Hele fijne en uitgebreide weegschaal. Niet zomaar 1 met alleen gewicht maar geeft veel uitgebreider weer hoe het allemaal met je lijf verder gesteld is. Ook nog eens super snel bezorgd!
Lisez les avis des autres
Er staat niet duidelijk vermeld op het productpagina dat deze weegschaal niet mag worden gebruikt voor personen met een Pacemaker. Je vindt deze informatie overigens wel terug op jullie servicepagin... Voir plus
Werkt perfect, ook samen met Samsung Health. Voordeel iedereen in huis kan een eigen account aanmaken op zijn / haar mobiel. App is duidelijk en geeft aan wat alles betekent. Aanrader.
Mijn ervaring was dat ik uitstekend en vriendelijk geholpen werd. Ik was wel bang dat de site niet echt zou kunnen zijn,maar ik heb het erop gewaagt en toch een bestelling geplaats. De weegschaal... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Robi Products
Écrit par l'entreprise
Bij Robi Products geloven we dat inzicht in je lichaam de eerste stap is naar een gezonder leven. Onze slimme weegschalen zijn ontwikkeld om je nauwkeurig en eenvoudig inzicht te geven in je lichaamssamenstelling, zodat jij gefocust kunt blijven op je doelen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak staan bij ons centraal.
Onze garantie
Je krijgt minimaal 2 jaar garantie op je aankoop. Gaat er iets mis? We lossen het op.
30 dagen bedenktijd
Niet tevreden? Je hebt 30 dagen om je aankoop te retourneren, geen gedoe.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- robistore.nl

Ontdek de Robi S15 weegschaal
Demande des avis aux clients
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Prima service
Prima service, snelle levering.
Simpele connectiviteit met de app en duidelijke inzichten in je lichaamsgegevens.
Erg tevreden tot op heden, want de 1e resultaten zijn zichtbaar :-)
Slechte service DHL maar uitstekende service van ROBI PRODUCTS
Mijn weegschaal was volgens DHL geleverd , niks van waar. Heb direct een nieuwe weegschaal gekregen, ECHT EEN GOEDE SERVICE. TOP!
Nog hartelijk bedankt!
Een tevreden klant!
Doet wat het hoot te doen.
Doet wat het hoot te doen.krijgt 1 ster minder omdat het in en mega groot doos was verpakt ben geen papier recycle station
Hele snelle levering en fijn dat hij…
Hele snelle levering en fijn dat hij alles meet en makkelijk te gebruiken
Netje geleverd in een goede degelijke…
Netje geleverd in een goede degelijke verpakking. En het is een geweldige weegschaal. Makkelijk uit telezen.
Ben super tevreden .
Ik ben begonnen met beter op mijn…
Ik ben begonnen met beter op mijn lichaam te letten en dat gaat nu veel beter op deze manier.
Zeer snelle levering en zeer netjes…
Zeer snelle levering en zeer netjes verpakt. Ben er super blij mee

Réponse de Robi Products
Heel mooi apparaat
Snelle levering, goed verpakt en een heel mooi apparaat.
Nauwkeurige meting en de app werkt ook perfect.
Ik ben er zo blij mee,hij geeft precies…
Ik ben er zo blij mee,hij geeft precies aan wat je afgevallen bent en omdat te zien geeft moed om door te gaan
Ook snelle levering
Geweldig apparaat.
Robi personenweegschaal
De levering van de Robi personen weegschaal was perfect geregeld. Het product is precies conform de advertentie.
Product voldeed aan de beschrijving en…
Product voldeed aan de beschrijving en snelle levering.
Goede weegschaal
Goede weegschaal, app makkelijk te installeren en te koppelen. Ik twijfel wel aan de accuraatheid van de metingen, maar sowieso een leuk hebbedingetje!
Eenvoudig opstarten en werking prima
Eenvoudig opstarten en werking prima. Nog even inlezen wat betreft uitleesopties
L’expérience Trustpilot