Heerlijk menu thuisbezorgd, verrassend en met aandacht voorbereid. Een hele mooie en leuke beschrijving zit er bij, hoe je alle onderdelen het beste even kan verwarmen, afmaken en je bord op kan make... Voir plus
Restaurant Madern
Lisez les avis des autres
De doos vol verrassingen werd keurig op tijd bezorgd. Heerlijk eten. Wel zelf nog alles opmaken, maar dat heeft ook iets gezelligs met elkaar. Keurige, uitgebreide informatie toegevoegd. Elk onderdeel... Voir plus
We hebben al eerder een bestelling gedaan bij Madern. En ook deze keer was het eten echt heerlijk! Madern, bedankt! We zullen zeker vaker een een bestelling doen! Ps kleine opmerking: de carpaccio... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Langstraat 74, 3771 BH, BARNEVELD, Pays-Bas
- 0342 491374
- info@restaurantmadern.nl
- restaurantmadern.nl
Einfach leckeres Essen zu einem guten Preis
Service zonder gezeur!
In oktober gereserveerd voor de kerst, maar ja dat ging niet door. Ruim van te voren kreeg ik een net telefoontje waar rustig en bondig uitgelegd werd wat nu met kerst de keuze was. N het voorschot werd terug gestort. Heel keurig n voor mij n extra reden om afgelopen week als nog ons verlate kerstmenu af te halen! Hoop snel weer te genieten van de chique kliekjes!
Lekker gegeten van de culibox.
Thuismenu besteld omdat het restaurant…
Thuismenu besteld omdat het restaurant vanwege de lockdown dicht was. Was top! Top kwaliteit en smaak.
Culibox besteld
Culibox besteld, eten was zeer goed van kwaliteit. De tijd van opwarmen klopte niet helemaal, het was nog lauw. Zelf nog wat langer opgewarmd en toen was het perfect! Voldoende garnituren, goede porties. Mooi opgemaakt en duidelijke instructie meegeleverd. Wij komen hier zeker terug!
Was weer uitstekend
Was weer uitstekend, alleen de presentatie was vergeleken met voorgaande boxen beduidend minder.
Het was genieten
Het was genieten, zowel verpakking als opmaak en smaak waren voor elkaar.!
Wederom heerlijk gegeten
Wederom heerlijk gegeten. Beschrijvingen waren top, in een handomdraai een super diner op tafel.
Kerstdinern2021
Ps kleine opmerking: de carpaccio was moeilijk uit de verpakking te halen en daardoor iets lastiger om te eten. Maar de kwaliteit was zeer goed!
Wij wensen jullie alle goeds voor 2022 en hopen dat jullie het restaurant weer kunnen openen.
Met vriendelijke groet, familie De Heus
Heel lekker gegeten en de culi-box was…
Heel lekker gegeten en de culi-box was erg gemakkelijk te bereiden. Een aanrader als je tijdens corona tóch luxe thuis wilt dineren. Het eten was goed op smaak en lekker bijpassende wijn.
Uitstekende kwaliteit eten
Uitstekende kwaliteit eten, super smaken en snel bezorgd. Ook eenvoudig op te warmen. Snel aan tafel voor een luxe maaltijd.
Culibox
Afgelopen weekend opnieuw genoten van een culibox. Het was weer erg smaakvol en zag er super uit. Een prima alternatief voor een avondje tafelen in het restaurant. Ga zo door!
Smaakt altijd naar meer...
Wij hebben al meerdere malen gebruik gemaakt van de Culibox van Madern. Dat feit is an zich al veelzeggend, want als iets niet bevalt doe je het geen tweede keer.
Voor ons is de kwaliteit van de producten, de wijn-spitscombinatie en de zorg waarmee alles wordt geleverd meer dan genoeg reden om te zeggen: dit was zeker niet de laatste keer! Ga zo door 'Maderners'!
Het eten is heerlijk!
Het eten is heerlijk. Super op smaak en eenvoudig zelf te bereiden. We hebben genoten
Heerlijk eten
Heerlijk eten. Gemakkelijk op te warmen. Goede en duidelijke gebruiksaanwijzing.
We hebben heerlijk gegeten en mijn…
We hebben heerlijk gegeten en mijn moeder van 85 op een veilige manier kunnen verassen.
Thuis uiteten is wel net zo leuk!
Madern staat voor gastvrijheid en lekker eten
Madern staat voor gastvrijheid, lekker koken en een zeer redelijke prijs. Ik raad het iedereen aan!
Heerlijk gegeten!
Heerlijk gegeten, prachtig opgemaakt en duidelijke instructie voor het opwarmen van het hoofdgerecht!
Snap dat gerechtjes nu al klaar in…
Snap dat gerechtjes nu al klaar in bakjes , wat voor heen allemaal apart was , maar daardoor bij carpaccio niet uit het bakje te krijgen. Tip folie onderin? En crème brullee ook in wat kleiner rond bakje , nu maar dun laagje en er niet uit te halen om even in leuk schaaltje te doen. Maar verder was het eten erg lekker en super verzorgd