2,3

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,3

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Sedert een half jaar ben ik in contact…

Sedert een half jaar ben ik in contact met dit bedrijf om een niet geleverde bestelling..
De bestelling is nooit afgeleverd ondanks mijn vele mails. Uiteindelijk vroeg ik mijn geld terug. Helaas geeft Rumowa telkens dezelfde argumenten maar weigert terugbetaling en in plaats van betalen verwijzen zij mij steeds naar dichtbijzijnde postagentschappen om de bestelling te achterhalen.
Deze reactie schrijf ik om jullie te waarschuwen voor dit bedrijf omdat zij onbetrouwbaar zijn.
Dus wees gewaarschuwd voor deze oplichters.
Bekijk ook de vele negatieve reviews die bijna allemaal gaan over niet ontvangen bestellingen en onterechte bejegening!

15 février 2024

Oplichters

Besteld en 1 ding gekregen. Gemaild en zouden het toesturen. Na 15 mails en de belofte dat ze het zouden terug storten, is tot op heden niet gebeurd.
Ik heb gezegd, dat ik een slechte recensie zou schrijven en zorgen dat ik aangeef wegens oplichting. Er moet toch een site zijn waar je ze aan kunt gegeven.. Wie weet op welke site je dat kunt doen. Zodat ze op een zwarte lijst komen

2 mai 2024

Oplichting

Oplichting! Betaald, nooit iets ontvangen en als je mailt sturen ze u verder naar een telefoonnummer die niet te bereiken is.

29 mai 2024

Pleisters bij Rumowa

Op paasdag 31 maart bestelde ik pleisters bij rumowa.nl, de dag erna zouden ze al zijn opgestuurd. Tot vandaag heb ik niets ontvangen! Dit is dus al 2 weken en een dag geleden... Ik vrees ook dat dit fake is en dat ik niks meer zal ontvangen! Niets bestellen bij hen dus! Je krijgt inderdaad een mailadres; hier heb ik een mailtje naar gestuurd en kreeg ik een fake antwoord terug!

31 mars 2024

Niets bestellen want is fake

Niets bestellen want is fake, ik had een deurmat besteld van 34,95 euro, verschillende e-mails verstuurd en niets gekregen.Bestelling dateert van 14 december, spijtig zoiets passeert op fb.Dus niets aankopen.

18 janvier 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit