Ruthsruller Avis 25

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Jeg handler helt sikkert hos dig igen. Nem og overskuelig hjemmeside. Fine videoer på fb hvor man kan spare lidt på metervarerne. God kundeservice og hurtig levering. Bedste anbefalinger herfra!

Jeg skulle bruge bukseelastik sort 7 cm bred. Det fandt jeg hos Ruths Ruller som det eneste sted efter megen søgning på nettet. Jeg tror jeg har opkøbt al elastikken i den bredde, men forhåbentligt... Voir plus

Kæmpe anbefaling herfra. Jeg elsker, at Ruths Ruller selv designer stoffet, som altid er i rigtig god kvalitet og fede farver! Jeg vender ofte tilbage - både i butikken og på hjemmesiden. Ruths Rulle... Voir plus

💖💖💖 Jeg er så vild med ruths ruller.dk 💖💖💖 Skønne varer 💓 dejlige priser 😁 fin kommunikation 😘 Exceptionelt hurtig ekspedition ☀️ sød lille gave 💜 What's not to like 🥰🥰🥰

1. Magasin de tissus
  2. Atelier de couture

Informations provenant de diverses sources externes

METERVARER OG SYTILBEHØR

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kæmpe anbefaling herfra!

Ruths Ruller står altid klar til at hjælpe, hvis der er noget indenfor sy-verdenen, der driller for mig. Og så er de altid klar på en god handel ❤️

23 janvier 2025

Anbefaling

Jeg tror jeg har opkøbt al elastikken i den bredde, men forhåbentligt får Ruth mere hjem igen 😉
Har også købt dobbeltsidet gjordbånd - der er flere flotte farver at vælge imellem.
Fine varer og hurtig levering. Her kommer jeg igen.

23 janvier 2025

God service

God service, hurtig levering. Lidt dyr fragt, men super at de sender til Grønland.

22 avril 2024

Bestilte søndag, modtog tirsdag

Bestilt nogle sy mønstre i søndags, allerede om aften fik jeg besked om ordren var afsluttet. Kunne derefter hente forsendelsen om tirsdagen. En rigtig god oplevelse og service. Der kommer jeg igen.

28 janvier 2024

Var på marked i Frederikshavn.

Var på marked i Frederikshavn.
Der kørte jeg 2 stk stof af 1 m pr stk
Det var en mand der betjente mig. Det var jeg ikke imponeret af. Han klippede så tæt, at det var ligefor der blev klippet negle samtidigt,
De ene stykke målte 0.5 cm for lidt, det kommenterede jeg, da han målte efter, først der sagde han, at han kunne klippe et nyt, han skulle måske selv tilbyde det eller tage lidt mindre for det.
Men så ved jeg, at der skal jeg ikke handle mere.

8 octobre 2023
Logo de Ruthsruller

Réponse de Ruthsruller

Hej Kirsten, jeg er meget ærgerlig over din anmeldelse, for vi har ikke samme opfattelse af situationen.
Du spurgte om det var blevet for kort, da jeg var ved at eftermåle det, fordi jeg så at jeg havde klippet skævt. Hertil svarede jeg at det var blevet en halv centimeter for kort, og om det gik, for ellers klippede jeg gerne et nyt som du selv skriver. Dette afviste du selv. Og vi snakker varer til en værdi af 40 øre.
Jeg føler helt bestemt at du overdriver voldsomt meget, og føler bestemt ikke at din anmeldelse er retfærdig, og en anmeldelse som denne kan være skadelig for en lille virksomhed som vores, så det syntes jeg du skal tænke over.

Jeg køber både online og kommer i…

Jeg køber både online og kommer i butikkerne der er altid smil og god hjælp og gode råd og hente, sidst havde jeg mine børnebørn med og de blev taget imod med en afslappet holdning til, at de var velkommen der betyder meget for mig, at børnebørn kunne være med til og vælge det stof de kan li.

1 juin 2023