Troep uit China. Na 6 mails eindelijk kunnen retourneren, pakket retour naar China verstuurd. Komt niet aan... Geld kwijt van de kleding + aangetekende retourkosten. K+Dtvolk die dropshippers. Niets k... Voir plus
Ordinaire oplichters! 1 ster is nog teveel. Is gewoon troep wat je krijgt. Gewoon een dropship gluiperd die een winkel imiteert. Je wordt heel lief te woord gestaan door ene Annette, die blijft kom... Voir plus
Verschrikkelijke ervaring. 300 euro bestelling en slechte kwaliteit. Lijkt niks als op de site. Allemaal goedkope zooi uit Azië. Retour beleid gebruikt en nogeens 50 euro betaald maar mijn p... Voir plus
Geen modezaak, let op, maar het is een handelsonderneming die een bestelling als tussenpersoon plaatst in Azië. Na bijna 3 weken de muts met oorwarmers en de kol ontvangen. Prima kwaliteit voor €3... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Iemand die graag mode uit China koopt
Iemand die graag mode uit China koopt, is hier aan het goede adres. Je krijgt zelfs korting op de volgende aankoop.
Voor alle anderen geldt: vermijd deze dropshipper.
niks bestellen duurt heel…
niks bestellen duurt heel lang
Je krijgt maar 50% terug als je hem wilt retouren en het is slechte kwaliteit
Dropshipping uit china
Helaas van tevoren niet gezocht op Roemherenmode.nl review.
Blijkt dus dropshipping uit China te zijn, dit werd duidelijk na het zien de trackinglinks.
Uitermate slechte kwaliteit
Ik koop een broek voor 45,- wat ik redelijk normaal vind voor een spijkerbroek, maar wat ik vervolgens geleverd krijg is van uitermate slechte kwaliteit. Er zit geen kaartje aan de broek, de broek valt heeeel anders dan omschreven wordt op de website. En ook nog eens lijkt alsof iemand die broek al 20jaar heeft gedragen. Contact opgenomen met de klantenservice om mij te vertellen dat dit uit china moet komen en dus nog eens 30,- kost om die broek terug te sturen.
Leer voor mij aan jullie,
Koop hier nooit iets!!!!
Ouderwetse dropshipping
Kocht shirt voor €34,95.
Levering duurt >2 weken; net zoals bij Temu of ali.
Blijkt dat dit zelfde shirt bij temu voor €7,90 wordt aangeboden.
Bij Temu kopen kunnen we zelf dus ook, bespaart je €27.
Trap er niet meer in.
NIET KOPEN
NIET KOPEN
zeer, zeer slechte kwaliteit. Direct in de prullenbak gegooid.
Taking my loss, hope to prevent yours.
Vermijden
Vermijden! Lange levertijden, een stuk langer dan aangegeven op de site.
Dit is een dropshipper. Goederen uit China gestuurd.
Dit is een dropshipper! Vermijden…je krijgt direct uit China gestuurd. Kwaliteit slecht. Vermijden deze vorm van oplichting!