2,5

Bas

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

This website is a huge huge scam don't…

This website is a huge huge scam don't buy anything off this company they will take your money and then scam you they say you pay for a subscription to there supplier and don't get any of there products they advertise beware everyone scammer!!!!!!

17 mars 2026

Ts legit

Ts legit. I got my Jbl speakers and it's WWW. Top quality and recommended fs! Only thing it took 5 days to arrive and I thought it was 3 but all good

4 mars 2026

Never again I never got my package…

Never again I never got my package delivered I spent 100$, I got 2 hoodies amd AirPods to resell but never got my package im so pissed never again

7 février 2026
Logo de Richsupply

Réponse : Richsupply

Hello Jace, thank you for your feeback. We have reviewed your order and verified that it has been fulfilled. There may be some technical issue that occured causing you to believe that your order was not received. Our team is committed to helping you resolve your issue. Please do contact our support email at support@richsupply.co and we will gladly assist you. Thank you!

I paid $90 for some products which I…

I paid $90 for some products which I assumed would be shipped to the address I put in, nope. Just paid for some pictures I can download

31 janvier 2026
Logo de Richsupply

Réponse : Richsupply

Hello, thank you for your review! We have thoroughly checked our records and cannot locate any order under your name or details. It's possible you might have purchased from a different store. We'd love to help if there's a misunderstanding, so feel free to contact our support team directly with more details! Thank you.

Absolutely terrible

Absolutely terrible I paid for AirPod maxes and then got a link that said thank you for your purchase but them on this website. I had to pay $40 to “unlock” the website and it was a different product from advertising.

20 décembre 2025