Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super ervaring gehad bij deze rijschool. Iskender was m'n rijinstructeur fijn rustig persoon met veel geduld en rust dat was voor mij heel prettig. Na 20 jaar wachten toch nu op m'n 42ste m'n rijbew... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐⭐⭐⭐⭐ Rijschool Arena is echt een aanrader! Ik heb hier een geweldige ervaring gehad. De instructeurs zijn professioneel, geduldig en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. École de conduite
  2. Auto-école

Écrit par l'entreprise

Rijschool Arena is opgericht in 2004 en is voortdurend in beweging. Wij werken naar de wensen van onze leerlingen toe. Wij zijn actief in Kampen, IJsselmuiden, Dronten, Emmeloord, Hattem en Zwolle. Al jaren is Rijschool Arena gespecialiseerd in het geven van rijlessen en beschikt het over bepaalde certificaten, zoals faalangst, autisme en ADHD. Hierdoor kunnen wij elke leerling optimaal lesgeven dat voor hem of haar van toepassing is. Bovendien proberen wij het vertrouwen en leerproces van de leerlingen te vergroten door de lessen goed te verzorgen. Dus twijfel niet en schrijf je nu in!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aanrader!

Ik raad iedereen aan om bij Rijschool Arena te lessen. Mijn instructeur was Emek en ik ben erg blij met hoe de lessen zijn verlopen. Hij is professioneel, geduldig en legt alles duidelijk uit. Hij kijkt goed naar wat je al kunt en waar je nog aan moet werken, waardoor je jezelf snel verbetert. Daarnaast was het altijd gezellig en viel er ook genoeg te lachen in de auto, maar op de momenten dat het serieus moest zijn, was daar ook alle ruimte voor. Dat maakte de lessen niet alleen fijn, maar ook heel leerzaam. Bedankt voor alle hulp en begeleiding Emekim!

27 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super ervaring gehad bij deze…

Super ervaring gehad bij deze rijschool.
Na 20 jaar wachten toch nu op m'n 42ste m'n rijbewijs gehaald super blij super bedankt Iskender!

9 octobre 2025

Aanrader!!!

Ik raad iedereen het aan om bij Rijschool Arena te lessen. Zelf heb ik les gehad van Emek en Hogir! Beide zijn ze professioneel en duidelijk! Ze helpen je super goed met het leren rijden en het was altijd gezellig in de auto! Bedankt voor alle lessen! Ik ben super tevreden!!

10 septembre 2025

Top rijschool!

Vandaag in één keer geslaagd bij Rijschool Arena dankzij mijn top instructeur Hogir! 🚗 Hij legt alles duidelijk en rustig uit, neemt de tijd en zorgt dat je je zelfverzekerd voelt achter het stuur. Echt een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen!

28 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel tevreden over deze…

Ik ben heel tevreden over deze rijschool. Ik had emek als instructeur. Het was altijd heel gezellig met hem en tegelijkertijd was hij heel professioneel en duidelijk. Ik heb een goede ervaring opgedaan en ben nu geslaagd dankzij rijschool Arena!

23 juin 2025

Persoonlijke aanrader

Persoonlijk raad ik jullie allemaal aan om
Lessen te nemen bij rijschool Arena. De lessen zelf zijn heel professioneel, waarbij wordt opgelet op wat de leerling goed kan en niet goed kan om uiteindelijk te wereken om je rijbewijs in 1 keer te halen. Mijn rijinstructeur (Emek) was altijd zeer professioneel in wat hij deed en het was altijd lachen met hem in de auto, ik dank heb nog steeds voor al zijn kennis die hij meegegeven heeft aan mij, om mij 1 keer te laten slagen. Ik wil team Arena heel erg bedanken voor alles en wens hun heel veel succes❤️

18 juin 2025

Ik leste bij remziye,

Dankzij de goede begeleiding van mijn rijinstructeur (remziye) heb ik met vertrouwen mijn rijbewijs gehaald! Altijd geduldig en duidelijkheid. De lessen waren altijd super leuk, was altijd op mijn gemak. Ik ga het super erg missen! Dankjewel team Arena! ❤️

27 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en leuk je rijbewijs halen

Ik ben in 1x geslaagd binnen 25 lessen bij Hogir Cemal. Hij was duidelijk en kon alles goed begrijpen en dus snel oppikken. Ook was het altijd gezellig in de auto. Hele goede ervaring gehad!

10 avril 2025

Rijschool Arena

⭐⭐⭐⭐⭐
Rijschool Arena is echt een aanrader!
Ik heb hier een geweldige ervaring gehad. De instructeurs zijn professioneel, geduldig en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen. Ze leggen alles duidelijk uit en passen zich aan jouw tempo aan, wat ervoor zorgt dat je met vertrouwen achter het stuur zit.

Daarnaast is de communicatie top en zijn de afspraken altijd flexibel. Dankzij Rijschool Arena heb ik mijn rijbewijs gehaald! Als je op zoek bent naar een betrouwbare en kwalitatieve rijschool, hoef je niet verder te zoeken.

24 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend blij dat ik mijn…

Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Het was een uitdagende maar leerzame ervaring. Mijn rijinstructeur, Emek, was geweldig. Hij was geduldig, professioneel en gaf duidelijke instructies die me hielpen om zelfverzekerd achter het stuur te zitten. Zijn steun en aanmoediging maakten het leren rijden een stuk aangenamer. Ik kan Emek zeker aanbevelen aan anderen die hun rijbewijs willen halen!

12 décembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Teleurgesteld

Aardige rijinstructeur en leuk persoon, maar ben van juli tot december bezig geweest en heb 9 rijlessen gehad. Vaak werden rijlessen nog geen uur van te voren afgezegd zonder oplossing. Ook een keer niet op afgesproken tijd gekomen, wegens het missen van haar belletje 20 min van te voren. Ben naar mijn idee niet serieus genomen, dus ben uiteindelijk naar een andere school overgestapt.

10 décembre 2024

Super fijne rijschool

Super fijne rijschool! Ik had les van Eylem, een hele fijne instructrice en dacht goed met mij mee! Ik ben in 1x geslaagd voor mijn tussentijdse toets en het praktijk examen, Super fijn!

3 décembre 2024

Top rijschool

Top rijschool, mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ik raad het aan om hier te lessen. Ze zijn erg eerlijk en geven goede tips

16 octobre 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus