Rijbewijsbelang Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was veel te laat op de afspraak, omdat mijn navigatie me steeds een andere kant op stuurde! Misschien een tip voor Rijbewijsbelang, plaats borden, zodat jullie makkelijker te vinden zijn! Maar ik w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rijbewijs belang was heel duidelijk vanaf het begin, het bezoek was prettig en to the point. Het was ook nog eens dichtbij met goede parkeer gelegenheid. Bij een volgende gelegenheid weer hier keuren.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het gehele proces is erg snel verlopen in tegenstelling tot voorafgaande jaren. Er word sneller en efficiënter gewerkt en ik heb met erg vriendelijke medewerkers te maken gehad, van de artsen tot psyc... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Locatie goed bereikbaar met OV. Vriendelijk geholpen door receptie bij binnenkomst met de vraag waar Rijbewijsbelang zich bevindt, aangezien Rijbewijsbelang niet aangegeven staat bij binnenkomst maar... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Médecin légiste
  2. Bureau des permis de conduire

Écrit par l'entreprise

Rijbewijsbelang voert rijbewijskeuringen uit bij personen die i.v.m alcohol- en/of drugsgebruik in het verkeer door het CBR voor keuring zijn doorverwezen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

169 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een fijne ervaring gehad met…

Ik heb een fijne ervaring gehad met Rijbewijsbelang Alles werd duidelijk uitgelegd en ik werd goed geholpen was erg positief De communicatie was duidelijk en professioneel en ik voelde me goed begeleid tijdens het hele proces

8 avril 2026

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! We vinden het belangrijk dat alles duidelijk wordt uitgelegd en dat onze klanten zich goed begeleid voelen tijdens het hele proces. Mooi om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren.

Hartelijke groet, Team Rijbewijsbelang

Zeer vriendelijke meelevende…

Zeer vriendelijke meelevende psychiater, meneer Haagsma!

3 avril 2026

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie compliment aan de psychiater en de 5 sterren! Fijne dag gewenst!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik vond dat ik goed geholpen ben… alles wat ze duidelijk

Ik vond dat ik goed geholpen ben duidelijke vragen en goede antwoord en ik was tevreden

2 avril 2026

Geachte heer,mevrouw,

Goed om te horen dat u goed geholpen bent en al uw vragen beantwoord zijn; hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Uitstekend

Top, vriendelijke mensen, goede service en informatie bij vragen.

2 avril 2026

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat ons team u vriendelijk en goed geïnformeerd heeft geholpen. Fijne dag gewenst!

Prima gesprek

Prima gesprek. Goede ontvangst

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de 4 sterren! Fijn dat zowel het gesprek als de ontvangst goed beviel.

duidelijke gestelde vragen.

16 mars 2026

Geachte heer Geurts,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de vragen duidelijk waren. Fijne dag gewenst!

Noté 1 sur 5 étoiles

Houden zich niet aan afgesproken tijden en wettelijke delen volgens de WGBO

Houden zich niet aan afgesproken tijden van afspraak. Doen anamnese en behouden zich niet tot het feitelijke. Behouden zich niet aan de gestelde wettelijke regelgeven vastgesteld in het WGBO conform de rechten van de cliënt. Dit vastgesteld door het fijt dat door rijbewijsbelang uit eigen beweging meer informatie verschaft word aan het cbr dan waarom gevraagd is door het cbr.

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat u niet tevreden bent over hoe de informatie is gedeeld en de naleving van afspraken. We willen dit graag nader toelichten of oplossen. We verzoeken u daarom contact met ons op te nemen.

Fijn en eerlijk contact.

Geachte heer Lemmens,

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Fijn dat u het contact als prettig en eerlijk heeft ervaren. Een fijne dag gewenst!

Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijke mensen en mooi op tijd

Vriendelijke mensen en mooi op tijd. Prima.

Geachte heer Brevoord,

Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat alles naar wens verliep.

Op tijd geholpen en goed gesprek gehad

Op tijd geholpen en goed gesprek gehad

Geachte heer Brevoord,

Hartelijk dank voor de 4 sterren! Fijn dat zowel de timing als het gesprek naar wens waren.

Hele aardige secretaresse.!

Hele aardige secretaress.!

Geachte heer Faiz,

Wij zijn heel blij met uw compliment, dankuwel! Fijne dag gewenst!

Snel en simpel👍

Geachte heer, mevrouw,

Goed om te horen dat uw afspraak gemakkelijk verliep! Dankuwel voor het plaatsen van deze review.

rust

rust, helderheid en geruststelling

Geachte heer Rodriguez,

Bedankt voor uw mooie woorden. Goed om te horen dat we u dit hebben kunnen bieden. Fijne dag!

Het was allemaal keurig geregeld

Het was allemaal keurig geregeld

Geachte heer Kruijer,

Bedankt voor uw review! We doen ons best om alles goed te regelen, dus fijn dat u dat zo hebt ervaren. Fijne dag!

Omdat er geluisterd wordt

26 mars 2026

Geachte heer Stradmann,

Hartelijk dank voor de 4 sterren! Fijn om te horen dat u zich gehoord heeft gevoeld; daar doen wij het voor.

scam

big ass scam je moet 60 euro betalen voor een gesprek van 20 min. ik kan net zo goed die 60 euro gebruiken om een therapist te huren voor de trauma die ze opleveren met dat bedrag holy shit

24 mars 2026

Geachte heer, mevrouw,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons dat u het intakegesprek heeft ervaren zoals u het beschrijft. Onze keuringen worden uitgevoerd volgens de regels van het CBR en de Regeling rijgeschiktheid 2000. Er worden alleen vragen gesteld die strikt noodzakelijk zijn voor een kwalitatief hoogwaardige keuring.

Bro bedrijf van niks

Bro ik had echt niks aan dit bedrijf, ze waren nooit duidelijk.

24 mars 2026

Geachte heer, mevrouw,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons dat u onze communicatie als onduidelijk heeft ervaren. Zou u wellicht kunnen aangeven welke informatie uit onze afspraakbevestigingen en clientinformatie u onduidelijk vindt? Op basis van uw reactie zouden wij graag aanpassingen maken. We ontvangen uw reactie graag op info@rijbewijsbelang.nl.

Te hoge kosten voor werk wat een 12 jarige kan doen

Ik heb een intake gesprek moeten nemen bij dit bedrijf die ik uiteindelijk niet meer nodig had. Toch willen ze dat ik 60 euro betaal voor een 20 minuten gesprek waarin een persoon vragen leest en antwoorden opschrijft. Dit kan iedereen. De salaris van een enkel persoon is 20 euro op zn uiterst. Waar gaat de rest van het geld naartoe

18 mars 2026

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het vervelend voor u dat u het intakegesprek uiteindelijk niet meer nodig had. Dit ligt echter buiten onze invloedssfeer en aangezien het onderzoek reeds had plaatsgevonden heeft u inderdaad een factuur ontvangen. Het onderzoek dat bij u is gedaan behelst een stuk meer dan het oplezen van vragen en de antwoorden noteren, hoewel het voor u natuurlijk zo heeft kunnen overkomen. Onze medewerkers zijn uitgebreid getraind in het uitvoeren van gedegen onderzoek volgens alle geldende richtlijnen, dit gaat verder dan alleen het noteren van de antwoorden.

Noté 4 sur 5 étoiles

De keuring opzich was oké

De keuring opzich was oké. De reisaanwijzing had beter gekund.

23 mars 2026

Geachte heer Vlotman,

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat de keuring goed verlopen is. Vervelend dat de routebeschrijving niet helemaal duidelijk was; we zullen kijken hoe we deze kunnen verbeteren voor toekomstige bezoekers.

Good service

Good service

21 mars 2026

Dear mr. De Martino,

Thank you for your feedback! We're glad to hear you appreciated our service. Have a nice day!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus