Positief en duidelijk in gebruik
Positief en duidelijk in gebruik. Op een efficiente manier mensen benaderen
De nieuwe moderne manier van online B2B leadgeneratie Sales hacking of online sales is een nieuwe manier van online leadgeneratie. Wij focussen ons op het efficiënter en effectiever optimaliseren van B2B sales funnels aan de hand van een op maat gemaakt implementatietraject.
Bredewater 16, 2715CA, Zoetermeer, Pays-Bas
Positief en duidelijk in gebruik. Op een efficiente manier mensen benaderen
Bij Like-IT zochten we een manier om eenvoudiger en overzichtelijker ons netwerk uit te breiden, om zo new business kansen te doen vergroten! Met de tips en tools die we van SalesHackrs kregen was dit zo geregeld. Met de juiste trainingen die gepersonaliseerd waren naar de behoeftes van Like-IT boekte we snel de gewenste resultaten.
Dit is voor ieder ondernemer een must als je op een goede manier nieuwe klanten wilt halen uit Linkedin. Professionele en verhoogt de geloofwaardigheid van uw profiel en dit helpt echt. Met goede content? — kan SalesHackrs als LinkedIn-content strategie jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen, vraag anders aan Mark wat de beste manier is om dit te realiseren.
Onze ervaring is positief, we waren op zoek naar een manier om op een professionele en efficiënte manier contact te kunnen leggen met beslissers. Dat is een aantal keer zeker gelukt en daarbij zijn we ook, waar nodig, goed ondersteund door hun team/helpdesk.
Tot nu toe is onze ervaring met saleshackrs uitstekend te noemen. Omdat wij "onverwacht" een transitie doormaken om ons moederbedrijf te verlaten en op eigen benen te staan was SalesHackrs direct flexibel om ons de tijd te gunnen voor een nieuwe strategie. Wat ze ons tot nu toe uitgelegd hebben was zeer verhelderend en we kijken met veel vertrouwen uit naar de toekomstige samenwerking.
Professioneel bedrijf met bevlogen en communicatief sterke medewerkers. Ze staan open voor feedback en ontwikkelen ook snel.
En savoir plus sur les différents types d'avis.