Copenhagen Hotel Avis

TrustScore 2 sur 5

1. Hôtel
  2. Agence de voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Online booking for hotels in Copenhagen, Denmark. Good availability and great rates. Cheap and secure, pay at the hotel, no booking fees.

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Very bad and durty hotel. Looters

Very bad and dirty room. No facilities. Hotel management is not coperative and are looters and stealing your money. Please please never stay in this hotel. You have to pay even for internet. Things are broken in the room. TV is brooken, very smelly room like cigrate. If you are with family, NEVER EVER STAY AT this cheapshit.

14 février 2025

Forfærdelig hotel

Forfærdelig hotel!
Utrolig slidt hotel - vi boede i værelse 309 den 7 til 10 december 2018.

Værelse 309: Væg ved vindue og radiator var i dårlig stand. Ulækre lamper, slidte natborde som heller ikke længere sad fast på væggen. Blod på senge. Skimmelsvamp i fugerne i badeværelse og emalje slidt af i bruseniche. Dette et blot et uddrag.

Morgenmad: Jf. billeder fra hotellet skulle der være et udvalg af franskbrød, spandauer, te birkes og lign. Der skulle være et lækkert frugtfad, smøreost, honning og nutella. Intet af dette så vi på vores ophold. Det var et utrolig snævert udvalg af morgenmad.

Mandag den 10. dec. 2018 havde hotellets køkkenpersonaleglemt at købe rugbrød, så der var kun hvide rundstykker fra frost i udvalget af brød.

Diverse: Der var strømafbrydelse natten til søndag den 9. dec. Ca. kl. 01:57 til kl. 03:30. Jeg vågnede ved en biplyd på værelset (evt. fra fjernsynet). Jeg tjekkede lyset, men der var intet lys. Jeg gik ud på gangen hvor kun EXIT skiltene var tændt og branddørene var lukket. Jeg blev en smule bekymret og gik ned i receptionen. Strømmen var gået på hele gaden fik vi af vide af en engelsktalende receptionist. Der er ikke brandalarmer på værelserne, derfor tuede vi ikke gå op og sove igen før strømmen igen var oppe og køre.

Vi talte med en mand (måske den daglige leder), som på ingen måde tog kritikken til sig, da vi nævnte problemet med morgenmaden. Han forklarede at han rejste meget og man kunne jo ikke forvente at hotellerne havde det morgenmad som var vist på billederne.

Han udviste ingen tegn på at ville give os “et plaster på såret” for vores utrolige kedelige oplevelse på Hotel Rossini.

Jeg vil IKKE anbefale Hotel Rossini!

19 janvier 2020

Vi er ofte i København og har boet…

Vi er ofte i København og har boet mange forskellige steder, men de sidste gange på Rossini. Det er et gammelt hotel, men der er rent og pænt. Morgenbuffet er som den skal være. Og så er det billig, vi får meget for pengene. Vi har overhovedet ikke noget at klage over. Vi havde en gang en buket med til receptionen, fordi de er søde. Jeg er handicappet, og det tager de altid hensyn til.

27 octobre 2019

Sikke en elendig oplevelse

Nedslidt hotel
Larm fra vej og jernbane
Elendig morgenbuffet
Ingen udluftning/aircondition
Larm fra kælderaffugter udenfor vindue
Larm fra gruppe af ikke-etniske danskere i biler
P-plads lignede en losseplads

22 septembre 2018

Svindel

Svindel. Min kone og jeg fik booked et værelse og skulle have os en dobbeltseng for én nat. Det var reserveret og betalt, tilbage i April.

Da vi så skal bruge værelset her i August, får vi at vide ved 'check-inn' at der ikke er flere værelser..

Vi får så en enkeltmandsseng i et værelse uden tv & elkoger. Det er rigtig ærgerligt at det var så elendigt.

Kan ikke anbefale dette hotel, på nogen måde.

19 août 2018

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit