Jeg har drukket juicen i 7 måneder. Jeg har stille og roligt tabt ca. 8 kilo. Det tager mine sukker cravings og tro mig, dem havde jeg mange af hver dag. Det er ikke et slanke produkt, men det hjælpe... Voir plus
Dårlig kundeservice og useriøst firma. Jeg vil fraråde alle at handle her. De er lynhurtige til at trække pengene, men bliver enormt vrede hvis man har berettiget kritik. Mine juice var varme ved modt... Voir plus
Jeg startede min første juicekur hos Restart Juice for to uger siden, og jeg er blown away! Juicerne smager helt fantastisk – hver eneste flaske føles som en lille smagseksplosion. Mit forløb har være... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte 2 x velkommen hjem pakker men fortrød købet da leveringsdag ikke passede min kæreste og jeg. Læste hurtigt at der ingen fortrydelsesret var da det er råvarer m.m varen er. Ringede 2 gange,... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Restart Juice er dedikeret til at fremme sundhed og velvære gennem koldpressede juice-kure, skabt af 100% naturlige frugter og grøntsager af højeste kvalitet. Vores juicer er skånsomt presset for at bevare flest mulige næringsstoffer og leveres frisk direkte til din dør, så du nemt kan give din krop et nærende og velsmagende boost. Hos Restart Juice tror vi på, at enkle og rene ingredienser kan gøre en stor forskel for din energi, fordøjelse og generelle velbefindende. Uanset om du ønsker en detox, en sund livsstilsændring eller blot en frisk start, tilbyder vi skræddersyede juice-kure, der understøtter din rejse mod en sundere hverdag. Kvalitet, friskhed og bekvemmelighed – leveret direkte til dig.
Priorparken 681, 2605, Brøndby, Danemark
- kundeservice@restartjuice.dk
- restartjuice.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Super velsmagende juice
Jeg elsker dette koncert
Jeg elsker dette koncept !
Det er den ultimative forkælelse til både krop og sind 🙏🏻
Jeg er så heldig at ligge først på leveringsruten, så modtager altid juicerne inden jeg er stået op, som gør jeg kan starte kuren allerede tirsdag.
Alle gange jeg har modtaget, har der bare været orden i sagerne og det er jo så lækkert med de ekstra gaver der er med fra gang til gang.
Havde jeg økonomien, tog jeg gerne 4 dages juicekur om måneden - men jeg kan ikke holde fingerene fra kasserne med ekstra lækkerier når jeg først er logget ind 😍
Juicerne smager vildt godt ! Allesammen 🙌🏻
Jeg er rigtig glad for de forskellige…
Jeg er rigtig glad for de forskellige juicer og forkæler mig selv engang imellem med dem
Altid friske og lækre meget smagfulde…
Altid friske og lækre meget smagfulde juicer
Flot service ..og ikke mindst spændende og relevante goodiebags.
Lækre juicer og giveaways
Lækre juicer og giveaways - bliver fyldt med energi af at indtage dem 🤩🤩🤩

Lækre juicer
Lækre juicer. Desværre har de ændret indhold fra 500 ml til 330 ml til samme pris. 1 juice er erstattet med en suppe og det er jeg ked af. Jeg savner 6 x 500 ml JUICE. De sidste 2 gange har der manglet noget u min pakke. 1 gang gjorde jeg opmærksom på det uden der blev gjort noget så anden gang valgte jeg at lade være med at gøre dem opmærksomme på det, men holder en lang pause. SVAR TIL RESTART. Det er trods alt over 3 liter mindre end før. På Facebook skriver I at grunden er at mange kunder har skrevet at 500 ml er alt for meget. At jeg så udover 3 liter mindre også mangler nogle af de produkter der skulle være i så bliver jeg lidt øv. Jeg er på førtidspension så det er i forvejen mange penge at skulle betale.
De får en stjerne mere for at ha ydet en god kundeservice.

Super produkt
Super produkt.
Det kickstartede lige en sundere hverdag uden for meget sukker og kaffe. Derudover fik jeg derudover lækre skønhedsprodukter med. Kan kun anbefale Restartjuice

Réponse de Restartjuice
Gang på gang har jeg glædet mig over at…
Gang på gang har jeg glædet mig over at modtage de skønneste juicer og endda sammen med fede giveaways. Ud over juicer m.m. får man også udførlige madplaner med sund, lækker og nærende kost ♥️
Jeg har været på juicekuren adskillige gange og er aldrig gået sulten i seng.

Réponse de Restartjuice
Rigtig gode juicer og elsker de ekstra…
Rigtig gode juicer og elsker de ekstra gaver der er med i mange af pakke tilbuddene.

Ikke en rar oplevelse
Ikke særlig god smag hverken juice eller retter i kostplanen. Ikke særlig god hjælp fra supporten når der bliver stillet spørgsmål.

Réponse de Restartjuice
Det gav virkelig noget på energi…
Det gav virkelig noget på energi niveauet samt på vægttabskontoen.
Vil gerne prøve det igen

Réponse de Restartjuice
Hej jeg har ikke modtaget mine ting…
Hej jeg har ikke modtaget mine ting endnu.
Vi har ikke rigtigt fundet en løsning endnu. Det har noget med fragt og øer at gøre.