À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol
  2. Service de polissage et de sablage des planchers

Écrit par l'entreprise

Ons bedrijf biedt hoogwaardige vloeroplossingen, met een specialisatie in PVC, Linoleum, Tapijt zowel voor particuliere woningen als commerciële ruimtes. Al jaren combineren wij esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid, en leveren wij producten die ruimtes omtoveren tot warme, gezellige en moderne omgevingen. Ons team bestaat uit ervaren professionals die elke klant begeleiden bij het kiezen van de meest geschikte oplossing voor hun behoeften. Wij bieden persoonlijke adviesgesprekken, waarin we duidelijk de verschillen tussen materialen uitleggen en helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Elk project wordt met zorg gevolgd, van de productselectie tot de installatie, zodat het resultaat perfect en duurzaam is. Naast de kwaliteit van de materialen en technische expertise, staat klanttevredenheid bij ons centraal. Elke vloer wordt met vakmanschap gelegd en onze after-sales service staat altijd klaar voor ondersteuning en advies. Kiezen voor ons bedrijf betekent vertrouwen op een betrouwbare partner die ervaring, passie en oog voor detail combineert. Het resultaat zijn elegante, functionele en comfortabele ruimtes die zowel door bewoners als bezoekers worden bewonderd.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Keurig, professioneel en elke afspraak is nagekomen

Het contact was prettig en er werd altijd keurig aangegeven wat we konden verwachten met de nodige adviezen.
De 2 broers hebben we 3 keer ontvangen en ze waren zeer professioneel en met liefde voor hun vak met onze vloer bezig. Ik heb ze als zeer prettig ervaren en ik zou het iedereen aanraden.

Keurig, professioneel en elke afspraak is nagekomen.

16 avril 2026

Réponse : Romano Broers

Bedankt voor uw mooie woorden, Stefan!
Fijn om te horen dat u onze werkwijze, communicatie en het resultaat van de PVC vloer zo positief heeft ervaren. Wij werken altijd met veel zorg en passie aan ieder project.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne en hardwerkende broers!

Fijn gemakkelijk contact, De twee gebroeders reageerde snel en kwamen het zelfde weekend nog kijken. Ze hadden 2 dagen later al tijd en hebben goed resultaat geleverd. Ik ben zeer zeer tevreden!

24 mars 2026

Réponse : Romano Broers

Bedankt voor uw review, Jochen!
Fijn om te horen dat u het contact als prettig heeft ervaren en dat we u snel konden helpen. Mooi dat u zo tevreden bent met het egaliseren en het eindresultaat.
Veel plezier met uw vloer!

Top!

2 zeer vriendelijke en dienstbare heren, die netjes, en secuur werk leveren.
Onze vloer inclusief de plinten ligt er prachtig in.

23 janvier 2026

Réponse : Romano Broers

Bedankt voor uw review, Marc!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze werkwijze en het eindresultaat. Mooi dat de PVC vloer en plinten er strak in liggen.

Top service

Top service, vriendelijk en vooral het eind resultaat echt heel mooi en tevreden. Bedankt romano broers

17 janvier 2026

100% aanrader

Ik wil graag twee broers bedanken die in mijn hele woning PVC hebben gelegd. Ze zijn ontzettend vriendelijk, nauwkeurig en professioneel. Echte vakmannen die met veel aandacht en passie werken. Geen enkel aandachtspunt te vinden alles is perfect uitgevoerd. Niets was hen te veel gevraagd en ze dachten in alles mee. Bedankt voor jullie harde werk en de extra aandacht voor detail. Ik ben super tevreden met het resultaat!

3 décembre 2025

Réponse : Romano Broers

Bedankt voor uw mooie review, Gul!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het leggen van de PVC vloer in uw woning. Wij werken altijd met veel aandacht voor detail en vinden het belangrijk om met de klant mee te denken.

Topvakmanschap

n eerste instantie twijfelde ik tussen laminaat en PVC, maar het team heeft me rustig uitgelegd wat de verschillen zijn. Uiteindelijk gekozen voor een verlijmde PVC vloer met bijpassende trapbekleding, en het resultaat is echt prachtig. Iedereen die bij me op bezoek komt, complimenteert de vloer het geeft het hele huis een warme en stijlvolle uitstraling. Echt vakmanschap!

4 novembre 2025

Réponse : Romano Broers

Bedankt voor je prachtige review! We zijn blij dat je tevreden bent met je verlijmde PVC-vloer en de trapbekleding. Fijn om te horen dat het resultaat je huis zo’n warme en stijlvolle uitstraling geeft!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus