SAF PARTNERS ApS Avis 172

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Behagelig samtale med Daniel :-) God dialog og sans for gode tilbud. Vi har altid følt os godt behandlet og fået god service. Kun positivt herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har tidligere været kunde med 2 oplevelser på samme hotel. En megt god og en meget dårlig. Derfor var jeg umiddelbart negativt indstillet. Sælgeren kendte lidt til min dårlige oplevelse, optrådte... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Super behagelige sælgere - en anelse pushy men på en god måde. Selve opholdene de tilbyder, er en blandet fornøjelse, men de har forsøgt at kompensere for især én dårlig oplevelse, hvilket er pænt af... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev ringet op af Sofie om nogle hotelophold, Efter et par minutter stod det klart, at Sofie har energi nok til at drive en mindre provinsby alene. 😄 Hun er utrolig imødekommende, snakkes... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Hôtel
  2. Société d'événementiel
  3. Agence de marketing
  4. Service de télémarketing

Écrit par l'entreprise

Vi er en virksomhed der holder til i Århus, som sælger danske hotelophold udelukkende til andre virksomheder

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Josefine Koca skal have en lønforhøjelse

Josefine Koca skal have en lønforhøjelse! Tager sjældent den her slags kald, men endte med at købe x2 bare pga. Josefines energi. Godt tilbud også, men primært Josefines fortjeneste.

25 janvier 2024

Hej

Vi siger tusind tak for 5 stjerner og den flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os.

Nora, humørbomben

Hold da helt ferie for en oplevelse, en speed snakkende humørbombe, en helt igennem herlig oplevelse
lige fra: Jer fra hovedstaden,, kender da ikke,, vel. og så den velkendte,, Djævle øen
tror den undehylende mig ikke, at jeg har moret mig så meget over denne fantastiske Aarhusianer, jeg bad om et tilbud og fik en faktura,, kæmpe griner,, 10 ophold, som nu er betalt, Kære speedsnakkende humørbombe, gi den gas :-)

23 janvier 2024

Hejsa

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi håber på, at produktet vil leve op til forventningerne, så vi kan have en god samtale igen i fremtiden! :)

Gode tilbud

Gode tilbud. Det allervigtigste er den flotte kundeservice Jacob giver. Selv efter han havde fri, talte vi sammen, for at ordren gik på plads. Jeg er selv uddannet salgscoach og har trænet mange sælgere . Derfor er det en fornøjelse med en sælger som Jacob, ham kan I godt være stolt af🏆

19 janvier 2024

Hej

Vi vil gerne udtrykke vores tak for de 5 stjerner! Vi havde en samtale med Jacob her, som nævnte, at det var en stor fornøjelse at handle med dig. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

SAF Partners leverer en førsteklasses…

SAF Partners leverer en førsteklasses oplevelse inden for hotelophold på 4-stjernede hoteller. Deres engagement i at sikre mig og min families tilfredshed var tydelig fra start til slut, til en mere end fair pris.

3 novembre 2023

Hej

Tusind tak for de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os at du ville dele din oplevelse med os. Vi håber på, at vi må betjene dig igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

10/10 får SAF Partners fra os af!

10/10 får SAF Partners fra os af! Vi købte et parti på 18 gavekort til en firma tur, som var suveræn. Det var ophold til Skrøbelev Gods, af høj kvalitet! Køb af gavekortene var ekstremt nemt og med fuld sikkerhed. Booking var også nemt, og de kunne godt finde plads til 18 på Godset med lidt kort varsel, hvilket var fantastik. Vi modtog også en gavekurv fra SAF Partners, vi efterfølgende også har købt til vores samarbejdspartnere da de også var af høj kvalitet. Kan varmt anbefale SAF Partners til firma ture, jeg har efterfølgende også købt nogle gavekort jeg har anvendt med familien hvilket også var en 10/10 oplevelse.

18 août 2023

Hejsa

Vi siger tusind tak for din flotte anmeldelse og håber på, at vi må betjene dig igen i fremtiden!

God kundeservice

God kundeservice. Det er nemt, at komme i kontakt med firmaet, og de er venlige, hjælpsomme og forstående.
Kan bestemt anbefales.

22 novembre 2023

Hej

Tak for den gode anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at du vil dele din oplevelse!

Noté 3 sur 5 étoiles

Fra dårlig til OK oplevelse

Opdatering:
Som ros til SAF skal siges at de efterfølgende har taget min kritik tilsig og forsøgt at "udbedre skaderne". Vi har været i kontakt via både mail og siden har de ringet til mig. Vi fik snakket tingene igennem og efterfølgende fundet en fælles forståelse.
Det har trukket SAF fra 1 stjerne til 3, i forhold til min oplevelse

Oprindelige anmeldelse:
Jeg bliver præsenteret for efter deres udsagn et godt tilbud. gavekort hvor man spare 50%på et ophold på et gods, med Gourmet middag til 1995kr inkl. moms. Det viser sig. at der kun er 1 ret inkluderet (ikke just gourmet),
samt at denne vare kan købes 700 kr billigere på Godset hjemme side. Hvis man bruger gavekortet om lørdagen er der 50kr at spare DET er alt! Bruges det i hverdagen er det 700kr dyre end hotellets tilbud ?!

10 novembre 2023

Hej
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne finde en løsning som gjorde det til en OK oplevelse for dig.

Noté 3 sur 5 étoiles

Uheldig oplevelse der trods alt endte godt

Bliver ringet op en sælger det fremlægger et tilbud, så jeg takker ja til at kigge på og sige jeg vil vende tilbage hvis jeg gerne vil tilgå tilbuddet.
Desværre modtager jeg en ordrebekræftelse med en regning og ikke blot et tilbud.
Efter nogle forsøg med at få fat i firmaet, fik jeg hul igennem. Efter en god samtale fik vi styr på det, så det endte godt.
Jeg vil dog sige man skal være lidt vågen når man blive kontaktet og man blive optaget, så man skal også være klar i egne udmelding, for ikke at ende med at have fortaget et køb.

24 octobre 2023

Hej Rasmus

Vi sætter pris på din anmeldelse. Det er beklageligt, at der opstod nogle misforståelser, men vi er glade for, at vi sammen kunne finde en løsning.

Tak for din tålmodighed og for at bringe det til vores opmærksomhed.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi har handlet flere gange med dem og godt tilfreds med service og oplevelserne.
de er gode til at forlænge opholdet hvis vi ikke har nået det inden udløbsdatoen.

8 juillet 2023

Réponse de SAF PARTNERS ApS

Mange tak for de 4 stjerner. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores service og dine oplevelser hos os.

Noté 4 sur 5 étoiles

De står ved det de siger

Efter samtale med en medarbejder fandt vi en rigtig god løsning .

2 octobre 2023

Hej Jacob

Tak for den behagelige samtale. Det var godt vi kunne finde en løsning sammen.

Fleksibilitet og imødekommenhed.

Fleksibilitet og imødekommenhed.
Efter en misforståelse og herefter dialog med kundeservice, oplevede jeg den fleksibilitet og imødekommenhed, der for mit vedkommende blev til en god kundeoplevelse, via den rette forståelse.
Respekt for dette fra min side

26 septembre 2023

Hej

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og anbefaling efter dialogen med vores kundeservice.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et problem med et gavekort…

Jeg havde et problem med et gavekort der var udløbet og kontaktede Saf Partneres ApS og talte med en par rigtige flinke gutter der hedder Casper og Lian og mødte stor forståelse og de har forlænget vores gavekort til Benniksgaard i 6 mdr. forlængelse var nødv. da jeg har en kone der ikke er mobil så kun tommelfinger op for dem
Mvh
John Nyegaard

14 septembre 2023

Hej John

Vi takker for de 5 stjerner samt den flotte anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at vi kunne indfri Jeres ønsker og behov.

De bedste anbefalinger

Kun rosende ord om vores oplevelse med SAF Partners - meget behagelige og imødekommende salgskonsulent, som tog sig god tid til at lytte til vores ønsker og derefter kom med en virkelig godt tilbud -

De allerbedste anbefalinger

4 août 2023

Hej Anette

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med vores salgskonsulent fra SAF, det betyder rigtig meget for vores virksomhed.

5-stjernet ophold

Kanon stor kundeservice, meget imødekommende betjening, og yderst fleksibel indstilling i at få vores ophold til at leve op til vores aftaler. 100% tilfreds med deres salgskonsulent.

Opholdet på anneks på en stort hotelområde levede fuldt op til vores forventninger, og vi nød det i fulde drag.

Først troede jeg lidt betænksom, fordi det var salg af oplevelser, og branchen har et dårligt ry. Men heldigvis er al min skepsis blevet manet i jorden. Og det ophold vi købte, er 100% tilfredse med SAF, da de leverer varen og de de lover.

27 mai 2022

Kære Betina

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os utroligt at høre, at du havde et 5-stjernet ophold.

Vi forstår din oprindelige skepsis, da oplevelsesbranchen kan have et blandet ry. Vi er taknemmelige for, at du gav os en chance, og vi er glade for at have vist dig, at vi holder, hvad vi lover. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

En god oplevelse og en behaglig samtale…

En god oplevelse og en behaglig samtale med Lian
og fik løst problemet på en god måde.

15 mai 2023

Hej Erik

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Lian og fik løst problemet på en tilfredsstillende måde.

Noté 5 sur 5 étoiles

God behandling og fin service

God behandling og fin service. Vi har været rigtig godt tilfreds med de ophold vi har købt

1 mai 2023

Kære Louise

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god behandling og service hos os. Det glæder os også at vide, at du har været tilfreds med de ophold, du har købt.

Vi håber på, at vi må betjene dig igen i fremtiden :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor fleksibilitet og "til at snakke med"

Jeg rejser meget rundt i Danmark i forbindelse med mit arbejde, og her har SAF endnu ikke svigtet mig eller mine kollegaer. Til tider kan vi have behøv for en høj grad af fleksibilitet, også her har SAF opfyldt alle vores ønsker.

Vi har til DD ikke været utilfredse med nogen af vores ophold!

1 avril 2023

Kære Frederik,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du og dine kollegaer har haft gode oplevelser med vores service, og at vi har kunnet imødekomme jeres behov for fleksibilitet. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at fortsætte med at levere tilfredsstillende ophold i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

I min verden som selvstændig er et ord…

I min verden som selvstændig er et ord bindende,den holdning havde den sælger også da han lovede mig 6.måneder ekstra løbetid pga.corona på de 10.stk gavekort som jeg havde købt.
Brian Kruse

20 mars 2023

Hej Brian

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter pris på, at du har delt din oplevelse med os. Vi er glade for at kunne opfylde dit behov for fleksibilitet.

Har Købt Nogle gave kort

Har Købt Nogle gave kort. Til gaver til kunder som er blevet rigtigt godt modtaget. Så kan varmt anbefale at handle med dem.

9 janvier 2023

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at de gavekort, du har købt hos os, er blevet så godt modtaget af dine kunder. Vi sætter pris på din anbefaling og takker mange gange.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi har mange ophold bag og foran os og…

Vi har mange ophold bag og foran os og der er god vilje når det bliver nødvendigt med forlængelse af udløb som jo har været en udfordring i corona årene .

20 février 2023

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft mange positive oplevelser med vores ophold. Vi håber på, at vi må betjene Jer igen i fremtiden :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus