Rosemode

RoseMode eller Rose Mode nogle gange med ordet Kgs. Lyngby med i navnet annoncerer bl.a. på Facebook. PAS PÅ: DET ER ET SVINDELFIRMA, SOM IKKE SENDER NOGLE VARER, men sender en ordrebekræftelse ti... Voir plus

Fup, ingen kontakt, pengene hævet, webside er nede, mails ikke besvaret.. varerne kommer aldrig. Behøver man at sige mere? Update, Danske Bank har refunderet mine penge 1 time efter min indsigelse... Voir plus

FUP FIRMA !!! Jeg er også røget i fælden , har bestilt 3 par sko , men som alle andre fik jeg heller ikke min varer . Håber at man finder ejeren , og politiet får retsforfulgt dem , så , sådan nogle... Voir plus

RoseMode eller Rose Mode er et FUP-firma; PAS PÅ.

PAS PÅ: DET ER ET SVINDELFIRMA, SOM IKKE SENDER NOGLE VARER, men sender en ordrebekræftelse til den mailadresse, du har tastet, og derefter hæver pengene.
Derefter er de umulige at få kontakt med.
PAS PÅ: nu er du advaret. Danske Bank indsigelse fik mine penge tilbage, fordi jeg havde betalt med kort.
Men jeg vil gerne advare andre. Oplevet i marts 2026.

11 mars 2026

Så skete det også for mig - fupper og snydt!

Så skete det også for mig! Bestilte tre skjorter, pengene trukket på min konto - efterfølgende intet sket 🤔. Kan ikke kontakte firmaet, hjemmeside lukket ned og jeg forventer ikke at modtage mine bestilte varer, så jeg er faktisk udsat for en omgang simpel tyveri😡 og har overvejet at anmelde dem til politiet. Det har andre åbenbart gjort før mig uden resultat, fupfirmaet er stadig aktiv. Må nok se i øjnene at det var en lærestreg for mig og jeg må se mig bedre for en anden gang 🫤

8 mars 2026

Jeg bestilte 2/3 26 2 + 1 bluse på en…

Jeg bestilte 2/3 26 2 + 1 bluse på en facebook annonce, men har ikke hørt fra dem endnu, til trods for at jeg har sendt 3 rykker mails til dem. Pengene kr 499,- har de naturligvis hævet. Hold jer langt væk fra dem - et svindelfirma !!!

1 mars 2026

De trækker pengene for ordren

De trækker pengene for ordren, og så er det slut. Ingen levering, ingen trackinnr , ingen retur svar på mails, og deres hjemmeside er altid ikke tilgængelig.
KØB IKKE NOGET HOS DEM. DET ER SVINDEL.

25 février 2026

Det er fup

Det er fup, du bestiller og de tager pengene med det samme, men du får aldrig dine varer. Det kan ikke betale sig, at skrive til dem, for du får intet svar. Jeg har lavet en indsigelse til min bank (Sparnord) og har fået mine penge retur igennem dem.

2 mars 2026

Man kan desværre ikke give 0 stjerner

Man kan desværre ikke give 0 stjerner! Jeg må jo bare synge med i koret af folk der har købt en vare der aldrig dukkede op! Og deres hjemmeside og kontakt information er pist forsvundet

12 mars 2026

Det er første gang jeg er blevet snydt…

Det er første gang jeg er blevet snydt ,ved internet handel , tjekkede firmaet på trustpilot , der var der god anmeldelse på Rosemode.dk , så trustpilot kan man heller ikke stole på . Bestilte et par sko til 290 kr
Henning Brogaard
Hirtshals

22 février 2026

Bestilte 3 par sko 23.2.2026

Bestilte 3 par sko 23.2.2026. Modtog bekræftelse på, at de var på vej 25.2.2026 og kunne konstatere, at pengene var blevet hævet. Herefter har jeg intet hørt, og emails returneres som ikke mulige at afsende. Ligesådan kan man heller ikke komme ind på deres hjemmeside. Har prøvet deres telefonnummer, men der er svarer på, som henviser til en helt anden mailadresse. FUPFIRMA. HOLD JER FRA DEM.

23 février 2026

Fup og nok fra kina

Behøver man at sige mere?

Update, Danske Bank har refunderet mine penge 1 time efter min indsigelse.. så rosemode.dk var nok kendt i forvejen.

3 mars 2026