Risskov Flytteforretning Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Hvis vi kunne give 10 stjerner, så ville det være fuldt fortjent til Risskov Flytteforretning. Flytningen gik lige efter bogen. 3 friske fyre klarede det hele helt fantastisk. Det var en god ople... Voir plus

Vi har lige fået flyttet alle vores ting fra Risskov til Billund, alt gik efter planen, virkelig god service, der var ingen stress når de satte tingene på plads i huset, ikke en skramme, de var meget... Voir plus

Pålidelig, venlig og god humor - dertil professionel og rolig tilgang til flytningen, selvom der var flere steder vi skulle flytte ting fra. Risskov flytteforretning gjorde, at vores flytning forløb u... Voir plus

Kæmpe ros og tak Henrik og hans mega dygtige flyttefolk der har hjulpet min far med en flytning, alt fra start til slut har bare været kanon, og en flytning der ellers var uoverskuelig for min far b... Voir plus

1. Services de déménagement et de stockage

Écrit par l'entreprise

Vi flytter for dig med Omtanke, omhu og Nærvær

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Alt fungerer

Alt fungerer så godt: Fra besigtigelse, tilbud og levering af kasser. Der kom 3 (meget flinke) fyre til aftalt tid på flyttedagen. De dannede sig hurtigt et overblik og så gik de ellers igang. Super effektivt.
Min allerstørste anbefaling.

3 mai 2023

Vi havde en rigtig god oplevelse.

Vi havde en rigtig god oplevelse med RFF.
Det var nogle meget omhyggelige, påpasselige, dygtige og flinke unge mænd. Et godt team.
Risskov flytteforretning kan jeg varmt anbefale.

18 avril 2023

Professionelt fra start til slut

Det var en regnfuld og blæsende fredag morgen, da jeg skulle flytte. Havde en tanke for, om jeg skulle udsætte det. Men så kommer 3 friske unge mænd fra Risskov Flytteforretning. De udfører opgaven med en flot attitude, en sød bemærkning, og hele tiden, et smil på læberne. Jeg bliver flyttet fra A til B, og jeg tror kun at der var 5 dråber på et stk. møbel, som jeg skulle tørre af. En fantastisk oplevelse, udført af et meget dygtigt, kompetent og professionelle flytteteam. Kan varmt anbefales. Merete, Løgten

5 janvier 2023

Verdens bedste flyttefirma

Mine forældre havde bestilt Risskov flytteforretning til at flytte for sig. Det var helt igennem en fantastisk oplevelse. Lige fra det besøg de havde inden flytningen, hvor alt blev grundigt gennemgået, til selve flytningen.
Det kan godt være en noget uoverskuelig proces at flytte i noget mindre, men hele dagen var præget af ro, grundighed og masser af grin.
Alle ting blev pakket i bilen med nænsomhed og stillet op i det nye hus lige præcis der hvor mine forældre ønskede dem. Selv terrassen blev indrettet. Det gamle hus blev gennemgået rum for rum, om alt var med inden de kørte derfra.
Jeg kan kun give dem min største anbefaling.

16 novembre 2022

Tryg oplevelse.

Jeg kunne have fuld tillid til, at min flytning blev udført på bedste vis, og den tillid blev ikke gjort til skamme. Kun gode anbefalinger herfra.

27 octobre 2022

De passer på dine ting som var det deres egne ting

Du har måske også hørt om venner eller kollegers skræk historier om oplevelser med flyttefirmaer, som ødelægger ting eller ikke overholder hverken tidsaftaler eller aftalt pris. Hvis du vil undgå det, så brug Risskov Flytteforretning!

ANBEFALET AF BEKENDT
For et par måneder siden begyndte jeg at planlægge flytning og spurgte venner i Aarhus området, hvad de har af erfaringer med flyttefirmaer. "Risskov Flytteforretning" bliver varmt anbefalet og jeg udfylder formularen på deres hjemmeside med beskrivelse af, hvad jeg skal have udført.

INDEN FLYTNING
Allerede næste dag bliver jeg kontaktet for at aftale besøg i mit hjem, så firmaet kan danne sig et overblik over opgavens omfang. Under besøget gennemgår vi omfanget af flytningen og praktiske details. Derefter får jeg et skriftligt tilbud og en pris.

SELVE FLYTNING
Firmaet mødte op til aftalt tid og sted og begynder at flytte indbo - absolut nænsomt og uden at skrabe mod væggene i trappeopgangen (væggene var netop nymalet, så tak for det).

Vi er MEGET glade for at bo i vores nye lejlighed, så vi får sandsynligvis IKKE brug for assistance fra Risskov Flytteforretning igen - men vi giver vores absolut varmeste anbefalinger.

Seriøst, omhyggeligt og venligt - til aftalt tid og pris.

4 novembre 2022

De får 5 men jeg gav gerne flere…

De får 5 men jeg gav gerne flere stjerner. Jeg følte mig tryg ved hele processen fra 1. møde til modtagelse af flyttekasser og indpakningspapir til selve flytningen i en rolig atmosfære med flinke flyttemedarbejdere. Den er forløbet så fint - stor anbefaling fra mig.

22 septembre 2022

Flytning

Har flyttet med dem 2 gange.
Meget kompetente og venlige flyttemænd.
Kan varmt anbefales.

2 août 2022

Kæmpe god service og godt humør

Kæmpe god service
Fra start til slut har det bare været en virkelig god oplevelse og service.
Fra Henrik kom til møde, til levering af flyttekasser, afhentning af ekstra kasser til tøj og selvfølgelig hvor de gode stærke gutter kom og flyttede.
Super søde, servicemindede og i godt humør.

Skal flytte igen om en måned - og er helt rolig og tryg ved at det er Risskov flytteforretning, der kommer igen

KÆMPE anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 juillet 2022

Fin flytning 👍🏻

Vi er yderst tilfredse med veludført flytning. Alle aftaler blev overholdt og flytteteamet var effektive og samarbejdsvillige. Alle ting blev behandlet ordentligt og efterflg blev flyttekasser afhentet, da vi bad om det.

9 avril 2022

Super service

Super service, hurtig respons på henvendelser, og kompetente og venlige flyttefolk.

28 janvier 2022

Super god service! Rigtig effektiv og imødekommende hjælp!

Da jeg har flyttet en del gange, tænkte jeg at denne her gang ville det være en god ide at få professionel hjælp til det. Jeg valgte at kontakte Risskov flytteforretning og den beslutning har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg er imponeret over jeg fik flyttekasserne 3 uger før, så ingen stress til at pakke ned. Jeg synes firmaet yder en rigtig god service, overholder deres aftaler og påpasselighed med mine ting, samt rigtig hurtige og effektive. Flyttemændene var utrolige kvikke og i top humør, tak for en god flytning. Hermed den bedste anbefaling fra mig.

12 janvier 2022

Jeg har i december 2021, haft fornøjelsen af Risskov Flytteforretning til flytning fra hus til lejlighed på 2 sal. Alt gik som aftalt. God service hele vejen igennem. Der var en venlig, rolig og omhyggelig tone igennem hele forløbet. Meget dygtige og omhyggelige flyttefolk. Tak for det. Jeg vil til enhver tid anbefale Risskovflytteforretning.

17 décembre 2021

Troværdigt og profesionelt flyttefirma…

Troværdigt og profesionelt flyttefirma med humor og empati.
Super guidning før flytning, påpasselige og præcise - alt var som vi overlod det til dem for 3 mdr siden, uden den mindste skramme.
Vi kan på det varmeste anbefale Risskov Flyttefirma og vil tii enhver tid benytte dem igen såfremt de fragter os derhen vi skal.

13 décembre 2021