Vi var et selskab på 6 personer. 3 ud af 6 steaks var gennemstegt. To valgte ikke at klage, mens jeg valgte at få min oksemørbrad sendt ud, da den var stegt så tør, at den smuldrede. Det gav persona... Voir plus
Vi startede med en virkelig lækker tartar, hvor de enkle ingredienser spillede perfekt sammen. Min ribeye var stegt til perfektion, fritterne var sprøde og velsmagende, og chilimayonnaisen sad lig... Voir plus
Besøgte restaurant Rebelsk søndag den 26. april 26 til en “omgang” sonday roast. Alt i alt en fornuftig oplevelse - god mad / sød og flink betjening / hyggelig atmosfære Men vi syntes der mangle... Voir plus
Mine voksne børn er vilde med Rebelsk, så efter at have hørt om alle de lækre madoplevelse tog vi til "søndags-roast"! Smeltende lækker kalve-roast!!! Med lækker salat, store pommes og ægte bearna... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Dårlig oplevelse
Fik en burger som var meget tørt og pamsfritter havde fået alt for meget.
Vi sad alt for længe og ventede på vores mad. Ca 1times tid Og de havde 2 forskellige undskyldninger hvorfor maden ikke var kommet ud.
Vinen var alt for dyrt og vi kunne ikke få vand til vores vin, det skulle bestilles ekstra ved siden af. Vil ikke anbefale restaurant til andre.
Koncept en blanding mellem Hereford…
Koncept en blanding mellem Hereford beefstouw og Jensens bøfhus. Maden var et sted imellem, men priserne stikker helt af. Vinkortet var ren tyveri, 785 for en vin til butiks pris på 189, som de helt sikkert får langt billiger. Bordet bag os klagede over sovsen var kold, fik at vide at den var som den skal være
Trist start på noget som kunne have været godt