Ribe Jagt & Fiskeri Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt oplevelse. Hurtig ekspedering/levering, god pris,& god kundeservice. Jeg købte fjällräven bukser som en gave - jeg er 100 tilfreds og modtageren af gaven er det samme. Stor anbefaling herf... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Torsdag ved middagstid afgav jeg en ordre (nr. #65221). Dagen efter kunne jeg hente mine varer i en pakkeshop. Superhurtigt. Fine varer til en okay god pris. Forud havde jeg fået en fin og ven... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

10/10!! Virkelig god service. Ringede da jeg havde et spørgsmål, og telefonen blev taget med det samme, og spørgsmålet besvaret. Pakken blev afsendt samme dag som jeg bestilte, og modtog den lynh... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Effektiv og præcist God overskuelig hjemmeside Let at bestille og tydelig bestilling/betaling/levering forløb Varen kom dagen efter Og så lige - konkurrence dygtige priser

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chasse

Écrit par l'entreprise

Vi er en dansk jagt- og fiskeributik, der har eksisteret siden 2006. Uanset om du handler online eller i vores fysiske butik, er du garanteret god vejledning inden for jagt, fiskeri og outdoor. Vores online og fysiske butik er fyldt med kvalitetsbeklædning og godt udstyr til jægeren, fiskeren og friluftsmennesket. Derudover har vi et bredt udvalg af det nyeste optik og nye/brugte våben. Køber du dit våben/optik hos Ribe Jagt & Fiskeri hjælper vi altid med montering. Derudover kan vi også hjælpe dig med indskydning på vores 100 meters indskydningsbane.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

De gik helt fint hurtigt til at sende…

De gik helt fint hurtigt til at sende og svare
Så det er ikke sidste gang jeg handler der

29 juillet 2025

Hej John,

Tusind tak for din anmeldelse af Ribe Jagt & Fiskeri. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til igen at byde dig velkommen i butikken eller på www.ribejagtogfiskeri.dk

Fin oplevelse.

Fin oplevelse.
Hurtig levering.
Ingen problemer.
Kan anbefales. 😃

15 juillet 2025

Hej John,

Meget hurtig levering

Jeg har nu bestilt hundefoder af 2 omgange fra Ribe Jagt og Fiskeri. Prisen er god, og de leverer meget hurtigt. Denne gang er varen på vej en time efter, at jeg har lagt ordren. Det er virkelig god service!

9 juillet 2025

Hej Kimmie,

Noté 5 sur 5 étoiles

Kvalitetsvarer til billige penge og…

Kvalitetsvarer til billige penge og hurtig levering 🤩

24 juin 2025

Hej Laila,

super service

1. klasses levering og returnering.

27 juin 2025

Hej Kasper,

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen var helt som forventet og passede…

Varen var helt som forventet og passede perfekt ! En lækker uldgenser i fjeldræven . Blev leveret lige til døren .😊😊😊 .

16 juin 2025

Hurtig betjening og levering

6 mai 2025

Hej Harri,

Perfekt

Absolut konkurrencedygtig pris. Lynhurtigt afsendt. Perfekte 5 stjerner.

10 mai 2025

Hej Mia,

Noté 5 sur 5 étoiles

God pris og hurtig levering

2 mai 2025

Hej Helle,

Alt var godt

Alt var godt! Hurtig levering og flot kasket

7 mai 2025

Hej Kathrine,

Godt tilbud👍

1 mai 2025

Hej Susanne,

Alt som det skal være

Alt som det skal være
God pris, hurtig levering og, god kommunication

30 avril 2025

Hej Bryan,

Hurtig og pålidelig levering

Hurtig og pålidelig levering
Jeg bestilte en vare en søndag, og 2 dage senere kunne jeg hente den i pakkeshoppen. Tak.

29 avril 2025

Hej B.Lange,

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet her før og man finder…

Jeg har handlet her før og man finder altid super gode tilbud

22 avril 2025

18 mars 2025

Hej Brian,

Hurtig levering.

Meget hurtig levering.
Rygsækken er en gave som helt sikker vil blive modtaget med glæde.

19 mars 2025

Hej Gitte,

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid kanon god service og dygtige…

Altid kanon god service og dygtige medarbejdere og indehaver.

12 mars 2025

Hej Ulla,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus