Skønt univers, hurtig levering trods custommade varer. Jeg er vældig tilfreds og elsker mine produkter fra Saga CPH 🥰
Kundeservice i topklasse. Jeg havde købt en vare hos virksomheden, som efter nogle måneders brug gik i stykker, uden tøven sendte de mig straks en ny vare, som desværre også gik i stykker. Jeg s... Voir plus
Kontakten var enorm personlig og jeg følte mig mødt i mine ønsker om levering og produkt. Derudover elsker jeg ALT ved det produkt man køber hos Saga Copenhagen. Min kommende baby er heldig!
All our products are made at certified factories that ensure good working conditions. At the same time, the entire process of the product is produced organically, from the seed being planted on the cotton field, until it lands in your hands.
Havnegade 98, 5000, Odense C, Danemark
- 70 72 91 64
- ia@sagacopenhagen.dk
- saga-copenhagen.com
Demande des avis aux clients
Elsker mine produkter fra Saga CPH 🥰
100% tilfreds
100% tilfreds
Broderiet var perfekt
Fin indpakning
Handler helt sikkert igen
En dejlig modtagelse
Design is very nice
Nice packaging and design. Also quality of the product is very nice😉
Fremragende varer og hurtig ekspedition
Smukke produkter og hurtig levering
Har kun gode oplevelser med Saga Copenhagen. Har bestilt tre gange, og det er gået hurtigt hver gang. Fine pakker med produkter af god kvalitet - vores søn elsker sin nussekanin, så vi måtte bestille en ekstra, hvis nu der skulle ske noget med den anden (den kan ikke undværes!) ✨
Absolute Kaufempfehlung
Ich habe Saga Mulltücher 70x70 cm gekauft, die ich als Küchentücher verwende. Sie sind unglaublich saugstark - viel besser als andere Küchentücher. Ich bin begeistert.
Virkelig god kvalitet og flot design!!
Virkelig god kvalitet og flot design!!! Og så kom pakken virkelig virkelig hurtigt :) elsker alt det de har og de broderede ting er ligeså flotte i virkeligheden.
Excellent!
Excellent customer service - resolved queries on the day and with no issues.
Holder klart hvad de lover
Super fine, og de holder virkelig hvad de lover 🙏🏼
Eneste “savle-smæk” som har kunnet holde mit lille barnebarn “tør på brystet”
Jeg kan kun anbefale dem 👏🏼👏🏼
Bedste produkt og service
Virkelig god service og hurtig levering! Savlesmækkerne er så god kvalitet og er de holder bare til en lille bebs der savler en del
Dejligt tøj til de små
Dejligt tøj til de små. Smukke designs og nem og hurtig handel. Super oplevelse !
Scandinavian design at its best
Great quality materials and lovely design. I especially loved the idea of them donating a tree after each purchase.
Really fast delivery
The shipping was super fast! I had my peoducts embroidered and delivered in 2 days. Really good quality products
Flotte suttesnore og savlesmække med…
Flotte suttesnore og savlesmække med navn- hurtig og nem bestilling og levering
Smukke varer, høj kvalitet
Hurtig levering. Smukke sager i høj kvalitet som altid!