for dig, at vi kan hjælpe dig bedst muligt. Replik er til for at skabe juridisk tryghed for familier gennem hele livet. Med dyb faglighed, fleksibilitet og empati stræber vi efter at være Danmarks førende jurister inden for familie- og arveret. Replik kombinerer dyb juridisk ekspertise med stærke formidlingsevner, menneskelig indlevelse og digitale løsninger. Vores specialiserede jurister evner de svære rådgivningsmæssige forløb, mens vores digitale platform gør rummet for samtalen lettere, samtidig med at fleksibilitet og fair priser sikres. Replik tilbyder skræddersyede juridiske løsninger med fokus på familie- og arveret. Vores tjenester inkluderer udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter og andre juridiske dokumenter, som beskytter familier gennem alle livets forhold. Vi tilbyder personlig rådgivning, sparring og foredrag, understøttet af en stærk digital platform. Vores mission: Vi ved, at livet er uforudsigeligt. Det, der er sikkert i dag, kan pludselig forsvinde i morgen. Derfor er vores mission klar: At hjælpe danske familier med at træffe vigtige beslutninger om fremtiden allerede i dag.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(4 635)

1 081 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fremtidsfuldmagt

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med medarbejderne i Replik.
De har være venlig og imødekommende og givet en super god vejledning hele vejen rundt.
Juristen var super til at forklare alle facetterne i en fremtidsfuldmagt.
Så de får lige yderligere ✨✨✨✨✨.

14 août 2026

Hej Lene

Tak for den flotte anmeldelse og dejlige tekst. Det er vi super glade for. Skønt, du har været top tilfreds med personalet og forløbet hos os.

20 août 2026

Hej Lisbeth

Tusind tak for anmeldelsen og de fem stjerner. Det er vi enormt glade for, at du tog dig tiden til.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin opstart med onlinemøde med…

Fin opstart med onlinemøde med chefjuristen. Derefter tilsendtes et super udkast til fremtidsfuldmagten. Efter min godkendelse blev dokumentet hurtigt sendt til tinglysning, så resten af forløbet kunne ende hos notaren.

Hej Leo

Mange tak for din fine og grundige feedback omkring processen hos os. Det glæder os, at du har været tilfreds med forløbet og ville dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en meget god og behagelig…

Jeg havde en meget god og behagelig samtale med Martin Sonne.
Mvh. Tove Pedersen

Hej Tove

Tusinde tak for din positive feedback. Det glæder os, at du ville dele din oplevelse, og jeg skal sørge for at sende din personlige ros videre til Martin.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev hjulpet i hele forløbet

Jeg blev hjulpet i hele forløbet og når jeg lavede fejl fik de mig hurtig på ret vej igen

Hej Bent

Tusinde tak for din venlige tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at rådgivningen har været god og vejledende, så alle detaljer ramte plet.

Kontakten.

Hej Jan

Mange tak for at tage dig tiden til at skrive og give udtryk for din oplevelse med os. Det glæder os, at kontakten med juristen og personalet har været til fem stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og professionel hjælp ifm oprettelse af Fremtidsfuldmagt

Hej Signe

Mange tak for din positive respons. Det glæder os, at du oplevede rådgivningen som god og professionel, og at du nu har styr på fremtidsfuldmagten.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og konstruktiv gennemgang af sagen.

God og konstruktiv gennemgang af sagen.
Venlig og flink medarbejder.

Hej Kurt

Mange tak for din positive feedback. Vi er glade for at høre, at du fik en masse ud af rådgivningen og oplevede en venlig atmosfære.

Super professionel rådgivning

Super professionel rådgivning

6 août 2026

Hej Ulrik

Mange tak for den gode anmeldelse og for de fem stjerner. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og vejledning

Meget nemt og et meget kompetent personale som var omhyggelig med information og vejledning på hele processen.

17 août 2026

Hej Susanne

Vi siger mange tak for de flotte ord om vores rådgivning og personale. Det er enormt værdsat.

Du må have en dejlig dag.

Noté 4 sur 5 étoiles

God kommunikation

God kommunikation

6 juillet 2026

Hej den tilfredse

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god og professionel oplevelse hos Replik.

Tak fordi du tog dig tid til at dele den.

God vejledning!

Venlig og oplysende information om muligheder! Gav sig god tid til at forklare, hvad jeg har brug for under omstændighederne!

13 août 2026

Hej Jeanett

Tusinde tak for den positive feedback. Det glæder os, at du fremhæver den tid, vi sætter af i rådgivningen, og at du blev mødt af venlighed.

Tak for at dele din oplevelse og rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og professionel behandling og…

Hurtig og professionel behandling og søde personer

13 août 2026

Hej Niels Peter

Mange tak for den pæne anmeldelse. Vi er glade for at høre, at processen er gået hurtigt og med et professionelt snit - og ikke mindst i en behagelig atmosfære.

Noté 4 sur 5 étoiles

Havde en god og konstruktiv samtale .Vi…

Havde en god og konstruktiv samtale .Vi måtte dog rykke for papirerne.

3 août 2026

Hej Lena

Tak for din gode anmeldelse og feedback. Det glæder os, at I fik en masse ud af samtalen, og så tager vi det med rykkeren til os.

God dag til dig.

Effektivt og profesionelt

Hurtig og professionel håndtering af vores sag. Vi er super tilfredse med hele sagsbehandlingen og de færdige dokumenter i sagen. Replik giver grundig vejledning til hele den digitale tinglysning af dine dokumenter.

7 août 2026

Hej Leif

Tusind tak for de pæne ord. Det er meget værdsat. Det glæder os, du fandt tiden til at skrive om jeres oplevelse, og at I er super tilfredse med det hele.

Hej Ulla

Mange tak for den positive tilbagemelding og de fem stjerner. Rådgivningen er kernen i vores arbejde, så vi er glade for, at telefonsamtalen gav dig, hvad du kom efter.

Hej Lone

Mange tak for den gode anmeldelse og for at tage dig tiden til at skrive. Det glæder os, at du oplevede hurtig og god service.

God dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun sige at jeg fik den bedste…

Kan kun sige at jeg fik den bedste rådgivning, og har kun haft en rigtig god oplevelse. Vender meget gerne tilbage når jeg har problemer.
Annette Sørensen.👍🌺

28 avril 2026

Hej Annette

Vi er enormt glade for dine flotte ord om oplevelsen og rådgivningen hos os. Det lyder som et skønt forløb, og du er naturligvis altid velkommen - også hvis der blot er spørgsmål til noget.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik en fantastisk god orientering og…

Vi fik en fantastisk god orientering og vejledning. Kan kun anbefales til andre at benytte Replik.

10 août 2026

Hej Jørgen

Stor tak for de nydelige ord om forløbet og rådgivningen. Vi værdsætter den varme anbefaling og ønsker dig en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og relevant behandling og…

Hurtig og relevant behandling og rådgivning.

11 août 2026

Hej Mogens

Mange tak for den gode anmeldelse. Vi sætter stor pris på ordene og glæder os over, du havde et super forløb med os.

Rigtig god dag til dig.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus