Har hermed aflsuttet mit forløb hos Runes Køreskole afdeling Hillerød. Mit forløb varede 2 måneder og 1 uger. Jeg havde Selveste Rune som teori lærer og Jørgen som kørelærer begge 2 kæmpe legender... Voir plus
Helt utrolig professionelt stykke arbejde. Kørekort til god pris, hurtigt afviklet med alt hvad du skal bruge til ikke blot at være sikker på vejen men også føle dig sikker. Sjov og hyggelig undervis... Voir plus
Konge køreskole, bestod sidste år i juni. Startede i februar men grundet en skade i armen tog det 4 måneder. Men havde Halldor til alle køretimer og han var fremragende, virkelig grineren og han fyred... Voir plus
Jeg tog mit kørekort hos Rune og selvom mit forløb har været ramt af Corona lockdown, Corona sygdom mm så det har taget lang tid så har Rune formået at holde fast i at orientere mig og bevare optim... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Runes Køreskole i Allerød...
Amtsvej 5, 3450, Lillerød, Danemark
- rune@runes-koreskole.dk
- runes-koreskole.dk
Det er en mega god køreskole og det var…
Det er en mega god køreskole og det var en god oplevelse
Rigtig fed køreskole og kørelærer
Rigtig fed køreskole og kørelærer ! Mega fedt forløb ! Skønt at bestå ! Tak til Rune !
Jeg har haft efteruddannelses kursus…
Jeg har haft efteruddannelses kursus hus Rune. Det var en dejlig oplevelse. Han er fantastisk lærere.
Har kun været glad for det!
Jeg tog mit kørekort i Allerød, med Rune som teori og kørelærer. Har virkelig været glad for det! Kan kun anbefale det:)
Rigtig god køreskole
MEGA GOD OPLEVELSE!!
Virkelig hensynsfuld oplevelse
Jeg tog mit kørekort (B) gennem runes køreskole, der har ikke været en eneste dårlig oplevelse. Alle de kørelæere der er ansat er virkelig dygtige. Lokalet hvor teori undervisningen forgår, er super indrettet, meget behaglige stole, gratis drikkevarer og en god og humorristiske undervisningstype.
Super god underviser kan kun anbefaler 😀
Alt i alt kompetente undervisere..
Alt i alt kompetente undervisere..
Man føler sig rolig og de har styr på tingene
Rune er en fantastisk formidler med en…
Rune er en fantastisk formidler med en indre ro, hvilket gøre det nemt for jer at navigere, den i nye viden samtidig med at øver den i praksis. Han har styr på alt så her er i mere end i trykke hænder.
Mega fed oplevelse kørte med Emil klart…
Mega fed oplevelse kørte med Emil klart verdens bedste kørelære kæmpe anbefaling her fra🤩
Genial undervisning på 2 hjul
Jeg fik mit motorcykel kort gennem Runes Køreskole. Tak for jeres ildhu, gode humør, skarpe viden og ikke mindst fede køreoplevelser. Min datter tager nu kort til bil der og jeg kan virkelig godt anbefale Runes Køreskole.
Fleksibel og lydhør
Rune overtog fra anden køreskole, var fleksibel og lydhør - og kortet kom i hus og prisen var lige som den skulle være 👏
Måden at være på
Jeg skulle bruge et B/E kørekort (stor trailer) og undersøgte derfor marked for en køreskole der kunne lever denne service.
De første skoler jeg fik kontakt med var temmelig ufleksible ift. hvornår de kunne/ville afholde teori undervisning, samt kørelektioner. Det virkede som om, at de fleste ikke var villige til, at flytte sig ift. kundens (mit) behov, men gik mere efter hvornår det passede ind hos dem. Dette var bestemt ikke tilfældet da jeg endelig landede hos Runes Køreskole. Her var der en helt anden indstilling til tingene og en dejlig "loose" stemning omkring det hele.
Rune har en utrolig behagelig måde at være på, hvilke gør, at denne køreskole kun kan anbefales på det kraftigste.
Det skal dog siges, at stemningen ikke var mere "loose", end at jeg kunne bestod i første huk.
Fantastisk service
Super fed køreskole og mega god…
Super fed køreskole og mega god personale. Har selv gået der og var helt vild tilfreds