2000kr I månaden + startavgift på 995 . Då finns det inget utrymme för att köpa mat. Han som jag pratade med som ett första samtal för att se om jag kvalificerade mig, lät som en försäljare. Innan... Voir plus

Tack vare Re:YOU har jag fått verktyg att förstå, kontrollera och ha glädje i min kropp. Allt är så noga genomtänkt! Att gå in i programmet är bland det bästa jag har gjort för mig själv.

Gick först kursen Klimakteriebalans och lärde mig massor. Nya matvanor bidrog till ett ökat välbefinnande på så många sätt. Efter 60 år är jag numer helt fri från sockerberoende. Fortsatte sedan med p... Voir plus

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

60 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Bra recept

Bra recept, bra övningar, bra community och bra teman med filmer samt bra med coacher i communityn.

1 janvier 2026

Ej transparent med priset

Jag gillar konceptet och tror att detta fungerar på lång sikt. Men att inte visa priset på hemsidan kan skapa lite tvekan hos kunder. När priset är dolt kan det lätt uppfattas som otransperent, även om det inte är avsiktligt. Jag tror att dom skulle vinna på att vara öppna med priset även om det sätts inviduellt. De kan skriva att priset är från xx kr. Det skapar större förtroende. Mitt pris 2026-03-08 skulle bli 1900kr/månad om jag signerade för 12 månader. Det känner jag är för dyrt just nu och därigenom känner jag mig lite lurad.

9 mars 2026
Avis spontané

2000kr I månaden + startavgift på 995

Han som jag pratade med som ett första samtal för att se om jag kvalificerade mig, lät som en försäljare. Innan samtalet hade jag ingen aning om kostnaden.
När jag sen inte hoppade på tåget var han inte lika professionell.
Tröttnat på alla som tjänar pengar på oss som har extra vikt.

20 février 2026
Avis spontané

Seriöst upplägg som fungerar!

Seriöst upplägg som fungerar för att man ska må bra. Goda och nyttiga recept, man håller sig mätt länge och slipper småätande vilket gör att man går ner i vikt. Bra upplägg med kombination rena råvaror, vettig träning, kunskapshöjande inlägg varje vecka.

6 décembre 2025

Detta har förändrat mitt liv

Detta har förändrat mitt liv till det bättre.
Genom att få kunskap/ verktyg i små portioner var det lätt att ta åt sig.

Kombinationen med recept mm gör hela upplevelsen fulländad.

2 juin 2025

Hållbart och holistiskt program

Man får hållbara verktyg till viktnedgång och en hälsosam livsstil. Ett helhetstänk som inte bara handlar om kost och träning utan allt som påverkar ens liv samt värdefull utbildning inom hälsa.

3 octobre 2025

Burn challenge steg 1 och 2 rekommenderas!

Burn challenge steg 1 och 2 ger många bra kunskaper och insikter i ett smidigt format som funkade bra för mig. Jag har fått in en hel del i vardagen och det finns mer att jobba vidare med. De här två 30 dagarsperioderna märks också på minskad vikt och midjemått.

6 octobre 2025

Bra förklsringar

Alla förklaringar
Mindre bra att jag måste köpa allt eftersom. De blir dyrt och jag får inte se hur mycket de kostar i slut ändan. Får inget helhets intryck på de ekonomiskan.
Ex: köpte en bok skulle sedan vara med i de programmet och de programmet. Varje program kostar x antal kr. Då blir jag så att jag köper inget när jag inte vet hur de slutar i slutänden med kostnaderna.
Så tycker jag.

3 septembre 2025

Bra, seriöst och fungerar!

Bra, seriöst, fungerar på riktigt om man vill gå ner i vikt och må bra. Det håller även över tid. Väldigt bra och goda recept, bra föreläsningar. Jag har "levt" enligt rekommendationerna i reyou sen mars 25, gått ner från 75 till 67 och mår toppen. Det är inget svårt att följa recepten för allt är gott!

4 juillet 2025