Rødovre Centrum Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Toilet faciliteter på 2 sal ved terrasse caféen under al kritik Der er forretninger der betaler en formue for at leje sig ind i jeres faciliteter Dette har ikke noget med terrasse caféen at gø... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Apoteket Sammen med min datter skulle vi hente penicillin til hende, det der var lagt ind kostede omkring 500kr, Frank fra apoteket kigger op og ser en ung pige og siger ‘ej det kan gøres bedre/bil... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Danmarks familiecenter. Altid været et af mine favorit steder at handle. Så mange minder igennem de sidste 25 år. Håber vitterligt det er en engangsforseelse at jeres centervagt agerer så ubehage... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Plaza I Rødovre centrum kan jeg på INGEN måder anbefale andre. Uforskammet kundeservice. Blev snakket ned til og snakket grimt til- da jeg kom ind og spurgte om det var muligt at få lavet hul i ør... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg FORSTÅR simpelthen ikke hvordan man…

Jeg FORSTÅR simpelthen ikke hvordan man som et center, der formentlig gerne vil have at deres kunder kommer igen, lader butikker, som BEVIDST undviger købeloven, eksistere?

Det virker ekstremt useriøst at lade en butik som Lagazelle - være i centeret - når de fedter sådan rundt i lovgivningen som de gør.
De har sager liggende på sig i forbrugerklagenævnet og et hurtigt kig på trustpilot beskriver også en butik som man skal holde sig langt langt væk fra.

Jeg har nydt jeres center - men jeg ved ikke om jeg tør besøge jer mere, da jeg faktisk ikke ved hvor mange af sådanne kvaksalver butikker i har liggende... det er desuden et super trist signal at sende til de butikker som der overholder købeloven.. burde det ikke være de butikker i havde i jeres center og ikke sådanne butikker der snyder ?

Jeg vil desuden påpege at butikken lugter langt væk af at have et foruroligende arbejdsmiljø for deres unge piger, som skal stå og agere på deres chefers vegne, i sær i sager, hvor de bevidst omgår lovgivningen. Den stakkels unge ekspedient som jeg skulle reklamere til over min nyindkøbte jakke, med prismærke på, som var i stykker, stod nærmest og rystede selvom der ingen grimme ord blev sagt, men blot forklaret hende at det hun gjorde nu var imod købeloven og at sagen ville ryge videre til nævnenes hus.
Jeg ved godt at i som center ikke har noget med forbrugerklager over specifikke butikker. Men jeg syntes godt LIGE i kunne STRAMME an, og så ikke HAVE sådanne butikker liggende hvor både købelov og arbejdsmiljø tydeligvis er glemt nede i kælderen.

12 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Holder ikke hvad de lover!!

For 14 dage siden købte jeg en iPad samt AirPods. Jeg fik at vide, at varerne ville være klar til afhentning efter tre dage, da de ikke var på lager. Siden da har jeg været i kontakt med Power flere gange og fået nye afhentningsdatoer, men er desværre gået skuffet hjem hver gang (i alt fire gange indtil videre). Det synes jeg simpelthen ikke er i orden! Giv dog en dato, I kan stå inde for, i stedet for bare at sige noget, der lyder godt. Når man ringer til kundeservice, får man at vide, at man vil blive ringet op inden for 24 timer – men der sker aldrig noget! Jeg har måttet desværre skuffet min datter hver gang, da hun venter spændt på sin ipad som hun har ønsket længe - Det bliver sidste gang jeg handler hos Power!!

12 décembre 2025

Centrum Fisk fantastisk service

Min livsledsager havde fødselsdag og hun skulle selvfølgelig fejres med Champagne og østers, hvad ellers! Åbning af østers havde jeg en ide om det kunne klares " snip, snap, snude ". Det lykkedes ikke, selv om jeg til lejligheden endog havde indkøbt en østerskniv. Gode råd var dyre, så jeg kontaktede Centrum Fisk i RC, selvom jeg havde købt kassen med østers hos en anden fiskehandler, og bad om hjælp: Bare kom over med dine østers, så skal vi klare den for dig, oplyste den meget flinke ekspedient. Alle østers blev åbnet mens jeg ventede i forretningen og det endda UDEN BEREGNING. Se, det er da service der vil noget.
Glædelig jul fra Steen A. Christensen, 3500 Værløse

28 novembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Frygtelig hørm af parfume i hele centeret

Jeg har kun været i Rødovre centeret få gange, men hver gang har det irriteret mig, hvor meget folk har lugtet af parfume. I dag gik jeg et sted uden mennesker, men stadig kunne jeg lugte “parfumen”.
Udsender centeret luftfrisker, og hvorfra gør de det? Det kan ikke være sundt at indånde, hverken for kunder og især ikke for dem, der arbejder derude. Jeg er spændt på, om jeg får et svar på dette, og jeg fjerner gerne min anmeldelse, hvis jeg tager fejl

22 novembre 2025

The Spot Cafe Rødovre Centrum

The Spot Cafe Rødovre Centrum.

Vi forstår godt at det er dyrt. Og det er ok. Huslejen skal betales..

65 kr for en sodavand og 135 kr for en sandwich med færdigbrød fra Netto(Undskyld Netto). Med lidt salat og en skive laks. Igen fra Netto(Undskyld Netto). Det er tydeligt at der kommer kunder, uanset kvalitet. De kunder som bliver væk, er ikke et problem. For der kommer bare andre kunder. Det er tydeligt. ØV.

Enten skal prisen meget ned. Eller også skal man lave noget godt.

Men RC er et godt sted-- Vi er glade.

7 novembre 2025

Salon Medusa

Salon Medusa

Du skal ikke lade dem klippe page hår på dig. Jeg er sikker på de ikke har dem 4 årige uddannelse. For dameklip, det kan de ikke.
De taler tlf mens de klipper dig. Og føntørrer det ikke. 500 kr, dyrt, halvfærdig og dårligt.

De tilbyder ny klipning. Eller at rette det. Det har jeg ikke tillid til

2 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har i dag været i Zizzi i Rødovre…

Jeg har i dag været i Zizzi i Rødovre Centret og sikke en positiv oplevelse.
Jeg havde bestilt forkert størrelse, men de 2 unge piger i butikken var SÅ HJÆLPSOMME. De sendte mine varer retur, og fandt 2 ud af 3 stk tøj som jeg kunne købe i butikken . Udover det- gjorde de opmærksom på 3 for 2 pga fødselsdag - så kom også hjem med en fin bluse
Håber min ros når de 2 unge piger- som gjorde min dag endnu mere dejlig . Tak til dem 🤩

12 octobre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Vi skulle spise på “S

Vi skulle spise på “S - BAR” i Rødovre centrum. Det er en lille restaurant med kebab, pizza osv. Vi købte 2 durum’s en med kylling og en med kebab. Der stod det kostede 50 kroner. Den med kebab kostede som sagt 50kr den anden kostede 59? Uden grund. Det var meget, meget små passioner. Og lidt kedeligt (for ikke at sige) meget kedelig smag. Og kun agurk og tomat som fuld.

20 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde købt en ny mobil

Jeg havde købt en ny mobil, som jeg fik hjælp med til at overføre data fra min gamle mobil. Jeg skulle lære den at kende og pludselig lukkede den helt ned efter 3 forgæves forsøg på at åbne den igen. Jeg gik så over til Power , og her hjalp Martin med at prøve at få mobilen åbnet igen. Han prøvede alt, hvad han kunne, men til sidst kom han frem til, at det var inde i selve mobilen, det var galt. Så jeg blev sendt ud til Glostrup til Mentech _ et firma, der arbejder med mobiler og pc og lign. Der fik jeg nulstillet min mobil. Tilbage til Power og Martin, som så gik i gang med igen at overføre alt fra den gamle mobil. Han hjalp mig også med at få de apps genindstillet, som jeg havde tidligere. Han var super hjælpsom og forklarede det hele for mig og gentog det gerne med et smil på læben, når jeg ikke forstod det. En super kompetent, hjælpsom og rar person, der gjorde min dag god.

22 août 2025

Aldrig mere Telenor

Har været kunde i 14 år og nu er det slut. Har købt 2 IPhone 16 pro med mobilbyt. Afleverede 2 mobiler den 8/4 og fik af vide at det er Greenmind der skal udbetale pengene, så Telenor har ikke noget med det at gøre. Fik en mail fra greenmind den 9/4 om at jeg ville få mine penge sat ind på min konto indenfor 2-5 hverdage. I mailen havde de skrevet det kontonr. Som de ville indbetale pengene på. Det var så ikke min konto, har så skrevet frem og tilbage med Greenmind 8 gange, hvor de siger at nu skulle pengene blive overført. Men nej. Jeg ringer så til Telenor kundeservice den 2/5 og får fat i en fyr som så prøver at ringe rundt, så jeg kan få mine penge. Han siger at jeg skal tage til Telenor i Rødovre centret, så vil de udbetale pengene med det samme og hvis der bliver noget så skal de kontakte Chanel support. Jeg har lige været i Telenor i Rødovre centret og de vidste ikke en skid ej heller Chanel support. De siger til mig at de vil hjælpe mig, men nej for de kan ikke udbetale pengene. Så nu må jeg vente igen. De kan være helt sikker på, at jeg IKKE jeg er kunde hos dem og jeg skal da nok også fortælle hvor dårlig service de har. Det kunne være de selv skulle stå for udbetaling af pengene og ikke Greenmind

4 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zizzi Rødovre Centrum gør det så godt!

Supergod oplevelse hos Zizzi i Rødovre Centrum i dag. Stort udvalg i forretningen og særdeles servicemindede og meget kompetente ekspedienter.
'Ea' tog sig af mig på en meget kompetent og sød måde - med fuldt fokus på at give den bedste kundeoplevelse og finde de helt rigtige jeans til mig. Efter at have hoppet ind og ud af fire par jeans måtte jeg sidde ned og blev straks tilbud en flaske vand - sådan! Jeg kommer helt sikkert glad tilbage og anbefaler hermed butikken til andre :-)
Og til Rødovre Centrum: Dejligt med mange bænke, så man lige kan sidde og overveje næste indkøb!

16 avril 2025

Gå ALDRIG I Plaza I Rødovre centrum

Plaza I Rødovre centrum kan jeg på INGEN måder anbefale andre.
Uforskammet kundeservice. Blev snakket ned til og snakket grimt til- da jeg kom ind og spurgte om det var muligt at få lavet hul i ørerne på vores 8 årige samtidig . Har aldrig oplevet noget lignende . Kan til gengæld på det varmeste anbefale Pilgrim smykker og Dirks smykker, måde at møde deres kunder på. Wauuuw for en kundeservice og med store smil og fantastisk vejledning .

7 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse…

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse hos centrum Sun / solcentret på 1 sal.
For det første er solarierne ikke ordentligt rengjorte, og der var tydelige spor af olie, fingeraftryk i pladerne, papir flyder på gulvet og det er klistret, de er ikke blevet vedligeholdt ordentligt i lang tid og rørene virker ikke optimale, man får ingen farve.
Derudover virkede maskinen ikke optimalt og det ene toilet var fyldt med afføring.

Der er ikke noget Personale til at hjælpe, og dem i massage forstår intet.

Ingen information om, hvornår maskinerne sidst er blevet serviceret, og solene føltes beskidte og dårligt vedligeholdte.

Jeg kan desværre ikke anbefale dette sted, og jeg kommer ikke tilbage!

2 février 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus