Roskilde Barbells ApsAvis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Manglede lidt information i forhold til proceduren i forbindelse med afhentning. Gik og ventede på en ordrebekræftelse, som aldrig kom og samtidig savnede jeg et konkret tidspunkt for afhentning. Der... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi ledte efter et rack til dumbells, og fandt kun dyre (3.000kr+) på de sædvanlige fitness hjemmesider. Men efter længere scrolling ned på google, fandt vi denne hjemmeside, og et perfekt rack til vi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop købt nye dumbbells hos Roskilde Barbells, og som altid leverer Kim og Mie en fremragende service. De er utrolig hjælpsomme og svarer altid hurtigt på ens spørgsmål. Kvaliteten af de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

efter bestilling af min vægtstang og 80kg vægte modtog jeg hurtigt mine vægte. fraktmand havde desværre fået forlagt min stang. Kim fra Roskilde barbells var hele tiden på, og meget hurtigt i dia... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

Roskilde Barbells ApS leverer crossfit gear til enhver hjemme-box til Danmarks bedste priser.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super service & træningsudstyr

Super service & træningsudstyr - kommer helt sikkert igen når der skal købes mere 💪☺️

27 octobre 2021

Hej Kasper
Tusind tak for din anmeldelse. Vi glæder os til at se dig igen. Din anmeldelse betyder meget for os.

Super service !

Super service ! Kan virkelig anbefale at handle hos Roskilde BarBells

15 octobre 2021

Tusind tak Maria :-)

God kundeservice

God kundeservice. Ingen problemer med at komme i kontakt med firmaet.

13 septembre 2021

Hej Michael,
Tusind tak for den fine anmeldelse.

God og hurtig service!

God og hurtig service

12 septembre 2021

Hej Anja,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder rigtigt meget for os.

Hurtig levering. Skarp pris. Gode produkter

6 septembre 2021

Hej Lars,
Tusind tak for din anmeldelse. Det er lige præcis hvad det handler om... Et godt produkt til en god pris med hurtig levering.

Fantastisk kvalitet på vægtskiver

Fantastisk kvalitet på vægtskiver. Meget hurtig og klar kommunikation. Køber helt klart her igen.

4 septembre 2021

Réponse de Roskilde Barbells Aps

Tusind tak for denne anmeldelse.. Det betyder rigtigt meget for os.
Mie & Kim

Hurtig og nem bestilling/levering

Hurtig og nem bestilling/levering.

Hurtigt svar ved spørgsmål angående levering.

5 stjerner fra mig.

2 septembre 2021

Réponse de Roskilde Barbells Aps

Tak Kasper... Vi gør alt hvad vi kan for tingene hurtigt afsted. Vi ved selv hvor fedt det er at få tingene hurtigt, når man har købt noget på nettet.

De bedste Crossfit hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Brugte for først gang Roskilde Barbells…

Brugte for først gang Roskilde Barbells og alt er gået perfekt. God service og hurtig levering af et flot og godt produkt. Handler helt sikkert der igen.

31 août 2021

Réponse de Roskilde Barbells Aps

Tusind tak Michael! Din anmeldelse betyder meget for os.

Kæmpe anbefaling…

Kæmpe anbefaling efter en fantastisk oplevelse med Kim og Roskilde Barbells.
Jeg har købt en vægtvest for ganske nyligt. Kvalitet er i top, pris i bund. Super service og jeg fik endda en grundig fremvisning af og introduktion til vesten inden jeg blev sluppet løs med den.
Vesten virker som den skal og er ganske komfortabel at have på ved løb. Den er tung(men det er jo meningen) ;-)

Det er IKKE sidste gang at jeg handler hos Roskilde Barbells.
Alene deres mission om at levere god kvalitet til fornuftige priser er jo fantastisk, og særligt i et marked hvor priser for alt “homegym” er stukket helt af.
Varm anbefaling herfra !

6 août 2021

Kære Morten,
Vi har ikke ord for hvor glade og taknemmelige vi er for din anmeldelse. Tusind, tusind tak!

Kærlig hilsen
Kim og Mie

Noté 5 sur 5 étoiles

God pris og en suveræn service 👌🏽

Jeg købt en 20 kg dumbell men der komme desværre en revne på den. Hvilket kan ske. Jeg Skrev til Roskilde barbell og fik tilsendt en ny dumbell. Super service og det bliver ikke sidste gang jeg handler hos dem. De har udstyr til Danmarks skarpeste priser 😉👌🏽👍🏽

4 août 2021

Réponse de Roskilde Barbells Aps

Tak Allan! :-) Det skal bare være i orden når du handler med os.

Hurtig og ligetil service

Hurtig og ligetil service. Køber helt sikkert igen herfra

28 juillet 2021

Hej Nicklas,
Tak for din fine anmeldelse... Den betyder rigtigt meget for os.
KH

Super tilfreds

Søde folk, virker som rigtig fin kvalitet til hvad der ligner de bedste priser, jeg kunne finde på markedet :-)

26 juillet 2021

Réponse de Roskilde Barbells Aps

Tusind tak for denne flotte anmeldelse. Vores ambition er også at have de bedste priser på gear til enhver hjemme-box.

De bedste Crossfit hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

God vejledning og super produkter

Flinke og giver god vejledning. Der var hurtig mulighed for afhentning/levering. Det er super fine varer til en rigtig god pris. Jeg køber uden tvivl mere hos dem når der skal udvides.

19 juillet 2021

Tak Mette! Vi ser frem til at se dig igen. VH Kim & Mie

Sindssyg god service

Sindssyg god service! 🤘🏻💪🏻 Og skriver til kunderne hvis der er problemer med tingene! Fik leveret 2 x 5 & 2 x 10 kg på adressen igår efter bestilling foregårs! Det ikke sidste gang jeg handler der! 👍🏻👌🏻

1 juillet 2021

Réponse de Roskilde Barbells Aps

Tak Bo!! Det betyder meget... :-) mvh Kim :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus