Rollneat - Maribo Avis 36

TrustScore 4 sur 5

3,8

Europavej 3, 4930 Maribo, DK

Jeg synes det var god mad Jeg købte 2 kebabbowl. Dog yderst yderst sparsomt med dressing! Jeg bestilte over appen. Jeg synes dog det er temmelig ærgerligt at da vi kom for at afhente den, havde de... Voir plus

Jeg bestilte et tyrkisk brød med hummus hos Rollneat i Maribo, og wow… brødet var helt slattent og næsten smurt ind i chili – så stærkt, at jeg næsten måtte ringe efter brandvæsnet! Hummusen var nærme... Voir plus

Fik et mega stort pita brød jeg ikke engang kunne spise op! Lækker og meget velsmagende kebab ❤️og jeg er ellers ikke vild med kebab normalt 😳 min mand ÅD sin bowl på vej hjem i bilen, selv låget ble... Voir plus

• Europavej 3, 4930, Maribo, Danemark

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

36 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Udemærket

Jeg synes det var god mad
Jeg synes dog det er temmelig ærgerligt at da vi kom for at afhente den, havde de ikke den klar, selvom de havde godkendt ordren. De sagde de ikke havde set den. Der var ikke et øje i restauranten. Det virkede underligt. Dog havde de dem hurtigt klar, og maden var varm.

7 avril 2026

Tørt og kedeligt

Vi købte 1 dürum kebab og 1 dürum kebab menu. Kødet var ekstrem tørt og vi ku næsten ikke få øje på dressingen. Ingen betjening da vi kom ind. Det var i hvertfald ikke pengene værd. Så der kommer ingen anbefaling herfra.

18 avril 2026

Flinke gutter ved skranken

Flinke gutter ved skranken. Jeg havde ikke prøvet tyrkisk brød før, så det valgte jeg, uden dressing, hvilket passede godt til lejligheden, hvor jeg trængte til en mild ret og et ikke for stort måltid. Jeg kommer snart forbi igen.

1 février 2026

Friskhed

Super hurtig betjening, masser af mad. Og det smagte skønt. Alt var friskt. Og fantastiske Pommes Frites til. Kan varmt anbefalea.

17 janvier 2026

Hold jer fra det sted!!!

Helt igennem forfærdelig oplevelse!

Nok den mest ringe form for mad, til helt horrible priser.
Maden var uspiselig!

Men selvom vi efterlod stort set det meste af maden, måtte min kone kaste op, inden vi forlod restauranten.
Og vi kom kun hjem, da min datter også kastede op!

Helt igennem forfærdelig service, der ikke ville stå ved det og mumlede noget om "at vi altså skiftede kød hver dag..."

Hold jer fra det sted.

7 janvier 2026

Lækkert

Vi har været her 2 x nu. Og alt var tip top i orden. Lækkert mad, god smagsoplevelse,store portioner og frisklavet. Stedet er pænt og rent.

30 décembre 2025

Helt igennem fantastisk mad

Helt igennem fantastisk mad!
Rigtig lækker og indbydende bowl mix som smagte fantastisk. Manglede ingenting. Min søn og mand fik kebab ret. Min mand syntes dog deres chili ikke var stærk nok men ellers intet at sætte en finger på og der blev spist op.

14 décembre 2025

Føj for en oplevelse

Vi bestilte bowl derfra, og det var ikke noget at råbe hurra for. Deres kebab kød var helt tørt og brændt, hvilket ødelagde resten af madoplevelsen. Da vi skulle bestille vores mad måtte vi rette medarbejderen hele tre gange, i det han var ved at bestille den forkerte menu. Det endte alligevel med at vi ikke fik den rette menu - virkelig useriøst.
Vores drikkelse kom i genbrugs glas af hård plast med masser af pletter fra opvaskeren.Da jeg pænt bedte om at få en to-go kop i stedet, blev jeg bildt ind i at muligheden ikke var der, selvom der hang en hylde fyldt med to-go kopper lige for næsen af mig - virkelig frækt!
Bordene var ikke ryddet, og der lå madrester overalt på gulvet samt på stolene.

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. De har ingen varme anbefalinger herfra. Tværtimod vil jeg ikke anbefale en eneste til at gå derind og spise, da det hverken er pengene til maden eller energien på medarbejderne det værd. Sorry to say!

30 novembre 2025

Super lækkert, og god betjening

Vi spiste på den i Maribo d. d.
Vi fik durum menu, og de var varme, fyldt med kød og salat.
Pomfritter var lækre og sprøde.
Det kan anbefales!
Og Vi er fra Nørrebro, mekka for shawarma...
Iøvrigt er restauranten meget flot.
Dig ville jeg anbefale at man delte den lidt op, med nogle enkelte rumdelere.
Det ville gøre det lidt mere hyggeligt, og ikke så industrielt.

18 novembre 2025

Ikke helt tilfreds, desværre

Jeg synes, man skal støtte, når der kommer noget nyt til byen – og det har jeg nu gjort to gange. Jeg må dog indrømme, at der desværre ikke bliver en tredje gang.
Første gang fik jeg et tyrkisk brød. Her var kebaben kold, og brødet var meget tørt.
Anden gang havde jeg bestilt et pitabrød, som var fuldstændig sovset ind i fedt fra kødet, så det var bestemt ikke nemt at spise i bilen. Kebaben var varm, men ret hård og smagte ikke så godt efter min smag. Jeg ved ikke, om det var for meget salt, eller hvad det var.

28 octobre 2025