Goed ontvangen door dr R.Saunier. Hij geeft je direct een fijn en rustig gevoel bij binnenkomst. Je voelt je direct op je gemak en daarbij is het een fijn persoon om mee te praten. Deze internist is e... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw. Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zo m’n best gedaan om optijd te komen, om vervolgens 40 minuten te wachten omdat de dokter in file stond… geen telefoonnummer te vinden, alleen via de mail “bereikbaar…” niet dus! Ondanks de frustrati... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken. Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid. De medische keuring startte vrijwel op het afgesprok... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Rijbewijskeuringdirect voert rijgeschikheidskeuringen uit in opdracht van het CBR.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- rijbewijskeuringdirect.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vakkundig en eerlijk gesprek gehad.
Vakkundig en eerlijk gesprek gehad.

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
Zo weinig mogelijk kopzorg bij Rijbewijskeuring direct
Zeer goed geïnformeerd over de procedure, de rol in de procedure van het CBS, de rechten en plichten van de klant ten aanzien van de dienstverlening.
Goed toegankelijke lokatie ook om te parkeren.
Professionele afhandeling

Geduldig, rustig vakmanschap
Een snelle beoordeling door een geduldige cardioloog met wat aanvullende informatie over mijn zeer kleine hartafwijking.
Klasse

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
Was snel aan de beurt....
Was snel aan de beurt....
Goed en snel verlopen gesprek

Goed geregeld allemaal..goede…
Goed geregeld allemaal..goede psychiater en keuringslocatie op kwartier rijden in Leiden..voor mij.
Adequate reacties via de mail, top! Geef toch maar 4 van de 5 sterren omdat het 5-jaarlijkse keuren in mijn ogen niet meer nodig is...ziektebeeld al vele jaren in remissie. Maar dat bepaalt het CBR natuurlijk.

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
De prijs was een stuk lager dan andere…
De prijs was een stuk lager dan andere .
Ben in Naarden geweest, parkeren voor de deur.
Was te vroeg, eerder geholpen.
Prima dokter.
5 sterren waard

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
De afspraak was strak gepland
De afspraak was strak gepland. Ging in mijn beleving perfect. De arts zeer correct met de vragen en antwoorden.
Lokatie in Groningen is goed gekozen parkeermogelijkheden ruimvoldoende.

Gesprek gehad met internist
Gesprek gehad met internist , was zeer vriendelijk en wist waarover ze sprak. Zeer meedenkend.

deze keuring was…OVERBODIG
Over de keuring vanmorgen geen commentaar maar deze keuring was overbodig. Er werd alleen naar bestaande administratie gekeken.
Ik was nl al goedgekeurd en voor de informatie over mijn aandoening was geen nieuw onderzoek nodig,onnodige geldklopperij en onnodig ver om naartoe te gaan.

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
fijne arts ik was iets te laat geen…
fijne arts ik was iets te laat geen probleem

Rekening van 200 euro ipv 55 voor 10 min werk
Ze maken reclame voor 55 euro maar dan krijg je na de keuring van 10 min een rekening van 200 euro. Dit zijn afzetters en je moet hier niet in zee mee gaan. Je kunt ze vervolgens niet bellen want ze hebben geen telefoonnummer. Één grote scam.

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
En savoir plus sur les différents types d'avis.