Al een paar opdrachten toevertrouwd aan Ronny en het is telkens tot een positief einde gekomen. Zeer tevreden, een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Service d'hébergement de sites web
- Service de stockage en nuage (cloud storage)
- Fournisseur de service de courriel
- Fournisseur d'accès Internet
- Designer web
Écrit par l'entreprise
Ontdek onze complete hostingoplossingen en breng jouw online ambities tot leven! Of je nu een domeinnaam nodig hebt, professionele webhosting zoekt, met WordPress wilt werken, een krachtige VPS wilt inzetten of betrouwbare e-maildiensten wilt gebruiken – bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden stabiele en snelle servers, uitgebreide ondersteuning en oplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Met onze betrouwbare service zorgen we voor een zorgeloze online ervaring, zodat jij je volledig kunt richten op wat écht belangrijk is: jouw project of onderneming. Ontdek het zelf en ervaar de kracht van hoogwaardige hosting!
Coordonnées de contact
Grote maagdenstraat 33, 4524ER, Sluis, Pays-Bas
- 0117 234202
- info@ronserv.nl
- ronserv.nl
Al lange tijd klant van Ronny
Al lange tijd klant van Ronny, mooi om onszelf en hem te zien groeien. Ooit kennis gemaakt via Facebook en zo doende al jaren klant. Een mooi voorbeeld van vertrouwen geven en vertrouwen krijgen. Nog nooit fysiek ontmoet en wel in het bezit van alle websites, schitterend eigenlijk!
We bouwen voort aan onze bedrijven en een stabiele it partner.
Samen groeien, van elkaar leren en durven nieuwe dingen te ontdekken
Ronny we gaan vol gas!
Mitchel.
Ronserv levert niet alleen topservice
Ronserv levert niet alleen topservice, maar denkt ook echt met je mee. Wat ik enorm waardeer is dat hij bijna dag en nacht bereikbaar is om vragen te beantwoorden of mee te zoeken naar oplossingen. Je merkt dat hij altijd zijn uiterste best doet om je zo goed mogelijk te helpen. Het voelt niet alsof je zomaar een klant bent, maar alsof hij er echt persoonlijk voor je is. En dat maakt het samenwerken super fijn. Daarnaast is het gewoon een ontzettend toffe en prettige kerel om mee samen te werken. Kortom: absoluut een aanrader!

Réponse : Ronserv.nl - De Hostingprovider
Vakkundige en snelle service! Een aanrader!
Recentelijk na problemen bij mijn oude hosting provider overgegaan naar een VPS van Ronserv. De VPS stond zelfde dag nog klaar en alles wat ik geimplementeerd wilde hebben werd gedaan of voor gekeken. Kortom top service!! Echt een aanrader om bij Ronserv je hosting te regelen. Heel vakkundig en snelle service!!

Fijne communicatie
Fijne communicatie, wordt een mooie website voor me gemaakt

Réponse : Ronserv.nl - De Hostingprovider
Wat een topper is deze man!
Wat een topper is deze man!
Ik ben van begin tot het eind super goed geholpen. Vanaf het eerste contact is meteen alles in werking gezet. Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het proces. En binnen een paar dagen was mijn hele website overgezet en draaiende.
Ik kan hem iedereen aanbevelen!

Réponse : Ronserv.nl - De Hostingprovider
Dit bedrijf is meester in zijn werk
Dit bedrijf is meester in zijn werk. Een Vakman. Topper !

Snel en korte lijnen
Nadat ik problemen had met een website in contact gekomen met Ron. Deze reageert snel en pakt het snel en goed op.
Ook terwijl ik aan de andere kant van de wereld was pakte hij voor mij dingen op.
Erg fijn, en lekker korte lijnen.

top service
Vanaf eerste contact direct goed geholpen en van a tot z ondersteund om alle diensten over te zetten. Ook na het opleveren een goede ondersteuning voor alle openstaande puntjes. Dik tevreden.

Geweldige service
Geweldige service! Niet alleen na het afnemen van de diensten, maar ook bij de installatie en de vervolgstappen! Zeker een aanrader!

Ronserv is een topbedrijf
Ronserv is een topbedrijf. Ze helpen met heel veel geduld met alles omdat ze weten dat niet iedereen evenveel verstand heeft van computers en internet
Super service
Super service! Overgestapt vanaf andere provider van te voren duidelijke uitleg, en tijdens de overstap alles duidelijk uitgelegd en snel geregeld.

Ronserv is top.
Ronserv is top.
Hij heeft voor mij 2 websites gebouwd ook een cloud omgeving opgezet. Dit was super gedaan. Ook de service is super. Tijdens het opzetten van alles regelmatig contact gehad of het naar wens was. En of er nog iets was wat aangepast moet worden, dit werd vrijwel direct opgepakt.
Zeker een aanrader

Ronserv.nl is Top !
Eerst en vooral is Ronny een Topkerel !
We kenden elkaar niet en ik kreeg contact via whatsapp om een site te laten maken voor mijn fotografie portfolio waar ik echt dringend werk van moest maken.
Wat ben ik gelukkig dat ik deze keuze gemaakt heb zeg!
Mijn site ziet er super verzorgd uit met oog voor detail en stap per stap krijgt het de professionele uitstraling die ik verwacht ! Echt Top !
Een echte aanrader aan een betaalbaar tarief met snelle respons indien er een vraag is over de nodige zaken
Je merkt het dat Ronserv.nl / een gedreven bedrijf is die een passie uitstraalt naar zijn werk toe !
Ik ben super Tevreden uit de grond van men hart dat ik dit aan jouw mag toevertrouwen !
1000x Dank
Z.P

Goed en betrouwbaar
Goed en betrouwbaar, snelle service! Zeer aan te bevelen!

Réponse : Ronserv.nl - De Hostingprovider
Zeer goede hosting en hi service echt…
Zeer goede hosting en hi service echt een aanrader

Réponse : Ronserv.nl - De Hostingprovider
RonServ doet wat het belooft
“RonServ is een hostingbedrijf die dat stapje extra gaat. Naast een uitstekende migratie hebben ze me geholpen naar de nieuwste versie van Wordpress over te gaan. Een geweldige service. LecluseServices.”

Réponse : Ronserv.nl - De Hostingprovider
En savoir plus sur les différents types d'avis.