Erg mooi doek, vakkundig geïnstalleerd
We zijn erg goed geholpen. Diversen opties gekregen voor de ideeën die we hadden. Daarna het frame met doek vakkundig geïnstalleerd, zo dat de stopcontacten nog bereikbaar zijn.
Meer en meer is onze inrichting en de sfeer: licht, geluid en zelfs geur aan te passen aan onze wensen. Wij omarmen deze trend en gaan nog een stap verder. Wij vinden namelijk dat ook je interieur aanpasbaar moet zijn: aan je stemming, aan de tijd van het jaar of voor een feest of evenement. Vanuit die visie hebben we REWALL bedacht. Met REWALL zijn hele wanden in enkele minuten van een volledig ander en uniek design te voorzien. Hierdoor krijgt je woning of werkplek een compleet nieuwe uitstraling in een handomdraai.
eindhoven, Pays-Bas
Super tevreden met de mooie wand in onze galerie! We krijgen enorm veel positieve reacties van onze bezoekers. Zeker aan te raden om een wand op te fleuren!