ROMAN MassageTerapi Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Massagen virker efter hensigten! Hver gang en positiv oplevelse!!.Behagelig atmosfære og en meget dygtig massør, samt meget venlig !!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Roman er en af de dygtigste massører i danmark - ingen tvivl om det. Altid højt humør og høj kvalitet. Roman har en dyb indsigt i hvordan krop og muskler fungerer, og han anvender en kombination... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter en weekend i smerter og helve, så var Constantin min redningsmand i dag! Jeg var fyldt op med spændinger i ryg, skulder og nakke, og det lindrede Constantin med massage og vejledning på mit nu... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Massothérapeute du sport
  2. Spa de jour

Écrit par l'entreprise

Kære besøgende - "Hos ROMAN MassageTerapi får du en gavnlig, afslappende og autentisk behandling. Jeg har mange års erfaring med behandling af fysiske og psykiske gener i alle dens former. Jeg elsker mit arbejde, fordi det glæder mig at glæde andre." - Constantin Roman, indehaver

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Massagen virker efter hensigten

6 février 2026

Kære fru Elsebet,

Mange tak for de venlige ord. De er meget værdsatte.
Det er virkelig dejligt at ved at du er vældig tilfreds med dine oplevelser og behandlinger hos ROMAN MassageTerapi.

Effektivt mod hoftesmerte

Havde haft ondt i hoften et par måneder. 2x Massage reducerede problemet betydeligt. Massagen var målrettet mit behov, som var hofte, men også ben/knæ, som var kilde til problemer. Fik god vejledning til forebyggelse.

27 novembre 2025

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Vi er glad for, at du havde en behagelig oplevelse på vores klinik.
Vi håber, at de råd, du fik på klinikken, vil være nyttige for dig i fremtiden.
Vi er altid glade for at byde dig velkommen til klinikken og tilbyde dig vores hjælp, når du har brug for det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hyggelige omgivelser,Roman er en…

Hyggelige omgivelser,Roman er en behagelig person,der kan sit arbejde.
Total afslappet når man går derfra

10 novembre 2025

Hej Bjarne,

Vi er glad for, at du havde en behagelig oplevelse på vores klinik.

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, man er i trygge og professionelle haender hos klinikken. Constantin Roman er en fantastisk, meget venlig, certificeret masseur det lytter til kundeners behøv. Massagen er en af den bedste i byen og vil gerne anbefales.

27 janvier 2025

Réponse de ROMAN MassageTerapi

Mange tak Claudia for denne anmeldelse.
Jeg er glad for at vide, at du havde en behagelig oplevelse på klinikken.
På gensyn næste gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er altid glad og veltilfreds når jeg…

Er altid glad og veltilfreds når jeg har været her, super dejligt, så kan kroppen slappe lidt af igen

7 octobre 2024

Réponse de ROMAN MassageTerapi

Mange tak Nini for din anmeldelse.
Tak for at deler din oplevelser.
Kundetilfredshed er den første prioritet hos ROMAN MassageTerapi.

Dbh Constantin Roman

Super god behandling

Super god behandling, behalig, sød, dejlig atmosfære..kommer igen og igen.. Roman ved hved han kan og gør...👍👍👍

1 octobre 2024

Kære Tina,
Tak for denne anmeldelsen. Jeg er rigtig glad for, at de behandlinger, du har modtaget hos ROMAN MassageTerapi, hjælper dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Af hjertet tak for professionel hjælp og tiltrædelse!

Efter en weekend i smerter og helve, så var Constantin min redningsmand i dag!
Jeg var fyldt op med spændinger i ryg, skulder og nakke, og det lindrede Constantin med massage og vejledning på mit nu længere forløb hos ham! Jeg siger af hjerte tak for din helt igennem professionel massage teknik og hjælp!

23 septembre 2024

Kære Stella,

Mange tak for denne anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos ROMAN MassageTerapi.
Disse anmeldelser er en del af det "brændstof", der driver klinikken til at hjælpe så mange som muligt, af dem, der krydser vores tærskel i søgen efter hjælp.

Professionel massør.

Professionel massør.
Rigtig god massage.
Altid god atmosfære i klikken.

9 septembre 2024

Kære Pia,

Mange tak for denne anmeldelse og for at dele din oplevelse, som er meget relevant i betragtning af, at du har været kunde hos ROMAN MassageTerapi i over 5,5 år.

Noté 5 sur 5 étoiles

Constantin er bare så dygtig

Constantin er bare så dygtig, givende og empatisk

2 septembre 2024

Réponse de ROMAN MassageTerapi

Mange tak Jan, for at dele din oplevelse hos ROMAN MassageTerapi.

Behandler i særklasse

Roman er en yderst professionel, venlig og imødekommende behandler.

23 août 2024

Kære Hans Ole,
Mange tak for denne anmeldelse. Jeg er meget taknemmelig, fordi du delte erfaringerne fra over 8 års behandlinger hos ROMAN MassageTerapi.

Fantastik massør

Fantastik massør. Man kommer med et problem, som ham for løsnet op for. Han giver øvelser og gode råd, så man kan måske kan undgå at samme problem kommer igen. Jeg har oplevet det ved flere lejligheder. Jeg er dybt taknemmelig for Constantin.

15 août 2024

Kære Helle,
Mange tak for din anmeldelse som er baseret efterhånd på mere end 9 års behandlingr i ROMAN MassageTerapi klinikken.

Noté 5 sur 5 étoiles

En massør med evner ud over det sædvanlige

Lige meget hvor det smerter i kroppen fixer Constantin problemet med sine mirakuløse evner indenfor massagens gunst - og det er hver eneste gang det lykkedes ham at frigøre smerter, indskrænkninger og andre ubehag til tålelige tilstande og forbedret velbefindende

8 août 2024

Réponse de ROMAN MassageTerapi

Mange tak Charlotte. Din anmeldelse er meget værdsat, fordi den er baseret på to vigtige faktorer. Først og fremmest din oplevelse af over 6 års behandlinger modtaget på ROMAN MassageTerapi klinik. Og for det andet på din faglige viden og din erfaring som sygeplejerske med mere end 20 år i branchen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Roman massageterapi er Danmarks bedste…

Roman massageterapi er Danmarks bedste massageklinik for os med mange udfordringer og skavanker.
Her bliver man altid mødt med et smil og klinikken emmer af ro og harmoni, så man kan træde ud af det daglige hamsterhjul for en stund, og synke ind i den meditative verden, mens kroppen bliver behandlet.
Jeg har lige gået med krykke efter at have trådt forkert. Knæet gjorde voldsomt ondt og jeg kunne ikke gå uden hjælp. Havde en tid hos Constantin, og han vurderede at jeg blandt andet havde forstoppede lymfekirtler i benene. Efter massagen var jeg godt mør i kroppen, men dagen efter stod jeg ud af sengen og kan nu gå uden krykke.
Det er ikke første gang jeg har sådanne oplevelser, og det beviser overfor mig, at Constantin Roman er super veluddannet og dygtig på sit felt.
Har du en udfordring med kroppen og søger hjælp i klinikken, så er du ikke alene om udfordringen mere. Der bliver undersøgt om der er kommet nye/andre/yderlige muligheder for at blive skaden/udfordringen kvit. Constantin er meget nysgerrig på forskellige metoder og der er ikke 2 massagetimer som er ens. Kommer altid an på hvordan du har det, og herefter beslutter Constantin hvad han kan gøre og i hvilken rækkefølge.
Jeg kunne skrive i et væk om hvor dygtig en massør vi har her i Tårnby, men jeg vil også advare jer. Det er stærkt vanedannende, at komme hos så kompetent en massør.
Tak for Dig, Constantin Roman 🙏🙏❤️

30 juillet 2024

Kære Marianne,
Tusind tak for de pæne ord. Men mest af alt, tak for at dele din positive oplevelse over 7 års behandlinger modtaget på ROMAN MassageTerapi klinikken.

Dnh Constantin ROMAN

Godt tilfreds

Roman hår meget op i, at man får en rigtig god behandling og kommer også med gode råd.

24 juin 2024

Réponse de ROMAN MassageTerapi

Fru Inger, tusind tak for denne anmeldelse. Det værdsættes højt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Man får altid god behandling der

Man får altid god behandling der. Han har hjulpet mig af med flere skavanker.

10 juin 2024

Kære Dorte,
Tusind tak for anmeldelsen. Jeg er glad for, at jeg kan hjælpe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tilfældigvis valgte vi at få massage…

Tilfældigvis valgte vi at få massage her - det var det nærmeste MEN NOK OGSÅ DEN BEDSTE MASSAGE OG VEJLEDNING NOGEN SINDE Anbefales til alle fra en ældre herre

11 avril 2024

Kære Flemming,
Tusind tak for denne anmeldelse og endnu en gang tak for den tillid du og Benthe har vist mig.
Sidst, men ikke mindst, er jeg glad for, at behandlingerne fra ROMAN MassageTrapi er nyttige for dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste massage, jeg har fået

Jeg er et sted på livets rejse, hvor det hele driller. Lidt for meget. Constantin Roman er for mig nærmest et levende lys midt i alt det mørke i form af dumme smerter, jeg kæmper med.

Han møder mig med autentisk nærvær, omsorg og yderst kompentente teknikker, der hjælper min krop med at spænde af. Han er erfaren og dygtig og utrolig detaljefokuseret, hvilket mærkes i alt fra det flydende flow til fokus på områder, det kræver ekstra fokus.

Han får mine varmeste anbefalinger. Du vil ikke fortryde en behandling hos ham. Du vil nok, som jeg selv, allerede glæde dig til, at du skal forbi ham igen.

9 avril 2024

Kære Anne,
Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive denne overvældende anmeldelse. Tak for den tillid du har vist mig. Jeg er rigtig glad på din vegne, at jeg kunne være til hjælp.

Dnh Constantin ROMAN

Professionel og behagelig

Det er en fantastisk god behandling.

8 avril 2024

Kære Judith,
Mange tak for denne anmeldelse. Det glæder mig, at behandlingerne hos ROMAN MasasageTerapi har en glædelig effekt for dig.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus