Malafide bedrijf, oplichters! Artikel ruim een maand na besteldatum pas ontvangen en omdat de pasvorm en de kwaliteit zó slecht is wilde ik het direct retourneren en m’n geld terug… vergeet het maar!... Voir plus
Lisez les avis des autres
1 ster is nog teveel! Nooit iets bestellen! Er is GEEN retourservice mogelijk aangezien je steeds aan het lijntje wordt gehouden met andere voorstellen, o.a. 30% retour van het betaalde bedrag. Hee... Voir plus
Webshop weigert wettelijk retourrecht op sale-artikelen. Dit is in strijd met het Nederlandse consumentenrecht (art. 6:230o BW). Ze weigeren een retouradres te verstrekken. Nergens op hun website staa... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Ga niet in zee met deze zaak
Ga niet in zee met deze zaak. Ik heb een artikel besteld die mij niet past. Retour sturen doen ze moeilijk over, eerst zou ik €9,95 moeten bij betalen voor een andere maat. Daarna krijg ik mailtjes waarin ik het artikel mag houden en ik maar 10% terug krijg van het daadwerkelijke bedrag, of kan kiezen voor een waardebon ter waarde van 75% van het aankoopbedrag.
De laatste mail is dat ik het artikel mag houden en er een nieuw artikel gratis wordt opgestuurd. Al paar keer aangegeven dat ik mijn geld terug wil maar ben bang dat ik daar naar kan fluiten.
Je kan niets retour sturen
Je kan niets retour sturen! Ze proberen je van alles aan te smeren, maar naar je geld kan je fluiten.
Hoe heb ik zo stom kunnen zijn om hier in te trappen. Voortaan eerst kijken of er wel een retouradres is.
Dus stink er niet in!!!
KOOP HIER NIKS!!!!!!
Mijn pakket is nu al heel lang onderweg maar is er nog steeds niet. De klantenservice neemt niet om
Mijn advies: KOOP HIER NIKS!!!!!!!
KOOP HIER NIETS!
KOOP HIER NIETS!!
Ze leveren vanuit een magazijn in China en is van slechte pasvorm en kwaliteit! Ook duurt het erg lang voordat je wat ontvangt.
Het retourbeleid is helemaal waardeloos, zij willen dat je de dure internationale kosten moet gaan betalen om het terug naar China te sturen. Dit valt duidelijk NIET onder de Nederlandse wetgeving. De andere keus is €9,95 bijbetalen voor een andere maat.
Deze webwinkel houdt er dubieuze praktijken op na!
NIET INTRAPPEN!!
NIET INTRAPPEN!!!
Chinese rommel!
Helemaal geen Nederlandse winkel.
Retourneren gaat ook niet!!!
Zeer zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. Deze produkten komen uit China en dat is te zien. Retourbeleid is om te janken, heel veel mails met mooie woorden maar het enige wat ze bieden is een tegoedbon. Niet aan beginnnen!!!
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf, ik raad aan hier niets te kopen. Slechte kwaliteit en retour is niet mogelijk!! Trap er niet in.
Het retour beleid
Het retour beleid zoals beschreven werkt niet, je krijgt een AI gestuurd antwoord waarin je twee opties krijgt , 10 % retour van de aankoopwaarde of 50 % korting op nieuwe aankoop.
Kwaliteit en vorm van mijn jurk is bedroevend slecht. Niet kopen
De top die ik bestelde was redelijk
De top die ik bestelde was redelijk, maar niet perfect. De stof voelde comfortabel aan en het ontwerp leek op de foto, al viel de pasvorm iets anders uit dan ik had verwacht. De levering en tracking verliepen prima en het retourproces zag er eenvoudig genoeg uit. Misschien probeer ik later een andere stijl, maar ik zou graag duidelijkere afmetingen zien voordat ik opnieuw iets bestel.
Wat is dit een slecht bedrijf
Wat is dit een slecht bedrijf! De kleding is van inferieure kwaliteit en als het het wilt terugsturen krijg je je geld niet terug. Na meerdere keren over en weer mailen kreeg ik 30% van het aankoopbedrag terug, ondanks het feit dat er duidelijk staat aangegeven dat je 30 dagen geld tegoed garantie hebt. Ze willen de kleding ook niet terug hebben.
KOOP HIER NIETS!!!!
Alles ging mis ongeveer
Alles ging mis ongeveer. Ik kreeg het artikel pas na 1 maand, een email sturen leverde niets op. Toen het eindelijk arriveerde, bleek het 4 maten te groot en van hele slechte kwaliteit.
De aanvraag voor een adres om te retourneren heb ik nog steeds niet, de telefoon wordtnn iet opgenomen en de emails worden niet beantwoord. Ik kan dus fluiten naar mijn geld.
Een duidelijk gevalletje van oplichting.
Je denkt in Nederland iets te bestellen…
Je denkt in Nederland iets te bestellen wat snel verstuurt wordt, dus denk je dat je het snel in huis zal hebben, maar nee, komt uit China. De schoenen zijn om te janken, die houden het nog geen week vol als ik ze bekijk. Keiharde zolen. Eerder voor een sportzaal en dan nog zijn ze vreselijk. Het goedkoopste van het goedkoopste. Ze zien er leuk uit van een afstand, maar het zit echt niet lekker. Geen comfort. Ik voel mij zwaar in de maling genomen. En nu mag ik het natuurlijk weer terug naar China sturen op mijn kosten. Diep teleurgesteld!
Trap er niet in!!
Ik heb besloten toch nog een review te schrijven. De goede reviews kunnen gewoon niet waar zijn. De kwaliteit was echt heel slecht!! Het is gewoon hetzelfde als Van Rozen Utrecht.
Retourneren moet naar China wat heel duur is. En ze reageren niet op alle 6 de mailtjes die ik heb gestuurd. Ondertussen ben ik aan het kijken voor verdere juridische stappen.
Trap er, ondanks de 'goede' reviews niet in !!!!!
Zeer teleurstellende ervaring
Zeer teleurstellende ervaring. Ik heb een bestelling van €125 geplaatst, bestaande uit drie jurken. Helaas voldeden de jurken niet aan mijn verwachtingen en daarom wilde ik de bestelling retourneren.
Ik heb inmiddels zes keer contact opgenomen en iedere keer krijg ik opnieuw een automatische AI-mail met slechts twee opties: het product houden en een gedeeltelijke terugbetaling ontvangen, óf het product houden en 50% winkeltegoed ontvangen.
Zeer slechte service en een frustrerende ervaring. Ik zou hier absoluut niet opnieuw bestellen.
L’expérience Trustpilot