Super mooi sieradenmerk met een fijne klantenservice! Ik had wat vragen over het canal armbandje (wilde een specifieke lengte van het verlengstukje). Zonder problemen werden er meerdere armbandjes op... Voir plus
Lisez les avis des autres
Helaas de eerste keer het verkeerde gestuurd, wat wel keurig werd opgelost. Vervolgens ging de sluiting van het collier kapot, ticket aangemaakt, of ik een filmpje kon sturen. Helaas lukte dat niet,... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Ik heb een cadeautje van mijn man gekregen die ik heel lang heb nagezocht maar kon geen mooie kwaliteit juwelen vinden. Ketting Amsterdam is prachtig, niet dun, lang genoeg en ontstekkend kwaliteit va... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Riverstones is a meaningful jewelry brand that likes to inspire women to create moments of stillness in their daily life.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- riverstones.nl
Zo blij mee!
De volgende dag al in de brievenbus. Feestje om uit te pakken en nu lekker veel complimentjes oogsten. Zo blij met mijn 'Parijse' ketting. Altijd een stoel bij me ;-)
Prachtig betekenisvol cadeau
Echt een prachtige ketting van Riverstones gekregen. De sieraden hebben allemaal een super mooi waardevol verhaal erachter! Contact & levering ging ook super vlot! Uiterst tevreden over Riverstones & hun producten! Zou dit zeker ook eens als cadeau willen weggeven aan mijn dierbaren 💗
Prachtig!
Wat een mooie sieraden! Chique ingepakt en mooie kaartjes met tekst erbij.
Het goud is super mooi van kleur en de bedeltjes zijn écht zoals op de foto’s.
Ik ben lang op zoek geweest naar enkele…
Ik ben lang op zoek geweest naar enkele sieraden die bijpassend zijn bij een ring die ik heb laten maken vanuit een ander sierraad. Uiteindelijk via jullie enkele mooie bijpassende sieraden besteld en erg blij mee. Vooral het minimalistische ipv grove sieraden die mij niet staan.
Snel binnen
Snel binnen , super kwaliteit van een hele mooie fijne kwaliteit! Ik ben verliefd op mijn ketting

Réponse de Riverstones
Prachtige sieraden !
Wat een mooie website! Ik ben enorm onder de indruk van jullie sieraden – stuk voor stuk prachtig ontworpen, met oog voor detail en vakmanschap. Ze stralen elegantie en originaliteit uit. Ze spraken me gelijk aan! Zoveel positieve energie, dank je wel. Snelle levering en goede communicatie met de klantenservice.

Réponse de Riverstones
even wennnen maar daarna dik tevreden.
2x oorbellen besteld en werdt in een mooie verpakking opgestuurd. De eerste keer moesten mijn oren wennen aan de ietsje dikkere oorbellen dan wat ik gewoonlijk draag. eenmaal gewend ben ik om, mooi design, de bloem oporbel was soms wat onhandig want mijn lange haren bleven er in steken maar wel heel mooi voor feestelijke gelegenheden. De oorbel met een berg er op zijn mijn favoriet geworden simpel maar ook mooi en met een betekenis voor mij.
ook een ketting besteld met een herenhuisje, maar deze terug gestuurd omdat deze voor mijn stijl te klein was, tevreden over de service hierbij.
Mooie sieraden …
Ik draag al meerdere jaren de sieraden van Riverstones met heel veel plezier. Goede kwaliteit en altijd mooie collecties
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.