Lisez les avis des autres
Onlangs maakte ik kennis met Ripandship.nl welke een erg leuk concept heeft bedacht m.b.t. het uitpakken van Pokemon kaarten. De eigenaar van het bedrijf doet op een enthousiaste en humorvolle... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na wat verwarring over mijn bestelling bij PostNL vandaag toch netjes mijn bestelling binnen gekregen. Had over de verwarring mailcontact gehad en hier werd snel en netjes op gereageerd. Mijn beste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn eerste ervaring met Rip and Ship NL was ronduit geweldig! De levering was bliksemsnel. De producten zijn van topkwaliteit, precies zoals beloofd. De communicatie was helder en hield me perfect op... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom bij Ripandship.nl, waar onze liefde voor Pokémon en passie voor kaarten samenkomen in een kleurrijke online wereld! Wij zijn een jong en dynamisch team dat niet alleen de trends volgt, maar er ook een paar creëert. Bij Ripandship.nl streven we ernaar om jou de meest unieke en geliefde Pokémon-kaarten te bieden, zodat jouw verzameling eruit springt en je die glimlach van vroeger weer terugkrijgt.
Coordonnées de contact
C.T. Storklaan 345, 2285VV, Rijswijk, Pays-Bas
- +31616397379
- info@ripandship.nl
- ripandship.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ik heb hier een paar Pokemon…
Ik heb hier een paar Pokemon boosterpakketten besteld, voor mezelf en als cadeau. Alles werd al de volgende dag verzonden. De verpakking was stevig genoeg, de pakketten kwamen onbeschadigd aan. Een goede winkel
slecht ingepakt retouraanvraag duurt te lang
pakket is heel slecht ingepakt en ik wacht al een week voor een retour aanvraag
Ze kunnen makkelijk liegen over je…
Ze kunnen makkelijk liegen over je eigen bestellen. Annulleren het bestelling wnr ze merken dat ze het kaart onder value verkopen. Het gaat maar hoe die mensen het willen. Zeker geen aanrader. Niet te vertrouwen. Hebben mij bestelling geanulleerd en gezegd dat het op aanvraag van mij was. K heb niks geannulleerd
Alles behalve pre order….
Voor het feit dat het een pre order was viel het tegen. De set kwam uit op 22 mei en de levering was donderdag 4 juni. Van pre order en snel plezier kon ik dus niet spreken.
Daarentegen zeer goed verpakt en netjes opgestuurd.
Goede snelle levering
Goede snelle levering .
Goed verpakt .
Zal hier vast vaker bestellen in de toekomst
Goed contact en verpakt
Goede en nette service.
Goede en nette service.
Was mijn huisnummer vergeten te vermelden en werd netjes opgebeld over mijn bestelling.
Alles was netjes ingepakt.
Toppers😁👍🏾👊🏾
Duidelijk doorgegeven met bezorgdienst…
Duidelijk doorgegeven met bezorgdienst en tevreden met de pakketjes.
Great customer sevice
Great customer sevice, good communnication and the package was packed with care. Thank you
Super snelle levering
‘s Avonds laat besteld, de volgende ochtend al verzonden. Top service!
Top verpakt
Top verpakt, eerdere levering dan verwacht (ivm pre-order) en ook nog een prima prijs. Dankjewel!
Snelle services ,en goed ingepakt
Snelle services ,en goed ingepakt!
Echt een aanrader
Al meerdere keren hier besteld
Al meerdere keren hier besteld. Altijd goede service en snel geleverd
Alles keurig in orde
Een aantal boosterboxen ge pre orderd
Een aantal boosterboxen ge pre orderd. En alles mooi op tijd geleverd!! Super blij mee.
En ze zijn super sociaal ik was ergens ongerust over maar ze hebben me goed te woordt gestaan en alles is gegaan zoals het zou gaan .💪🏽😊
Perfecte service!
En savoir plus sur les différents types d'avis.