À propos de l'entreprise

1. Coach particulier
  2. Conseiller santé
  3. Nutritionniste

Écrit par l'entreprise

Testlab med iltoptagelsesudstyr af højeste klasse - her kan du få lavet alt fra en klassisk VO2-max test til en løbetest for at finde træningszoner og tærskler. Du kan også få personlig træning. Med et forløb hos RunMax er du i løbende dialog med Max Boderskov, og reelt er disse forløb altid en blanding af træningsplanlægning, personlig coaching og sparring. Hvad end du er nybegynder eller elite, så kan RunMax hjælpe dig videre. RunMax tilbyder også foredrag, workshops og skræddersyede løsninger til virksomheder.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,3

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en rigtig god oplevelse hos…

Vi havde en rigtig god oplevelse hos Max, hvor vi fik lavet VO2max + threshold test. Ud over testen fik vi interessant vejledning til hvad vi kunne arbejde på mht. løbestil og træning.

Max virker meget kompetent, og tager sig god tid, så man virkelig føler, at man får noget for penge.

17 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

En anbefaling af RunMax, men også inspiration til andre med ny hofteprotese

Jeg har netop haft et (genop)træningsforløb af 12 måneders varighed med RunMax…
Min situation var, at jeg altid har løbet meget, og aldrig har manglet motivationen til at løbe. Men en slidt hofte satte, til stor frustration, et foreløbigt punktum for denne aktivitet.
Efter 1½ til 2 år i den situation, hvor generne bare blev gradvist værre, fik jeg, for et par år siden, en ny hofte (med kugle og skål).
Efter at have kigget misundeligt efter løbere i gadebilledet i min løbeinvalidsperiode, var jeg mere end klar til at genoptage løbetræningen igen. Dog uden den helt store succes, da jeg ofte på løbeturene fik småskader. Samtidig var jeg meget usikker på, hvad jeg kunne tillade mig at udsætte hoften for.
Jeg var nede hos RunMax til en løbetest sammen med min gamle løbegruppe, som jeg dog på daværende tidspunkt ikke kunne træne med eller endsige følge med i tempo. Jeg talte med Max om min situation, og han spurgte ind til selve hofteprotesen, og det træningsforløb jeg havde haft med min fysioterapeut, og om redskaberne var andet end elastikker. For med min baggrund, skulle der virkelig vægt på. Jeg mente nu nok, at vi havde haft godt med kg. på, men jeg blev sidenhen klogere.
Da jeg havde fået et indtryk af, at Max kunne hjælpe mig. Tog jeg efterfølgende kontakt, og vi startede et træningsforløb op, som i starten bestod af lige dele basisløb (zone 1 til 2) og styrketræning.
Strategien med styrketræning var dels at gøre kroppen harmonisk igen efter en lang periode med dårlig hofte, og få bygget en stærk muskulatur op omkring hoften, således det er musklerne som tager fra, og ikke hoften. Og så synes Max, da også, at jeg skal kunne løfte mig selv op i armene, hvis jeg skulle træffe at falde udover en skrænt en dag. Så Pull-ups var også en del af programmet.
Max har rykket mig mentalt med hensyn til min egen forståelse af, hvad jeg kan tillade mig selv at udsætte hoften for. Jeg var endda en overgang nervøs for, at protesen bare ville forsætte ned i lårbenet. Max kunne dog oplyse mig om, at sådan hænger tingene ikke sammen. Og da jeg har stor tillid til Max’s kompetencer, har jeg købt fuldt ind på strategien, hvilket har medvirket til, at jeg i mange af styrkeøvelserne, hvor benene indgår i ofte bære min egen vægt to gange.
Jeg har fundet værdien af styrketræning, som på ingen måde har gjort mig til en dårligere løber, snarere til en mere robust løber, da det helt klart har medvirket til at reducere diverse småskader, når intensiteten stiger. I træningsforløbet har jeg tabt mig 5½ kg., men muskelmassen er forblevet intakt.
Målet med at komme til at løbe uden tanker på hofteprotese, og tilbagevendende småskader, skete relativt hurtigt, til trods for en tålmodig og konservativ tilgang i træningsbelastningen. Jeg kunne dermed have valgt at stoppe samarbejdet væsentlig før. Men jeg havde lært en masse af Max, og var klar på lære endnu mere… En gang løber, altid løber. Så tunnelsyn og blodsmag i munden kunne passende være næste målsætning. Vi skruede op for intensiteten med flere intervalpas, samtidig med at fastholde styrketræningen som supplerende støttetræning. DM 10, var det nye mål, som også passende kunne være afslutningen på vores samarbejde for den her gang.
Her efter endt træningsforløb, er jeg startet med løbe med min gamle løbegruppe igen, og heldigvis er alt ved det gamle i denne gruppe. Godt humør, godmodige drillerier og altid støttede. Det er fantastisk berigende at kunne løbe igen. Dette vil jeg gerne krediterer Max for. Det er dels hans høje kompetencer på området, men også i høj grad forståelse af, hvad det vil sige at være én løber.
Jeg havde ikke selv troet på, at jeg kunne komme tilbage på samme niveau, og havde da også af samme årsag købt en racercykel, men den står heldigvis meget stille, for løb er bare nummer 1.

31 mars 2025

Réponse de RunMax

Tusind tak for anmeldelsen, Johnny.

Det har været en fornøjelse at arbejde med dig, og hatten af for din indsats - det er super fedt at se, hvor meget du har rykket dig, og se at du igen kan nyde løbeturene i din gamle løbegruppe!
God vind fremad!

Mvh Max

Noté 5 sur 5 étoiles

Passioneret løbetræning, der sparker rov

Jeg har siden februrar haft et supergodt samarbejde kørende med Max med henblik på gennemførelse af en Ironman, særligt med fokus løb. Det har været en kanon rejse, hvor mit løb har set store fremskridt. Hvad jeg troede var uopnåelige tider på diverse distancer, blev med Max passioneret, professionelle og dybdegående tilgang en realitet. Trods skader og andre bump på vejen har jeg i samarbejde med Max altid fundet den bedste løsning.
Så ønsker du personlig træning på højeste plan af en person, som virkelig har erfaring og planlægning på plads, så er der bedste valg RunMax

14 février 2024

Réponse de RunMax

Tak for anmeldelsen, Frederik! Det er en fornøjelse at arbejde med dig - og jeg ser frem til at rykke dig endnu længere! :-)

Kvalitet

Hvad får en mand til at købe et par løbesko til 999 kroner, når han ikke er løber, men bare godt kan lide at gå lange ture og have det godt samtidig ? Svaret er enkelt : Tillid. Tillid til, at her er der en mand (Max Boderskov) som ikke går på kompromis med kvaliteten og som ikke sælger noget, han ikke ville byde sig selv. Mine Li-Ning-sko er suverænt de mest behagelige sko, jeg nogensinde har gået i - og jeg fylder altså 47 om en måned. Jeg oplever Max Boderskov som passioneret, reflekteret og meget omgængelig. Som foredragsholder om motivation er han helt nede på jorden. Max får mine bedste anbefalinger!

8 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg besøgte RunMax testlab og fik…

Jeg besøgte RunMax testlab og fik foretaget en løbetest med efterfølgende vejledning til træningszoner. Max gav en behagelig og tålmodig gennemgang med plads til spørgsmål. Med derfra tager jeg nogle gode indsigter i hvordan min træning kan justeres for at opnå et bedre udbytte. Jeg kommer helt sikkert igen til en opfølgende test.

24 mai 2023

Hej Michael.
Mange tak for de rosende ord - jeg er glad for, at du havde en god oplevelse med det, og jeg frem til at se til næste test, hvordan træningen er gået 🙂

Foredrag med RunMax

Vi havde fornøjelsen af Max i forbindelse med opstart af 2 løbehold på vores arbejdsplads. Max leverede en spændende og videnskabelig præsentation, som både var lærerig for de nye samt garvede løbere.

Max lagde særligt fokus på træning op til DHL stafetten, og kom med flere forskellige træningsformer, deltagerne kunne prøve kræfter med for at nå i mål med deres planlagte tider. Han lagde stor vægt på VO2 Max, og hvordan forståelse af ilt-optag/forbrug, kunne være med til at optimere din løbe-performance.

Vi hos Unifeeder, havde en super oplevelse med Max som foredragsholder, og kan derfor varmt anbefale ham til andre!

20 avril 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus