Salon kinolli Avis

4,9

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos min frisør! Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med et stort smil og en virkelig behagelig atmosfære. Man føler sig med det samme i try... Voir plus

Efter flere års hjemmeklip trængte mit hår til en kærlig hånd. Jeg var inde og læse forskellige anmeldelser, og valgte derud fra Salon Kinolli, og jeg må bare sige at anmeldelserne lever fuldstændig o... Voir plus

Armed kinolli er den bedste frisør jeg har været ved, og vil forblive kunde fremover. Han lytter til ens ønsker, giver forslag og uddyber fremgangsmåden og metoder. Man er tryg i både selvskabet og b... Voir plus

⸻ En utrolig sød og imødekommende frisør med masser af overskud og et skarpt øje for detaljen 🙏🏻 Altid en hyggelig og professionel oplevelse! Vores søn er nu blevet klippet for tredje gang og e... Voir plus

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Fantastisk oplevelse

Jeg havde virkelig brug for en opfriskning af mit hår efter en hjemmeklip og alt for slidte spidser. Armend tog mig hurtigt ind og bruge flere timer på at gøre mit hår helt perfekt. Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse, og jeg kom ud med lige præcis det resultat jeg ønskede. Kun ros og gode ord herfra - jeg vil til enhver tid stole på Armend med mit hår 🤞🏼

9 septembre 2023

Mit hår er meget kraftigt og tungt

Mit hår er meget kraftigt og tungt, som ødelagde mine krøller.
Armend forstod præcis hvad jeg ønskede mig og gav mine krøller et fantastisk løft som de virkelig trængte til.
Ikke nok med at han gav mit hår nyt liv, så vejledte han mig også i hvordan mit hår bedst ville arte sig når han klippede.
Meget meget tilfreds!

6 septembre 2023

Bedste frisør på Jylland!🤩

Det er nok det bedste sted på Jylland! Hold nu helt kæft en service den unge mand yder, og mindst FLOT ARBEJDE! Hele min familie er flyttet hos denne skønne mand. Ja, det både lille mor, begge vores forældre og mig! Vi kan ikke andet end rose ham helt oppe til skyerne! ❤️❤️❤️

3 octobre 2022

Resultater over alle mine forventninger 😍

Jeg har henover de sidste mange år fået farvet mit hår fra mørkt til blond, dog aldrig i den kolde tone jeg længe har drømt om. Mit eneste ønske har altid bare været en kold blond farve, med en smule liv i - og det fik jeg sørme også!

Jeg fik anbefalet Salon Kinolli. Jeg blev mødt af en smilende, entusiatisk & energisk frisør, som ikke kun lyttede til mig, men forklarede og vejlede under hele processen. Det endte resultat af farvning, gik over alle mine forventninger og jeg er evig lykkelig. TAK for dig og din hjælp!

3 octobre 2022

Fantastisk frisør!

Armend har været min frisør igennem flere år - og jeg har aldrig på noget tidspunkt, valgt at blive klippet hos andre frisører. Kan anbefales 1000%!

28 août 2022