Review.nl is een fijne manier op dingen te testen die je mogelijk al wilde aanschaffen. Je kan zo kijken of je het product fijn vind en na de test periode het product houdt of retour stuurt. De commun... Voir plus
Lisez les avis des autres
Leuk site om producten te testen. Heel behulpzaam als je tegen iets aanloopt. Goede communicatie en altijd snel antwoord, en geteste producten tegen een reduceerde prijs kan overnemen Ik kan het ie... Voir plus
Het bedrijf houd je continu op de hoogte van alle vorderingen, duidelijk wat ervan je verwacht wordt. Snelle afhandeling en goede informatie vooraf wat je moet doen.
Ik heb via Review.nl een stofzuiger mogen proberen en uiteindelijk overgenomen. De communicatie met Review.nl verliep erg prettig en duidelijk. Ook het overnemen van het product ging snel en soepel. A... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Review.nl is sinds 2021 het testpanelplatform van onafhankelijke prijs- en productvergelijker Kieskeurig.nl. Op Review.nl geven wij enthousiaste consumenten de mogelijkheid om de nieuwste producten uit te testen in ruil voor een eerlijke review. Het maakt ons niet uit of de review negatief of positief is; als deze maar eerlijk en goed onderbouwd is.
Coordonnées de contact
Nijverheidsweg 18, 2031 CP , Haarlem, Pays-Bas
- +31 (0) 23 543 00 00
- info@review.nl
- review.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Erg tevreden!
Ik heb een zeer positieve ervaring met Review.nl en hun testpanels. Het aanmelden en deelnemen verloopt duidelijk en overzichtelijk, en je krijgt goede begeleiding gedurende het hele testproces. Het testen van producten doe ik met veel plezier, omdat je echt de tijd krijgt om een product goed te ervaren voordat je een review schrijft. Bij vragen word je snel en vriendelijk geholpen, wat het geheel extra prettig maakt. Ik vind het een fijne en betrouwbare manier om nieuwe producten te testen en mijn eerlijke mening te delen.
Superleuk om nieuwe producten te testen…
Superleuk om nieuwe producten te testen en de mogelijkheid om het oroduct daarna aan te schaffen. Fijn contact met medewerkers en zeer correcte afhandeling. Echt een aanrader!
Top medewerkers, top service!
Ontzettend leuk om nieuwe dingen te mogen testen, daarna ook de mogelijkheid om het over te nemen, waardoor je het product ook in huis hebt. Echter wel een product gehad die na overname defect bleek te zijn, de fabrikant wou helaas mij niet horen. Maar zoals we altijd zeggen, niet elke held draagt een cape, daar was Niels, hij heeft mij van begin tot eind geholpen. Top medewerker, top service! Echt een 10 uit een 10 (als er meer te geven was uiteraard hoger!)
Leuk om deel te nemen aan een test…
Leuk om deel te nemen aan een test product. Heb het product uiteindelijk ook aangeschaft! Duidelijke omschrijving en helder wat er van je verwacht wordt. In de toekomst doe ik graag nogmaals mee.
Probleemloos testen
Ik heb voor review.nl twee verschillende producten mogen uitproberen. Eén van de producten heb ik uiteindelijk gehouden met een zeer mooie korting, en het andere kon ik na de testperiode zonder problemen retourneren. De communicatie met de medewerkers verliep prima: ze reageerden steeds snel op mijn vragen. Al met al een fijne en zorgeloze ervaring. Ik sta zeker open voor meerdere testen.
Beste en betrouwbare testplatform
Enkele maanden actief op review.nl en zeer tevreden!
Heb al ruim 10 producten mogen testen, waarvan ik een paar waanzinnige producten heb over mogen kopen voor een aanzienlijke korting, en zelfs een paar artikelen gratis mogen houden!
Ik heb al 2 kennissen weten te overtuigen om ook deel te nemen aan review.nl!
De service en communicatie is goed en verloopt soepel, en de medewerkers helpen je erg goed en tonen interresse!
Hopelijk mag ik nog langere tijd veel plezier hebben van review.nl!
Ben zelf Plus-lid, en los van de extra keuze, is het review ook gewoon zeker gegund! Zolang ze de prijs maar niet verhogen :)
Leuk bedrijf om artikelen te testen en kopen
Het bedrijf geeft de consument de mogelijkheid om artikelen te testen die daarna weer (met review) verkocht gaan worden. Je wordt tijdens het testen zeer regelmatig op de hoogte gehouden wat je moet doen. Alles staat duidelijk aangegeven. Je hebt een eigen medewerker die continue op je vragen/reacties reageert. Ook heb je na afloop de mogelijkheid om het artikel tegen een mooie korting te kopen. Ik ben al jaren lid van Review.nl en nog steeds zeer tevreden. Een echte aanrader!
Het is altijd een plezier om voor…
Het is altijd een plezier om voor Review testen uit te voeren. Je krijgt uitgebreide informatie en als je vragen hebt over een test of product krijg je vaak binnen enkele uren of in ieder geval dezelfde dag nog antwoord.
Het is voor iedereen aan te bevelen!
Eerlijk
Eerlijk, snel in antwoorden, leuke testproducten voor ieder wat wils.
Transparant testen en uitstekende service
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaringen met Review.nl. Ik heb inmiddels al een robotstofzuiger en stoomgenerator mogen testen.
Een groot pluspunt vind ik de mogelijkheid om na afloop van het testtraject soms het product te kunnen behouden tegen een gereduceerd tarief.
Wat Review.nl echt onderscheidt, is de communicatie en service. De reacties op mijn vragen zijn altijd snel en duidelijk. Ze zijn bovendien erg meedenkend in het vinden van oplossingen bij aanpassingen in een testperiode.
Wat mij betreft een absolute aanrader!
Duidelijke instructies en no nonsens
Voor het eerst een product getest en alles is soepel verlopen. Het was voor mij ook een mooie kans om een wat duurder apparaat goed te testen voordat ik het ook daadwerkelijk zou kopen.
Alle vragen die ik had werden snel beantwoordt en het testproces wordt allemaal duidelijk uitgelegd.
Fijne samenwerking
Fijne samenwerking! Producten testen voor review.nl is leuk. Je kan nieuwere producten testen en je eerlijke mening hiervoor delen.
Soms kan je producten gratis of tegen goede korting overnemen, wat een fijne toevoeging is.
Prettig testen
Ik heb inmiddels al meerdere keren via Review.nl getest. Het selectieproces kan soms best lang duren, maar vanaf het moment dat je wordt geselecteerd, verloopt alles eigenlijk heel soepel. De communicatie is duidelijk: je ontvangt steeds berichten over de status en ook de beoordeling van ingediende reviews gaat snel.
Persoonlijk zou ik het prettiger vinden als vooraf duidelijk is of je het testproduct mag houden en zo ja, tegen welke prijs. Ik begrijp dat het idee is om objectief te testen, maar als je vaker hebt meegedaan, weet je inmiddels dat je aan het einde vaak een aanbod krijgt om het product over te nemen voor ongeveer 50% van de aanschafwaarde.
Al met al ben ik tevreden over het testproces, maar wat meer transparantie vooraf zou het nog beter maken.
Zeer tevreden tester
Ik mocht een volautomatisch koffiezetapparaat testen. Ik betaalde een klein deel borg en het product werdt netjes thuis bezorgd. Na 2 weken grondig testen (150 kommen koffie!!) En zeer tevreden kreeg ik het aanbod om dit product tegen de helft van de winkelwaarde over te nemen (met aftrek van de borg) je wordt goed ondersteund met informatie hoe het testen verloopt en je krijgt snel antwoorden op je eventuele vragen of opmerkingen. Ik testen al verschillende jaren voor review.nl
Heerlijk team om producten voor te testen
Altijd fijn om met dit team van professionals samen te werken. Daarnaast een mooie manier om producten te testen en daar een eerlijke review over te schrijven.
Review.nl is een mooie site om ervaringen te delen
Het is een mooie ervaring om reviews te schrijven op Review.nl omdat de producten vaak interessant zijn.
Tevens wordt je wel enkele keren per jaar uitgenodigd om reviews te schrijven over de artikelen waarvoor je je aanmeld. Daarna krijg je meestal een interessante aanbieding voor het product wat je getest heb.
Altijd heel fijn om aan deel te nemen
Altijd heel fijn om aan deel te nemen. Ik kom zo met heel veel producten in aanraking, wat ik niet zo snel zou aanschaffen.
De begeleiding was goed
De begeleiding was goed zowel voor als na het testen.
Vlotte communicatie.
Vlotte communicatie.
Duidelijke instructies, goede samen werking
Hebben goede aanbiedingen
Hebben goede aanbiedingen, voor als je iets getest hebt.
Goede communicatie.
En savoir plus sur les différents types d'avis.