Rime Avis

1. Bijouterie

Rimesmykker is a jewelry brand rooted in the timeless elegance of Nordic simplicity. We specialize in creating high-quality pieces that embody minimalist beauty and fashion trend. By blending modern design with classic sensibilities, we make exceptional jewelry accessible to everyone – offering great quality at a price that delights. Discover the art of refined simplicity at rime.dk.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Er super glad for mine regnbuefarvede…

Er super glad for mine regnbuefarvede hjerte-øreringe 🌈 de er så fine og giver lidt ekstra ✨spark✨ til ethvert outfit. God kvalitet, til en fair pris. Det er ikke sidste gang jeg køber smykker hos Rime. ❤️

16 juillet 2024

Good quality jewellery

Very beautiful and good quality jewellery. Comes in cute packaging and with instructions to prolong lifespan. Good with sensitive skin - i rarely wear jewellery as sometimes i experience rashes from the material, but with Rime it wasn’t a problem. Fast service and women owned business 🥳

1 juillet 2024

Réponse de Rime

Thank you for your kind words! We are glad that you like it :)

Smuk ring med fantastisk kvalitet 🌈

Jeg købte Regnbue Ringen fra Rime.dk, og jeg er simpelthen så tilfreds! Ringen er endnu smukkere i virkeligheden end på billederne – farverne fra zirkonia krystallerne spiller så flot i lyset, og det sølvbelagte rustfri stål giver et elegant look.

Jeg havde ringen på til Pride, og den blev bemærket af mange – den er virkelig noget særligt og perfekt til at gøre et outfit unikt. Justerbarheden er også et stort plus, da den passer perfekt uden at klemme.

Kvaliteten er i top, og jeg føler, jeg har fået meget for pengene. Kan varmt anbefale både ringen og Rime.dk som butik. Tak for en fantastisk oplevelse! 🌟

14 août 2024

Réponse de Rime

Thank you! Your review is important for us :)

Købte en guld halskæde

Købte en klassisk guld halskæde før jul. Den er bare flot. Meget shine. Varen kom hurtigt, elsker den måde den er blevet pakket ind på ❤️

19 décembre 2024

Réponse de Rime

Thank you for the kind words! We are happy that you like our jewellery!

Super glad

Jeg er super glad for de smykker, jeg har fået fra Rime. De er virkelig flotte, god kvalitet, og de passer perfekt til min hverdags outfits. Har allerede fået mange komplimenter. Kan klart anbefales!

7 novembre 2024

Réponse de Rime

Thank you! We are happy that you like our jewellery!