Review.nl Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Voordat ik mij opgaf als tester wist ik niet wat te verwachten. Bij bepaalde revieuws denk ik vaak dat het nep is, maar nu denk ik daar heel anders over. Het aanmelden voor een product is vrijblijvend... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is makkelijk om je aan te melden voor een product/ testpanel. De informatie over zowel het product zelf, als over wat er van testers verwacht wordt is duidelijk, dus je weet vooraf wat er van je v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt een goed initiatief ! Het reviewen van producten laat de medemens zien wat een product waard is, eerlijke meningen en zo dus ook waar voor je geld om een product aan te schaffen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Via review.nl kan je van allerlei leuke producten testen. Communicatie gaat snel en duidelijk, erg fijn bedrijf!

À propos de l'entreprise

1. Site d'avis

Écrit par l'entreprise

Review.nl is sinds 2021 het testpanelplatform van onafhankelijke prijs- en productvergelijker Kieskeurig.nl. Op Review.nl geven wij enthousiaste consumenten de mogelijkheid om de nieuwste producten uit te testen in ruil voor een eerlijke review. Het maakt ons niet uit of de review negatief of positief is; als deze maar eerlijk en goed onderbouwd is.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

202 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Wat een fijne ervaring!

Wat een fijne ervaring was het om tester te zijn bij Review.nl.
De begeleiding was erg goed, echt een enthousiast team. Ik sta graag weer ter beschikking als tester.

22 février 2025

100% verrast!

Ik ben goed door het traject begeleid door Bob. Er is een zeer snelle communicatie en alles word netjes vast gelegd!
Na afloop krijg je de keuze om het product over te nemen voor een leuke prijs!
Hier was ik zeer content over!

11 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Superleuk om producten te testen via Review.nl!

Ik mag regelmatig producten testen via Review.nl en dat bevalt supergoed! Ze bieden leuke en uiteenlopende producten aan, reageren snel en zijn heel flexibel. Alles verloopt soepel en duidelijk. Echt een fijne partij om mee samen te werken!

3 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed platform met fijne service

Alles is soepel verlopen en wanneer er onduidelijkheden waren, werd dit via hun berichtensysteem gelijk opgepakt en verhelderd!

Super leuke en fijne manier om producten te testen en andere te helpen om geen miskoop te doen!

29 mai 2025

Duidelijke en geduldige communicatie

De mogelijkheid om een nieuw product te testen en de duidelijke uitleg hoe je reviews moet schrijven helpt.
Ook het geduld die ze hadden omdat ik wegens mijn vakantie de reviews nog niet had kunnen plaatsen begrepen ze.
Duidelijke communicatie door hun is een dikke pluspunt.

24 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Leuk om producten te testen.

Ik heb al meerdere producten mogen testen. Persoonlijk vind ik dit leuk om te doen. Het opsturen van de producten verloopt probleemloos. Het is fijn om andere mensen te helpen bij de aanschaf van een product.

20 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Erg leuk om producten te mogen testen…

Erg leuk om producten te mogen testen via Review.nl. Er wordt een eerlijke mening van je verwacht. Het gaat op een erg prettige manier en de communicatie is uitstekend. Ik doe dit nu al een aantal jaren met veel plezier.

26 juin 2025

Betrouwbaar

Vanaf het eerste contact wat ik heb gehad met ze zijn ze gewoon erg betrouwbaar. Uiteraard loop je tegen zaken aan maar die worden snel en vakkundig opgelost. Zeker een grote aanrader!

24 juin 2025

Super site!

Goede site om nieuwe producten te testen en ervaringen met anderen te delen. Je mag een product aan het einde van de testperiode vaak met flinke korting overnemen. Contact met review.nl verloopt makkelijk en snel via de chat.

16 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne airfryer met veel opties

Getest: Princess SlimFry Airfryer 8L. Enorm fijn om een mooi apparaat te mogen testen en dit ook nog eens te mogen houden zonder kosten! Dit is echt top en de airfryer meerdere weken mogen testen zodat ik verschillende etenswaren en gerechten kon uitproberen. De airfryer heeft heel veel functies, gemakkelijk te bedienen en is met de 8L echt groot terwijl deze toch niet te veel plaats in neemt in de keuken. Het past niet in een keukenkastje maar het design is mooi dus misstaat niet in de keuken. Gemakkelijk schoon te maken. Wel even oppassen met het losliggende onderdeel in de bak als je deze omkeert kan de hete plaat eruit vallen.

17 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Het concept van Review.nl is fantastisch

Het concept van Review.nl is fantastisch. Je krijgt de kans om producten gratis te testen en soms mag je ze zelfs houden — dat maakt het extra leuk. Voor iemand zoals ik, die gek is op technologie in alle vormen, is dit echt ideaal. Je ontdekt nieuwe producten, kunt je mening delen én helpt anderen bij hun keuze. Wat mij betreft een topinitiatief!

15 juin 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Reviewen voor de fun.

Door de mogelijkheid om producten te testen voor review.nl krijg ik meer inzicht in deze producten, met een verbeterde inschatting of deze voor mij geschikt zijn.
Ik ben gek op nieuwe technieken en dit geeft mij de mogelijkheid om mijn kennisbehoefte in te vullen.

13 juin 2025

Fijne klantenservice, goed aanbod

Ik vind het heel fijn hoe de klantenservice snel reageert en altijd voor je klaar staat als je hulp nodig hebt,
Het proces van kiezen voelt voor mij altijd wel eerlijk en er is een groot aanbod aan verschillende producten wat het leuk maakt.

Ze helpen ook met tips voor reviews en dat is fijn!

10 juin 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus