Rijbewijskeuringdirect Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw. Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel aardige keuringsarts , goede info vooraf , precies op de geplande tijd dus geen wachttijd

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken. Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid. De medische keuring startte vrijwel op het afgesprok... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een korte maar duidelijke inleiding over de keuring/er werden duidelijke vragen gesteld. Misschien een verbeterpunt... De receptie was met mijn afspraak onbemand waardoor ik mij niet heb kunnen aa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Médecin légiste
  2. Bureau des permis de conduire

Écrit par l'entreprise

Rijbewijskeuringdirect voert rijgeschikheidskeuringen uit in opdracht van het CBR.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

73 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

De exacte locatie was lastig te vinden

De exacte locatie was lastig te vinden. Het gesprek is als prettig en open ervaren.

Beste heer Jansen,

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling. Fijn dat u het gesprek als prettig en open heeft ervaren. We nemen uw opmerking over de vindbaarheid van de locatie mee om dit in de toekomst te verbeteren.

Rustig

Rustig - slechts 1 vraag en toen was ik klaar.
Dit was mijn ervaring !

Geachte heer Spijker,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We vinden het belangrijk dat onze gesprekken in een rustige en duidelijke sfeer verlopen, dus het is fijn om te horen dat dit zo is overgekomen. We stellen uw terugkoppeling zeer op prijs.

Openhartig duidelijk correct

Openhartig duidelijk correct

Réponse de Rijbewijskeuringdirect

Beste heer en mevrouw van Hulst,

Hartstikke bedankt voor uw positieve review! Het doet ons goed om zulke mooie woorden te ontvangen over onze dienstverlening. Wij streven naar een vriendelijke, duidelijke en professionele communicatie en zijn blij dat dit ook zo is overgekomen!

Fijne arts

Mooi op tijd en een kundig en vriendelijke arts.

20 juin 2025

Beste heer de Boer,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening! We streven altijd naar professionaliteit en een vriendelijke benadering. Bedankt voor uw vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een hele prettige man…

Het was een hele prettige man (Neuroloog M. Sanders) om naar te luisteren en een gesprek mee te hebben

20 juin 2025

Geachte mevrouw Koning,

Hartstikke bedankt voor uw 5-sterren review! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u het gesprek met onze specialist als prettig heeft ervaren. Het compliment zullen wij delen met de neuroloog. Fijne dag toegewenst!

rijbewijskeuringsdienst

vriendelijk, professioneel.

10 juin 2025

Beste mevrouw Snel,

Hartstikke bedankt voor uw 5-sterren review! Wij zijn blij met uw waardering over onze dienstverlening.

Beste Aart,

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw positieve ervaring. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf.

Noté 4 sur 5 étoiles

Prettig gesprek maar veel later dan afgesproken tijd.

Prettig gesprek en onderzoek voor verlenging rijbewijs. Helaas meer dan een half uur moeten wachten, voor ik werd geroepen uit de wachtkamer.

13 juin 2025

Geachte heer Kroon,

Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij om te horen dat u het gesprek en het onderzoek als prettig heeft ervaren. Tegelijkertijd begrijpen we dat het vervelend is om langer te moeten wachten dan verwacht – dat is uiteraard niet de bedoeling.

We streven ernaar om onze planning zo goed mogelijk te laten aansluiten op de afspraken, maar soms lopen afspraken onverwacht uit. We waarderen het dat u dit signaleert en nemen uw opmerking serieus in onze evaluatie van de wachttijden.

prettige ervaring.

goede parkeermogelijkheid, en prettige omgang met arts.

13 juin 2025

Beste heer van Veen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat zowel de bereikbaarheid als het contact met de arts u goed zijn bevallen! Fijne dag toegewenst.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik was bijna op tijd aan de beurt

Ik was bijna op tijd aan de beurt, het vorige gesprek liep iets uit, Arts maakte excuus. Als niet-inwoner van Naarden is het adres nog lastig te vinden, kon nergens huisnummer ontdekken.

12 juin 2025

Beste heer Laverman,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de arts excuses maakte voor de kleine uitloop en dat u bijna op tijd aan de beurt was. In de afspraakbevestiging sturen wij altijd een routebeschrijving mee, om onze communicatie rondom de bereikbaarheid zo duidelijk mogelijk te maken!

Snel en zakelijk

12 juin 2025

Beste mevrouw van de Ven,

Bedankt voor uw positieve feedback! Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prettige afhandeling van de rijbewijskeuring

De afspraak begon op tijd. De arts was vriendelijke en proactief. Hij gaf duidelijke uitleg waar gewenst.

Beste Marjolein,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over het verloop van uw afspraak, en dat u de arts als vriendelijk en duidelijk hebt ervaren. Heldere uitleg en een respectvolle benadering vinden we erg belangrijk!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik zou de uitslag krijgen zodra ik naar…

Ik zou de uitslag krijgen zodra ik naar buiten liep. Nog niks ontvangen maar wel dit wat ik ervan vond

Beste mevrouw van Es,

Zoals ook op onze website staat vermeld, versturen wij de het opgestelde rapport doorgaans binnen twee weken naar het CBR. De uitslag wordt dus niet meteen na de afspraak gedeeld. Mocht u vragen hebben rondom de status van uw rapportage, kunt u ons altijd mailen!

Makkelijk te bereiken

Makkelijk te bereiken, vriendelijk en rustige man.

Beste Tim,

Bedankt voor uw 5-sterren review! We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw waardering door te geven.

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke informatie en uitleg van…Rijbewijskeuring

Duidelijke informatie en uitleg van Rijbewijskeuringdirect.nl.

Prettige keuring door de neuroloog, dhr. C. Kersten.

5 juin 2025

Geachte heer Scholtens,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u de informatie als duidelijk heeft ervaren, en dat de keuring door onze neuroloog prettig is verlopen. We geven uw compliment graag aan hem door.

Noté 4 sur 5 étoiles

Keuring zelf verliep prettig en vlot

Keuring zelf verliep prettig en vlot. Dit komt mede doordat relevante informatie tevoren aan de arts kan worden gedownload. Locatie goed te bereiken ondanks de bouwactiviteiten ter plekke.

Beste Ronald,

Wij danken u voor uw positieve beoordeling. Het doet ons goed te vernemen dat de keuring naar tevredenheid heeft plaatsgevonden. Het digitaal vooraf aanleveren van relevante medische informatie is inderdaad bedoeld om het onderzoek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij streven naar een zo efficiënt mogelijk proces en waarderen uw positieve feedback hierover!

Ontzettend aardige arts

Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw.
Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie al dat er geen bijzonderheden waren.
Nu heb ik ruim 3 uur gereisd voor 3 minuten binnen zijn.
Verder super vriendelijke en fijne arts.

2 juin 2025

Beste Marjolein,

Hartelijk dank voor uw open en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat u de arts als vriendelijk en betrokken heeft ervaren. We begrijpen ook uw punt over de reistijd en de duur van het onderzoek.

Bij een medische rijbewijskeuring is het wettelijk verplicht dat de arts de cliënt persoonlijk onderzoekt om een beoordeling te kunnen maken. Helaas is een keuring via videobellen of Teams daardoor niet mogelijk.

Noté 5 sur 5 étoiles

keuring GV NO Dementie/Alzheimer.

Mevr de Groot kwam zeer prettig over en straalde rust uit waardoor ik ook ontspannen werd. Tevens luisterde ze goed. Gesprek verliep in een prettige sfeer.
Helaas is het consult tarief dat het CBR in rekening brengt belachelijk hoog!!

Beste Arthur,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat onze specialist een prettige en rustige indruk op u maakte en dat het gesprek in een goede sfeer heeft plaatsgevonden. Het compliment zullen wij met haar delen.

Graag willen we u laten weten dat Rijbewijskeuringdirect.nl zich houdt aan de tarieven die zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit zorgt ervoor dat onze prijzen transparant en eerlijk zijn binnen de geldende richtlijnen.

Mocht u hierover nog vragen hebben, kunt u ons altijd mailen.

Duidelijk, snel en deskundig

Duidelijk, snel en deskundig. Goede uitleg van het proces en mogelijke resultaat. Vriendelijke neuroloog.

Enige minpuntje voor de locatie in Leiden: de locatie en toegang tot de parkeerplaats was wat onduidelijk. Ondanks de extra informatie die hierover gegeven wordt. Gelukkig kon de receptie goed helpen met het openen van de slagboom en was het geen probleem om kort op een plek van het bedrijf (Airbus) ernaast te parkeren.

Beste vd Meulen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze neuroloog als deskundig en vriendelijk heeft ervaren en dat de uitleg over het proces duidelijk was.

Wat betreft de bereikbaarheid en parkeersituatie in Leiden is het spijtig om te horen dat u dit als onduidelijk heeft ervaren. We zijn blij dat onze receptie u goed heeft kunnen helpen en dat er een passende oplossing was om te parkeren.

We nemen uw feedback mee om de bereikbaarheid verder te verbeteren!

Noté 5 sur 5 étoiles

goed gesprek en goede ervaring

Geachte van den Hoorn,

Bedankt voor uw 5-sterren review! Uw waardering betekent erg veel voor ons.

Team Rijbewijskeuringdirect

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus