Tusind tak til Cecilie og Jette fra Retsadvokaterne for deres uvurderlige hjælp i min meget komplekse skilsmisse- og bodelingssag. Sagen har været ekstremt kompliceret, og jeg vil gerne udtr... Voir plus

Sagen var sikkert bare endnu en dag på kontoret for de gode kvinder. For mig var det derimod en sag om mulig fratagelse af forældremyndighed og samvær. Cecilie var godt forberedt, gav ingen fal... Voir plus

Cecilie har håndteret en bopælssag for mig. Jeg har været oprigtig glad for måden jeg blev modtaget på og måden sagen blev håndteret på. Det har været professionelt, hurtige svar, god sparring og ree... Voir plus

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Jeg har brugt Ratsadvokaterne

Jeg har brugt Ratsadvokaterne, og kan kun sige godt om den.
Tænker at de er super kompetente, de kan virkelig deres fag.
Kan kun give min varmeste anbefaling til Christina Minefeltet Engestolt der er super dygtig. Man føler virkelig at man bliver hjulpet med det problem man har.

8 juillet 2019

Kompetent rådgivning

Kompetent rådgivning.

Jeg har kun godt at sige om Cecilie Mieths håndtering af min lejesag, hvor jeg havde problemer med, at kommunen nu nedlægger udlejers ulovlige lejemål, hvor jeg i god tro har boet gennem 20 år. Cecilie er yderst kompetent og har ydet mig god rådgivning i, hvorledes jeg skal forholde mig.

Jeg kan derfor varmt anbefale Cecilie Mieth og Retsadvokaterne.

5 juillet 2019

Virkelig god behandling

Jeg har hele vejen igennem mit forløb hos Retsadvokaterne følt mig tryg!
Jeg vil til hver en tid give mine varmeste anbefalinger og selvfølgelig selv bruge Retsadvokaterne igen, hvis jeg får brug for det.

2 juillet 2019

Samværssag og forældremyndighed

Jeg har haft Cecilie fra retsadvokaterne og jeg har haft en fantastisk god hjælp i samværssag og forældremyndighed sag og jeg har været super glad for Cecilie og selvfølgelig også for Jette som jeg også har brugt meget tid med, så tusind tak for alt jeres støtte og jeg vil med glæde anbefale jer og vil selv bruge jer igen hvis jeg skal bruge en god advokat.

7 juin 2019

Helt igennem FANTALASTISK service 😄

Jeg/vi kan KUN anbefale Retsadvokaterne, vi havde Cecilie, jeg/vi fik hjælp til en FP pensionssag og der har hele vejen igennem sagen, været FANTALASTISK service og behandling, uanset hvem man har talt med i telefon har det været behagelige samtaler 😃
Ja det koster noget at benytte en advokat, men det har været hver en krone værd.
Blev endda ringet op en lørdag formiddag med resultatet af afgørelsen 😄

Der er ingen tvivl om vi til enhver tid ville benytte Retsadvokaterne igen, hvis vi skulle få behov for det 😃

14 mai 2019

Jeg giver retsadvokaterne mine varmeste…

Jeg giver retsadvokaterne mine varmeste anbefalinger. Cecilie Mieth har professionelt og hurtigt hjulpet med salg af min del af et hus og udfærdiget testamente så det er på plads til den tid. Christina Monefeldt har gennemgået papirerne ang. Køb af andelsbolig og vejledt angående dette.

12 mai 2019

Jeg oplevede en fantastisk forståelse…

Jeg oplevede en fantastisk forståelse for min situation jeg stod i da jeg skulle have hjælp fra Retsadvokaterne. De var profesionelle, jeg kunne altid få fat i dem og de har efterfølgende også kontaktet mig for at høre hvordan det går her 4 mdr efter de hjalp mit i statsforvaltningen.

Jeg følte mig bestemt ikke som endnu et sagsnummer i mappen, men derimod som et menneske - Cecilie Mieth var så opmærksom på mig og hvordan jeg havde det; før, under og efter mødet hvor hun var bisidder :)

De varmeste anbefalinger herfra !

8 mai 2019

typiskt advokat svar !

typiskt advokat svar !! man hyrer dem til noget !
men så kan de ikke finde ud af det! burde man
så ikke kaste det hvide flag,og betale folk deres
penge tilbage !!! hilsen frank olsen

24 avril 2019

Super Super informativ og grundig…

Super Super informativ og grundig rådgivning. Christina Monefeldt hjalp os med vore hus handel og gav kyndig rådgivning hele vejen igennem.

Bestemt ikke sidste gang vi bruger Christina Monefeldt.

2 avril 2019

En ualmindelig ringe oplevelse

Jeg havde en ualmindelig ringe oplevelse da de skulle hjælpe mig med at forlænge nogle lejere i vores hus.

For det første skulle man betale ca. 2500kr. inden de vill se på sagen... Jeg fik at vide, at det var deres timepris og at jeg fik refunderet det der ikke blev brugt. Så jeg betalte selvfølgelig.

Jeg deltog i et møde som tog præcist 20 minutter, hvor vi gennemgik det lovmæssige i at forlænge mine lejere. Til dette møde blev vi enige om præcist hvad de skulle foretage sig, samt hvad der skulle skrives i en mail til lejerne.

De bad mig overføre 4000kr. for at køre sagen videre.

Efter nogle dage fik jeg en std. mail (som forslag til det der skulle sendes til lejerne) Denne mail var meget langt fra det vi havde aftalt på mødet og derfor spild af tid.
Jeg bad om at de udarbejdede en mail som svarede til det aftalte!!

Den kom et par dage efter, hvor de efterfølgende trak ca. 3400kr. fra sagen.
Jeg ringede til dem og de fortalte mig, at det var fordi sekretæren også havde brugt tid på sagen.

Altså:
ca. 3400kr. for 20 minutters møde og en mail på 5 linjer... Det er MEGET dyrt og med sikkerhed også betaling for de fejl de lavede i forløbet.

23 janvier 2019
Logo de Retsadvokaterne

Réponse de Retsadvokaterne

Kære Jan
Indledningsvis er vi kede af, at du ikke har haft en god oplevelse hos Retsadvokaterne.
Vi kan naturligvis ikke kommentere på personsager her på Trustpilot, men du er velkommen til at kontakte undertegnede, såfremt du ønsker en drøftelse af sagen, og samtidig modtage en opgørelse over den tid vi har brugt. Jeg har gennemgået din sag, og kan konstatere, at advokaten har foretaget sig mere i din sag end du beskriver i ovenstående samt at der er faktureret for mindre tid end der er brugt på sagen.
Med venlig hilsen
Cecilie Mieth, indehaver.

Skilsmisse og bodeling.

Skilsmisse og bodeling.
Cecilie har igennem,en særdeles kompliceret bodeling, været yderst professionel og hjælpsom. Jeg kan på baggrund af ovenstående give Cecilie mine bedste anbefalinger.

3 décembre 2018

Har hjulpet os med huskøb til vores…

Har hjulpet os med huskøb til vores store tilfredsstillelse. God gennemgang af salgsmaterialet og løbende orientering hele vejen igennem, lige indtil sidste dokument var i orden. Vi har været meget tilfredse og vil gerne anbefale Retsadvokaterne.

5 novembre 2018

Tryghed, tryghed, tryghed

Christina fra retsadvokaterne hjalp os med at købe vores nye hus. Måden det kørte på var god og tryg. Prisen var som lovet og vi har i hele processen sikre på at der var styr på ALT.

Det hele foregik uden et fysisk møde, da vi selv havde for travlt til det.

Jeg kan varmt anbefale retsadvokaterne til andre, der er ved at købe hus.

3 novembre 2018

En troværdig sagfører!

En sagfører, der taler i et forståeligt sprog, og hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Selvom vi befandt os i Italien, da vi købte hus, hjalp Christina Monefeldt os via telefonmøder på en meget grundig og professionel facon.
Vi var helt trygge ved hele forløbet, og så gør det jo heller ikke noget, at prisen var yderst rimelig.

9 octobre 2018

Har brugt retsadvokaterne i forbindelse…

Har brugt retsadvokaterne i forbindelse med huskøb og testamente.
Rigtig god tid til vejledning og forklaring omkring testamente, så vi kunne træffe de rigtige valg for vores familie.
Vedrørende huskøb var vi rigtigt trygge igennem hele forløbet. Retsadvokaterne tog nogle forbehold for købet som betød at vi sparede en hel del penge i den sidste ende. Der var hurtig reaktion når vi henvendte os.
Jeg vil benytte retsadvokaterne igen en anden gang og vil give mine bedste anbefalinger..

8 octobre 2018