Fick en gratis 2ml Parfums de Marly på…
Fick en gratis 2ml Parfums de Marly på köpet. Snabb leverans.

Réponse de Saents
At Saents, we believe the best way to find a fragrance you'll actually wear is to try it first. We hand-fill authentic perfumes and colognes from designer and niche houses, including Creed, Maison Francis Kurkdjian, Nishane, Dior, Chanel, Yves Saint Laurent, Parfums de Marly and many more, into premium glass atomizers so you can try them at home before committing to a full bottle. Every decant comes from a wholesale bottle we've sourced ourselves, so what you're smelling is the real thing, not a reformulation or a substitute. We're based in Gothenburg, Sweden, and ship across the EU at saents.eu, and serve the Swedish market in SEK at saents.se. The idea behind Saents is simple. A €100-300 bottle is a big commitment, especially since fragrance can smell different from person to person. A sample lets you live with a scent for a few days or weeks before deciding if it's worth the investment, or lets you build a small wardrobe of fragrances for different moods, seasons and occasions without spending a fortune. We're a small, family-run business and we handle every order ourselves, from sourcing to filling to shipping. If you have questions about a fragrance, sizing, or anything else, just get in touch at hello@saents.eu.
Demande des avis aux clients
Fick en gratis 2ml Parfums de Marly på köpet. Snabb leverans.

Réponse de Saents
Företaget levererade bra. Tyvärr gillade jag inte parfymen. Men det var ju därför jag köpte ett litet test doft

Réponse de Saents
Snabbt och smidigt köp utan strul. Kom i smidig förpackning direkt i brevlådan med en handskrivet meddelande och extra prover.

Réponse de Saents
Otrolig kundservice! Skickar produkterna samma dag och de levereras oftast dagen efter.

Réponse de Saents
Fick hem parfymerna jag beställde snabbt och smidigt.
Stort plus att jag även fick med en annan parfym från Louis Vuitton som ett test då de inte själva ville ha den.