Rijbewijsbelang Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was veel te laat op de afspraak, omdat mijn navigatie me steeds een andere kant op stuurde! Misschien een tip voor Rijbewijsbelang, plaats borden, zodat jullie makkelijker te vinden zijn! Maar ik w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rijbewijs belang was heel duidelijk vanaf het begin, het bezoek was prettig en to the point. Het was ook nog eens dichtbij met goede parkeer gelegenheid. Bij een volgende gelegenheid weer hier keuren.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het gehele proces is erg snel verlopen in tegenstelling tot voorafgaande jaren. Er word sneller en efficiënter gewerkt en ik heb met erg vriendelijke medewerkers te maken gehad, van de artsen tot psyc... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Locatie goed bereikbaar met OV. Vriendelijk geholpen door receptie bij binnenkomst met de vraag waar Rijbewijsbelang zich bevindt, aangezien Rijbewijsbelang niet aangegeven staat bij binnenkomst maar... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Médecin légiste
  2. Bureau des permis de conduire

Écrit par l'entreprise

Rijbewijsbelang voert rijbewijskeuringen uit bij personen die i.v.m alcohol- en/of drugsgebruik in het verkeer door het CBR voor keuring zijn doorverwezen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

170 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen ruimte om persoonlijke beleving/ ervaring te delen

Helaas had ik niet het gevoel dat ik gehoord werd. Gevoelsmatig werd ik beoordeeld op de uitslagen wetens dat de oorzaak niet de doorslaggevende factor moet zijn. De uitslagen waren immers te hoog uitgevallen, wat volledig onder mijn eigen verantwoording valt. Wanneer je een psycholoog/psychiater treft hoop je dat tijdens het gesprek er begrip, zowel als bevraging (wat terecht is) plaats vind. Helaas was dit niet het geval en werd de mening van de desbetreffende psycholoog direct verstuurd voor ik ook maar mijn verhaal had kunnen verkondigen. i.p.v. het meedenken kreeg ik de indruk dat het (binnen 2 minuten na binnenkomst) al verstuurd was (de uitslagen) en er eigenlijk geen weg meer terug was. Dit had ik al graag geweten tijdens mijn mailwisseling met een van de medewerkers aangezien dit mij kostbare tijd had kunnen besparen (gezien de tijdsbepaling van het theorie examen). Ik voelde mij niet gehoord en/of begrepen. Graag zou ik aan opeenvolgende willen meegeven dat een kans op verheldering tijdens het gesprek ver ligt van de werkelijkheid, ongeacht je mailwisseling na je bloeduitslagen.

Mvg, L.M.

24 septembre 2025

Beste heer Sanders,

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het belangrijk om signalen zoals die van u serieus te nemen, omdat een rijbewijskeuring vaak een spannend en ingrijpend moment kan zijn.

Wij begrijpen dat u het gevoel had dat er tijdens het gesprek te weinig ruimte was om uw verhaal toe te lichten en dat u zich hierdoor niet gehoord of begrepen voelde. Dat is erg vervelend, en wij betreuren dat uw ervaring zo is geweest.

Graag lichten wij toe hoe de procedure bij een rijbewijskeuring verloopt. De psychiater of psycholoog die de keuring uitvoert, is gebonden aan de richtlijnen van het CBR en aan de Regeling eisen geschiktheid 2000. Deze richtlijnen bepalen dat objectieve gegevens, zoals laboratoriumuitslagen, een zeer belangrijke rol spelen in de beoordeling. De keurend specialist is verplicht deze gegevens in zijn rapportage mee te nemen.

Het gesprek dat tijdens de keuring plaatsvindt is daarnaast bedoeld om aanvullende informatie en context te verkrijgen, zodat de rapportage zo volledig en zorgvuldig mogelijk kan worden opgesteld. De ruimte om af te wijken van de normen die door het CBR zijn vastgesteld is er echter niet. Wij begrijpen dat dit de indruk kan wekken dat de uitkomst al vaststaat, maar de specialist is verplicht om zijn beoordeling op dezelfde manier uit te voeren voor iedereen en ook, indien gestart, af te ronden.

Uw ervaring nemen wij mee om onze communicatie richting cliënten verder te verbeteren. Wij zullen onze medewerkers extra benadrukken om vooraf duidelijker uit te leggen welke rol laboratoriumuitslagen en richtlijnen spelen, zodat verwachtingen beter op elkaar aansluiten en teleurstellingen zoveel mogelijk voorkomen worden.

Nogmaals dank voor uw terugkoppeling.

Beste!Top!

20 septembre 2025

Beste heer Tsvetanov,

Wij willen u enorm bedanken voor de 5-sterren review! Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw positieve ervaring bij ons te delen.

Duidelijkheid

Eerlijk duidelijk en naar behoren

17 septembre 2025

Geachte heer Morrison,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat u het contact als eerlijk en duidelijk heeft ervaren en dat alles naar behoren is verlopen. We stellen uw feedback zeer op prijs!

Goed geholpen

17 septembre 2025

Geachte heer Al Tamimi,

Bedankt voor uw positieve feedback. Wij zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent, daar streven wij naar!

Prima

Prima, aardige vrouw, op tijd gesprek gehad.

13 septembre 2025

Beste Remco,

Hartstikke bedankt voor uw positieve feedback. Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening - daar doen we het voor!

Prima

Prima, snelle afhandeling

8 septembre 2025

Beste Bakkoe,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid en snel is afgehandeld. We waarderen uw vertrouwen enorm.

Top!!

Snelle reacties. Meedenkend en zeerhulpzame klantenservice (secretariaat)

1 septembre 2025

Geachte heer Willems,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze medewerkers van het secretariaat als meedenkend, snel en behulpzaam heeft ervaren. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen, dus uw waardering betekent veel voor ons.

Prima gesprek

Prima gesprek, werd snel geholpen en de medewerkster gaf duidelijk antwoord op mijn vragen.

Geachte lezer,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Goed om te horen dat u snel geholpen bent en duidelijke antwoorden heeft gekregen op uw vragen. We vinden het belangrijk dat onze cliënten zich gehoord en goed geïnformeerd voelen. Fijne dag toegewenst.

Noté 3 sur 5 étoiles

feedback op hey gesprek

het stellen van vragen tijdens het gesprek is een pluspunt, maar wat beter kan is inzien dat ik spontaan" het gesprek wil voeren. Dat dit niet naar voren kwam is bijzonder.. letten op wat ik bedoel en overbrengen is ook een feedback op het gesprek.

Beste Nina,

Bedankt voor uw terugkoppeling. We vinden het belangrijk iedereen de ruimte te geven in het gesprek met onze specialisten. Tegelijkertijd proberen wij de gesprekken zo efficiënt mogelijk te voeren. Wij zullen uw feedback meenemen en waarderen het dat u de moeite heeft genomen om een review achter ter laten.

Lange uitloop tijd

Geachte heer Scheeren,

Bedankt voor uw positieve review. Jammer om te horen dat uw ervaring werd beïnvloed door de wachttijd. Soms loopt het programma helaas wat uit door onvoorziene omstandigheden – wij doen altijd ons best dit tot een minimum te beperken. Fijn dat u desondanks vriendelijk bent geholpen en tevreden bent over onze dienstverlening.

Was een prettig gesprek

Was een prettig gesprek. De psychiater was duidelijk in haar communicatie. 1 ster eraf voor de lange wachttijd.

30 août 2025

Geachte lezer,

Hartelijk dank voor uw review en de mooie woorden over het gesprek met onze psychiater. Fijn om te horen dat u de communicatie als duidelijk en prettig heeft ervaren. We begrijpen dat de wachttijd als minder prettig is ervaren en wij proberen dit altijd tot een minimum te beperken.

snel en gemakkelijk

27 août 2025

Beste Hicham,

Bedank voor uw 5-sterren review! Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft gedaan om uw positieve ervaring te delen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meneer timmermans was hele colland en…

Meneer timmermans was hele colland en vriendelijk en we hebben een goed gesprek gehad

27 août 2025

Geachte heer Remmers,

Hartelijk dank voor uw fijne reactie! Wat mooi om te horen dat het gesprek met de heer Timmermans als prettig en vriendelijk is ervaren. We zijn blij dat u het contact als positief hebt beleefd.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ben goed geholpen en de afspraak was…

Ben goed geholpen en de afspraak was netjes op tijd

25 août 2025

Geachte heer van Varik,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Goed om te horen dat u netjes op tijd geholpen bent en tevreden bent over onze dienstverlening.

Goede ervaring

Goede ervaring! Het was wel heel kort en snel klaar, waarvoor ik wel denk of het nu echt nodig is. Voor de rest alles prima geregeld👍

20 août 2025

Beste heer Hogenhuis,

Bedankt voor uw positieve review! We doen ons best om de afspraak zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles duidelijk en communicatief goed

Alles duidelijk en communicatief goed. Fijne medewerkers.

20 août 2025

Beste Wessel,

We zijn blij om te horen dat u onze communicatie als duidelijk en prettig heeft ervaren. Ook doet het ons goed dat u tevreden bent over onze medewerkers. Uw waardering motiveert ons om deze lijn voort te zetten

Goed

Ja, een normale ervaring. Makkelijk contact gehad.

16 août 2025

Geachte heer van den Berg,

Bedankt dat u de tijd nam om een review achter te laten. We zijn blij dat u een prettige ervaring heeft gehad en dat het contact goed verliep.

fijne professionele service

16 août 2025

Beste heer Dirkse,

Bedankt voor uw positieve feedback! Goed om te horen dat onze service als professioneel en prettig werd ervaren - daar streven wij naar.

Prettig gesprek

Prettig gesprek. Met een goed luisterende pstchiater mw. Berk

13 août 2025

Geachte heer van Ewijk,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat het gesprek prettig verliep en dat u zich goed gehoord voelde door mevrouw Berk. We waarderen uw terugkoppeling zeer.

goed gesprek

Vriendelijke goed geholpen Aardig gesprek gehad, duidelijke uitleg, behulpzame ,
Goede ervaringen, prima

13 août 2025

Beste Youssef,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw ervaring met ons! Bedankt voor uw mooie woorden. We zijn erg blij dat u het gesprek als prettig en duidelijk heeft ervaren, en dat u onze hulp als behulpzaam heeft ervaren. Het is voor ons heel waardevol om te horen dat onze inzet wordt gewaardeerd.

Team Rijbewijsbelang

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus