Jeg købte et par sandaler i Rieker Shop for ca 10 md. siden, desværre sprang et strop, så jeg ikke kunne bruge dem. Efter behagelig mailkorrespondance med billede dokumentation sendte Sofie hos Ri... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hurtig levering og verdens bedste og mest behagelige sko/støvler - de kan virklig anbefales! Min mand sagde forleden “De er meget bedre og flottere end mine Lloyd sko” og til info - så er de også bill... Voir plus
Rieker Shop på rieker-shop.dk fortjener 4 stjerner. De har hurtig levering og god ekspedition. Kvaliteten på skoene er i top, og det er let at returnere varer, hvis noget ikke passer. Jeg bestilte et... Voir plus
Det er dejligt at kunne købe hos jer, det vi ikke kan finde i forretningerne. Der er nemlig stort set aldrig noget i min eller min mands størrelse. Derfor er det rigtig dejligt at kunne få det hos... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Rieker Shop
Écrit par l'entreprise
Her finder du Rieker sandaler, Rieker støvler, Rieker sko, Rieker sneakers og meget mere fra Rieker til både dame og herre.
Hos os får du hurtig levering på 1-3 hverdage og kundeservice i top. Gratis levering ved køb over 499 kr.
Hop ind og find dit næste par Rieker på www.rieker-shop.dk
Det har altid været Riekers filosofi ikke kun at tilbyde et godt produkt, men det bedste produkt, der kan købes.
Rieker producerer fodtøj af høj kvalitet, der ikke kun ser godt ud, men også tilpasses forbrugerens vaner og værdier.
Hos Rieker-shop.dk ser vi frem til at handle med dig.
Rieker-shop.dk
Coordonnées de contact
Nørregade 45, 7500, Holstebro, Danemark
- info@rieker-shop.dk
- rieker-shop.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg købte et par sandaler i Rieker Shop…
Efter behagelig mailkorrespondance med billede dokumentation sendte Sofie hos Rieker Shop mig et par andre sandaler efter mit ønske til samme pris som de ødelagte.
Det hele skete indenfor en uge.
Bedre kundeservice skal man lede længe efter.
Jeg er meget tilfreds med den oplevelse.
Dit is het zoveelste paar schoenen van…
Dit is het zoveelste paar schoenen van Rieker dat kapot is na weinig gedragen te hebben. Sandalen, gewoon in 2 gebroken. 2x iets met de zool gebroken waardoor de hak instabiel is en De laatste Gekocht Gekocht in oktober 2025. Kapot eind februari. Voor mij geen Rieker meer. Heeft al veel gekost die kapotte schoenen.
Skal jeg virkelig betale for at returnere, når I har pakket forkert vare???
Modtog mine fine Rieker støvler i sidste uge - desværre 2 til højre fod. Synes det er for dårligt, at jeg skal betale 61 kr. for at returnere for noget, som er deres fejl. Fulgte bare instrukserne på sedlen i pakken. Og intet har jeg hørt fra dem. Det synes jeg er dårlig kundeservice!
Farven på nye støvler forsvinder
Efter 2 1/2 måned er mine korte støvler ved at miste farven. Jeg troede at så dyre støvler var gennemfarvede. Efter henvendelse hos den lokale "Skoring", hvor de er købt og efterfølgende hos Hovedsædet af Skoringen, er begges respons "det kan vi ikke gøre noget ved".
Jeg har mange gange før købt Rieker produkter, men det gør jeg ikke længere.
Utroværdig produktbeskrivelse
Jeg købte et par Rieker vinterstøvler, med følgende beskrivelse af pasform: "mens komfortbredden G 1/2 sørger for mere plads og bevægelsesfrihed i forfoden." i den tro, at der ville være plads til mine lidt brede fødder. Det var så de smalleste sko/støvler jeg erindrer at have haft mine fødder nede i, og det kostede så 61 kroner ud af vinduet, at få dem retur. Model: F4544-00, købt gennem Damkjær.
Returfragt /byt af størrelse
Jeg er utilfreds med, at der er vildledende information, i forhold til hvem der betaler for returfragt, når man ønsker en vare ombyttet til anden størrelse. Fra deres hjemmeside “
Ved ombytning af varer, skal køber selv betale for at sende varen retur, men vi betaler returfragten tilbage til dig”
Jeg har sendt en vare retur for at få en størrelse større og skal selv betale 61kr i fragt for dette. Det er ikke hvad jeg læser ud af beskrivelsen. For dårligt simpelthen.
Rits van rieker schoenen na 7 keer…
Rits van rieker schoenen na 7 keer gedragen al stuk.
Gode produkter og god service
Gode produkter og god service
Lækre produkter, desværre passede størrelsen, så vi måtte sende dem tilbage. Ingen problemer med returneringen. Super service.
na 2,5 maand al versleten schoen
Ik heb 2 1/2 maand geleden een paar schoenen gekocht en nu al is de hak aan de binnenkant opengesleten. Ik heb dit nog nooit met andere schoenen gehad. De schoenen hebben zelfs ritsjes aan de zijkant, die ik altijd openmaak om soepel in de schoen te kunnen glijden. Deze schoenen hebben duidelijk een te dun materiaal. Ik heb contact gehad met de klantenservice, maar omdat het geen productiefout betreft, maar slijtage, willen ze niks voor me doen. Slechte kwaliteit, slechte klantenservice.
Sko kan åbenbart ikke tåle universal-beskyttelse
Købte hvad jeg troede der var god kvalitet sko, og sprayede dem derfor med det samme med noget helt universal sko-beskyttelse - som virker på alle materialer og er blevet brugt på ALLE sko vi nogensinde har haft. Det satte store mærker i skoen fra Rieker - ved ikke hvad søren den er lavet af. Så nu skal jeg tilsyneladende ud og bruge 800 kr igen på nogle andre sko..
Rieker ville ikke hjælpe mig, men sagde at jeg skulle tage det op med producenten af skobeskyttelsen - det giver selvfølgelig ingen mening...
Venter stadig på mine sko ...
Venter stadig på mine sko på trods af at det loves ekspres service.
Det gik måske lidt for ekspres i afsendelsen da der blev sendt en st 38 i stedet for 42
Og på trods af at der blev givet besked om dette i forgårds venter jeg stadig på en returseddel ... så jeg kan sende de fejlsendte sko tilbage og først derefter ... måske gøre mig håb om at de rigtige sko er på vej. Valgte siden pga løfter om ekspres da jeg skulle bruge skoene
Hurtig levering og super sko.
Hurtig levering. Måtte desværre returnere det ene par, men det var super nemt. Pengene var tilbage på min konto dagen efter Rieker shop modtog dem retur
Hurtig levering og varen i top.
Rigtig gode sko 👟 a tysk kvalitet.
Rigtig gode sko 👟 a tysk kvalitet.
Fandt dem som alternativ til Sneakers der er fra USA.
Rigtig god service og hurtig levering.
Returnerede et par og fik ny størrelse på 3 dage. Meget tilfreds😄
God oplevelse
God oplevelse, man går aldrig fejl af at købe Rieker fodtøj, især hvis man har en smal fod
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.