Udsøgt fornøjelse. Fantastisk restaurant🤩
Normalt laver jeg ikke anmeldelser på steder, som jeg besøger og spiser hos.
Men dennegang skulle være særlig! Er normalt meget opmærksom på, hvor jeg spiser. Tager gerne langt for god mad. Men efter en tur med venner og børn på Falster. Beslutter vi os for at spise en sen frokost sammen. Vi har på forhånd valgt et sted, og går faktisk forbi denne restaurant, og videre ned til den valgte. Vi kommer derned, og der er et hav af mennesker, hvilket betyder meget for et madsted. Men servicen inden vi overhovedet når til dørs, var for anmassende af personalet. Og vi besluttede os at gå videre. Vi gik derfor hen til la Buffalo. Der sad få folk. Hvilket var lidt alarmende, og normalt ville jeg så bare gå videre. Vi besluttede os at prøve alligevel. Vi var en flok på 11, og vi kommer derhen. Bliver mødt af ejeren, og vi spørg om sammensætte nogle borde. Han var venlig og gik i gang med det samme. Vi bestilte vores mad, og der gik ikke længe før den var på bordet. Alt så lækkert ud. Maden kom samtidig, hvilket var rigtigt fint, når man har børn med. Mine børn er til dels kræsende, når de skal prøve noget nyt, som ikke ligner hvad de til dels plejer. Selv de spiste op, og var godt tilfredse. Denne restaurant levede mere end op til mine/alles forventninger. Både deres mad, service. Og meget vigtigt af alt deres priser. Vi var mundlamme over, at vi ikke betalte mere, end hvad vi gjorde. Vi snakkede om i kredsen vi var om et genbesøg, da det 2,5 times køretur t/r værd. Dette sted kan klart anbefales. Forstår ikke tidligere anmeldelser, da dette var så fantastisk en oplevelse, og smagfuldt. Både for vores børn, men også for os voksne.