RUMI OF SWEDEN Avis

1. Boutique d'accessoires de mode
  2. Magasin de sacs

At RUMI OF SWEDEN, we are dedicated to crafting timeless leather accessories that merge Scandinavian simplicity with lasting quality. Every product is designed to reflect our commitment to sustainability, authenticity, and exceptional craftsmanship. Using carefully selected full-grain leather and environmentally responsible processes, we create pieces that age beautifully and are built to last. From design to final product, every detail is thoughtfully considered to ensure both functionality and style. Rooted in Swedish design principles, RUMI OF SWEDEN aims to offer leather items that enrich your everyday life while embracing a conscious approach to consumption.

4,3

Demande des avis aux clients

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Kanon

Snabb leverans med utlovad kvalité på produkten.

24 juin 2026

Réponse de RUMI OF SWEDEN

Stort tack för din fina recension! Vad kul att höra att du är nöjd – det betyder mycket för oss 😊

Så fina produkter/väskor!

Så fina produkter/väskor!

7 avril 2026

Réponse de RUMI OF SWEDEN

Stort tack för din fina feedback!
Vad roligt att du är nöjd med din väska.

Varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar,

Jättefin väska, snabb leverans

Levde upp till förväntan

30 mars 2026

Réponse de RUMI OF SWEDEN

Stort tack för ditt omdöme Annika. Vad roligt att höra att både väskan och leveransen levde upp till dina förväntningar. 🙂

Varan motsvarade mina förväntningar

Varan motsvarade mina förväntningar. Frakten fungerade bra

20 mars 2026

Réponse de RUMI OF SWEDEN

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att allt fungerade bra och att leveransen var smidig.

Varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar,

Fin väska

Motsvarade förväntningarna men är mindre än beskrivet.

5 novembre 2025

Réponse de RUMI OF SWEDEN

Tack för din feedback Bosse. Kul att höra att väskan motsvarade dina förväntningar i övrigt. Vi tar med oss din synpunkt kring storleksbeskrivningen.

Kanon

Lätt att genomföra köp. Bra leveranstid och produkten ifråga verkar gedigen och finfin. Allt var trevligt paketerat. Återkommer gärna!

15 septembre 2025

Réponse de RUMI OF SWEDEN

Tack för ditt omdöme Sven. Härligt att höra att både köpupplevelse, leverans och paketering fungerade bra. Du är varmt välkommen tillbaka.

Nöjd med mitt köp

Riktigt nöjd med min Harrison portfölj. Den känns lyxig utan att vara överdriven och detaljerna är riktigt snygga, särskilt sömmarna och metalldelarna. Gillar också att den är funktionell med plats för laptop och tillbehör utan att bli för tung eller klumpig.

16 avril 2025

Réponse de RUMI OF SWEDEN

Tack för ditt utförliga omdöme Thomas. Kul att höra att Harrison kombinerar både funktion och uttryck på ett sätt som passar dig.