Købte 4 sabler og 3 sabler var perfekte og en enkelt sabel med mindre defekter. Vi gjorde René opmærksom på problemet og unden tøven sendte han en ny. Hurtig, behagelig og professionel service til en... Voir plus

Vi havde bestilt en champagne sabel i en trææske mm hos firmaet. Desværre var trææsken itu ved ankomsten. Efterfølgende kontaktede vi firmaet Sablen.dk og fortalte om skaden.Og straks derefter modtog... Voir plus

L'entreprise a répondu

Sablen kom hurtigt med de bestilte indgraveringer. Sablen var ikke så lang som jeg fik indtryk af at den ville være, men så kunne jeg bare have læst specifikationerne. :)

L'entreprise a répondu

1. Magasin de nouveautés

Écrit par l'entreprise

Sablen producerer unikke, eksklusive og personlige produkter ved brug af indgravering til personen, der har alt.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

256 avis

Super service.

Super service og hurtig levering. Var hurtig til at svare på mit spm j chatten. Handler der gerne igen.

2 novembre 2025

Réponse : Sablen

Tak for både ordren og den fine anmeldelse 😊

Jeg skulle bruge sablen med meget kort…

Jeg skulle bruge sablen med meget kort varsel. Jeg ringede og fik aftale med Lotte at jeg kunne hente den efter 21.00 vi skulle nemlig med et fly dagen efter. Jeg bestilte sablen samme dag, par timer senere, kunne jeg hente sablen hos hende. Der er ikke mange virksomheder i Danmark, som kan levere på denne måde. Der var god kommunikation hele vejen igennem og top nodge service.
Kan anbefales, anytime hvis man skal give en unik gave

5 novembre 2025

Réponse : Sablen

Tak for den meget flotte anmeldelse - og fedt at vi fik løst opgaven indenfor deadline. Håber du havde en dog tur, aog at modtageren blev glad for sablen 🙏

God og fin købsoplevelse

Nem og overskuelig hjemmeside, bestilte en sabel med ingravering og en champagnespand. Hurtig levering.

16 septembre 2025

Takker 🙏

Ekstrem hurtig levering

Ekstrem hurtig levering!
Flot og lige efter forventningerne.

Det eneste der går i ikke får 5/5, er at jeg inde på hjemmesiden kikkede på basispakke og valgte den, efter jeg så havde designet sablen og tænkte det lå i kurven under sablen. Så betalte jeg bare og havde tiltro til det. Det skulle gå lidt hurtigt, så det er selvfølgelig også min egen fejl jeg ikke tjekkede op og sådan er det.
Men ellers så er jeg fuldstændig tilfreds

19 août 2025

Réponse : Sablen

Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet - og vi tager lige et kig på hjemmesiden for at se, om vi kan gøre det endnu mere tydeligt hvornår man vælger basis-pakken, og hvornår man blot vælger en sabel.
Tak for at du gav dig tid til at give feedbacken 🙏

Super god oplevelse

Umanerligt flot champagnesabel. God korrespondance med hurtige svar. Hurtig levering.
Den perfekte 30 års fødselsdagsgave at købe, især for en som mig, som var sent ude med køb af gaven.
Gaven faldt i god jord hos fødselaren og oplevelsen med sablen.dk faldt i god jord hos mig.

5 août 2025

Réponse : Sablen

Tak for den meget flotte anmeldelse - og vi er glade for at det faldt i god jord hos fødselaren 🥳

Fantastisk service og imødekommenhed…

Fantastisk service og imødekommenhed fra personalet. Hurtig levering og super flot resultat. Vi glæder os til at give gaven videre.
Stor anbefaling herfra os.

7 août 2025

Réponse : Sablen

Tusind tak for den flotte anmeldelse. ❤