Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw. Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie a... Voir plus
Heel aardige keuringsarts , goede info vooraf , precies op de geplande tijd dus geen wachttijd
Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken. Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid. De medische keuring startte vrijwel op het afgesprok... Voir plus
Een korte maar duidelijke inleiding over de keuring/er werden duidelijke vragen gesteld. Misschien een verbeterpunt... De receptie was met mijn afspraak onbemand waardoor ik mij niet heb kunnen aa... Voir plus
Rijbewijskeuringdirect voert rijgeschikheidskeuringen uit in opdracht van het CBR.
Pays-Bas
Répond généralement dans un délai d'une semaine
De exacte locatie was lastig te vinden. Het gesprek is als prettig en open ervaren.

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
Rustig - slechts 1 vraag en toen was ik klaar.
Dit was mijn ervaring !

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
Het was een hele prettige man (Neuroloog M. Sanders) om naar te luisteren en een gesprek mee te hebben

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
Prettig gesprek en onderzoek voor verlenging rijbewijs. Helaas meer dan een half uur moeten wachten, voor ik werd geroepen uit de wachtkamer.

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
Ik was bijna op tijd aan de beurt, het vorige gesprek liep iets uit, Arts maakte excuus. Als niet-inwoner van Naarden is het adres nog lastig te vinden, kon nergens huisnummer ontdekken.

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
De afspraak begon op tijd. De arts was vriendelijke en proactief. Hij gaf duidelijke uitleg waar gewenst.

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
Ik zou de uitslag krijgen zodra ik naar buiten liep. Nog niks ontvangen maar wel dit wat ik ervan vond

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
Duidelijke informatie en uitleg van Rijbewijskeuringdirect.nl.
Prettige keuring door de neuroloog, dhr. C. Kersten.

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
Keuring zelf verliep prettig en vlot. Dit komt mede doordat relevante informatie tevoren aan de arts kan worden gedownload. Locatie goed te bereiken ondanks de bouwactiviteiten ter plekke.

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw.
Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie al dat er geen bijzonderheden waren.
Nu heb ik ruim 3 uur gereisd voor 3 minuten binnen zijn.
Verder super vriendelijke en fijne arts.

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
Mevr de Groot kwam zeer prettig over en straalde rust uit waardoor ik ook ontspannen werd. Tevens luisterde ze goed. Gesprek verliep in een prettige sfeer.
Helaas is het consult tarief dat het CBR in rekening brengt belachelijk hoog!!

Réponse de Rijbewijskeuringdirect
Duidelijk, snel en deskundig. Goede uitleg van het proces en mogelijke resultaat. Vriendelijke neuroloog.
Enige minpuntje voor de locatie in Leiden: de locatie en toegang tot de parkeerplaats was wat onduidelijk. Ondanks de extra informatie die hierover gegeven wordt. Gelukkig kon de receptie goed helpen met het openen van de slagboom en was het geen probleem om kort op een plek van het bedrijf (Airbus) ernaast te parkeren.