Havde et fantastisk forløb hos Sameenas køreskole. Hurtigt og smertefrit. Køreskolen sætter altid sine elevers behov først. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, kunne ikke have ønsket mig et bedre... Voir plus

Sameena har været en helt fantastisk støtte gennem hele mit forløb. Jeg var så nervøs for at køre bil, men hun har fra dag ét mødt mig med enorm ro og opbakning. Hun har været meget mere end bare... Voir plus

Jeg har fået mit kørekort, hos Sameenas køreskole. Det nok det bedste valg jeg kunne have fortaget mig. Jeg kan klart anbefale for alle jer som mangler en køreskole. Det her har været et meget lærerig... Voir plus

Jeg fik bestået min praktiske prøve igår, på første forsøg med Sameena! Jeg skiftede over til hendes køreskole efter en lang og ærgerlig process med andre køreskoler/kørelærer. Dog er Sameena simpelth... Voir plus

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Anbefaling til andre ældre elever

Jeg tog mit kørekort som 32-årig efter 15 års forhindringer, udsættelser og tilløb. Nok ikke helt så lettilgængeligt eller intuitivt at komme igang, som når man er yngre. Og jeg havde en god oplevelse som ældre elev og alderspræsident på holdet.

Undervisningen ligger, så det kan passes sammen med både studie og fuldtidsarbejde - ihvertfald hvis man kan gå en time tidligere. I fælles timer har jeg oplevet en rigtig fin stemning, hvor alle deltagere på holdet kunne komme til orde og løbende delte både deres oplevelser, tips og tricks med hinanden. Det tilbudte førstehjælpskursus var udmærket og underviseren rigtig behagelig. Generelt er der udmærkede rammer for den fælles undervisning og et vist ansvar for egen læring: Hvis man i øvrigt er indstillet på at møde fysisk op til undervisning (eller at få indhentet misset undervisning i tide) og selv at få stillet alle opklarende spørgsmål, når man er i tvivl, har jeg ikke oplevet et behov for ekstra forberedelse mellem timerne. Jeg havde dog glæde af en app til opsummering og ekstra øvelse op til teoriprøven, som jeg klarede i første omgang.
NB: Teoriprøve foregår digitalt og synkront i mindre hold (der sidder fysisk sammen i et lokale på prøvestedet) som en multiple choice-test, hvor man har et afgrænset tidsinterval til at svare på hvert spørgsmål og ingen mulighed for at klikke frem/tilbage mellem spørgsmålene.

I køreundervisningen er der også gode og trygge rammer, og også her har du et vist ansvar for egen læring, når du kommer længere hen i forløbet. Spørg om alt, hvad du er i tvivl om - også flere gange, hvis det er nødvendigt. Få be- eller afkræftet alt, du ikke lige har fået at vide eller ikke selv har fanget i tide - det er ikke til selve prøven, du skal komme i tvivl om noget lavpraktisk eller en simpel fortolkning af reglerne.

Jeg havde Sameena som kørelærer, og hele vejen igennem har vi fundet ud af køretimer uden problemer trods travlhed hos os begge. Hyggelige og rare køretimer med smil og god stemning - og masser af klare instrukser i begyndelsen. Sameena er super god til at give små tommelfingerregler ift. parkering og andre manøvrer og til at forberede én på at bevæge sig glat i trafikken. Generelt kan du mærke, at hun går op i sine elever og deres oplevelse af hele forløbet. Sameena er også god til at empatisere med ældre elever, der åbenbart ofte har tendens til at overanalysere trafikale situationer eller at komme i tvivl om egne evner.

Jeg oplevede, at turen på glatbane ikke stemte helt overens med det, jeg havde forberedt mig på. Igen - hvis du er i tvivl eller oplever manglende/anderledes manøvrer end de forventede, så spørg! Gerne i god tid, så du kan få en forklaring eller evt. en justering.

Det er nok mest ældre elever, som ikke har jævnaldrende i samme situation at sparre med eller forældre at køre med/få hjælp fra, der kan bruge alt det her. Men hvis du står alene med forløbet: spørg, spørg og spørg igen. Tag nogle ekstra timer, så du er komfortabel med at komme ud på vejene - det handler trods alt ikke længere om at blive færdig en måned før eller senere, men om at være sikker bag rattet, for de fleste af os lidt oppe i alderen ;)

7 février 2024

Stor anbefaling herfra!

Jeg kan varmt anbefale Sameenas Køreskole til alle, der ønsker at tage kørekort. Kørelærerne her udviser en utrolig entusiasme og passion for at lære fra sig, hvilket gør hele oplevelsen behagelig. Deres tålmodighed og professionelle tilgang sikrer, at man som elev altid føler sig godt tilpas og i trygge hænder. Sameenas Køreskole er det perfekte sted at lære at køre❤️❤️❤️

9 février 2024

BEDSTE KØRESKOLE 😎🚗

Jeg havde fornøjelsen af at køre med Halima, og jeg kan varmt anbefale hende som kørelærer 😎
Hun er utrolig rolig og tålmodig at køre med, og hendes evne til at forklare ting gør hele køreoplevelsen meget behagelig 🙏🏼 Hun er bare smadre dygtig! Tak for en fantastisk undervisning 😊

2 février 2024

Kæmpe anbefaling

Sameenas køreskole leverede en fantastisk oplevelse fra start til slut. Deres professionelle og venlige instruktører gjorde hele processen med at lære at køre til en behagelig og lærerig oplevelse. De tilpassede undervisningen efter mine behov og sikrede, at jeg var godt forberedt til køreprøven. Jeg kan varmt anbefale Sameenas køreskole til alle, der leder efter en pålidelig og effektiv måde at lære at køre bil på. Jeg havde selv Halima som kørelærer og hun hjalp mig igennem processen på kort tid, jeg bestod både min teoriprøve og min køreprøve på første forsøg, kæmpe anbefaling her fra 🙏🏽

31 janvier 2024

Den ængstelige oplevelse blev til en succesoplevelse

Fantastisk oplevelse og så pædagogisk! Jeg kan stærkt anbefale denne køreskole. De er fleksible og gode til at imødekomme ens behov og ønsker. Sameena er en fantastisk kørelærer. Tak for at vende min ængstelige oplevelse til en succesoplevelse.

1 novembre 2023

Rigtig god kørelærer

Rigtig god kørelærer, og det er nemt at få tid til kørelektioner, og en køreprøve når man er klar ❤️ Vil helt klart anbefale Sameena 🫶🏽

30 octobre 2023

BEDSTE køreskole

BEDSTE køreskole! Jeg har været rigtig glad for mit forløb på Sameenas køreskole. De er yderst hjælpsomme, og de ønsker du skal klare den. Meget professionelle kørelærer. Jeg bestod både min teori og køreprøve 1. Gang🤩 og det kunne jeg ikke have gjort uden deres hjælp. Tusind tak til jer❤️

27 septembre 2023

Den BEDSTE køreskole i heeeele København!!

Sameena er den BEDSTE kørelærer og har seriøst den BEDSTE køreskole i hele København! Og jeg har prøvet flere køreskoler, men aldrig oplevet en være så hjælpsom, venlig og ivrig på at lære mig ALT! Hun har den BEDSTE energi over sig, og det var altid hyggeligt at kører med hende. Intet skjult gebyr eller noget, for hun vil bare sikre sig at ALLE hendes elever består i første hug. OG JEG BESTOD!!!!! Hun gør dig helt klar til teoriprøven, og endnu mere klar til din køreprøve. Hun motiverer dig, hepper på dig, fjerner sin usikkerhed, så du bliver en stjernebilist ! Jeg kan sende den varmeste anbefaling til alle og en hver. SAMEENA KÆMPE KNUS! <3

31 août 2023

Anbefales!

Jeg kan stærkt anbefale sameena’s køreskole og kørelæren Halima!!! Så sød og betænksom kørelærer og ikke mindst dygtig🥰
Det var et så dejlig forløb, man føler sig i trygge hænder og føler sig virkelig tilpas, når man kører ud med hende.
En dygtig kørelærer som er ærlig over om man er klar til prøven eller ikke, hvilket gøre det nemmere for os elever!🫶🏼
Kan klart anbefales!!❤️

10 août 2023

Stor anbefaling herfra!!

Gennem mit kørerkorts forløb har jeg kørt med de to bedste kørerlærere, Sameena og Fatma. Begge to er helt fantastiske og de er de aller sødeste mennesker!!😍(MashAllah) Har hele tiden fået både stor støtte og motivation fra dem begge to, især inden/og efter teori prøver, og inden min første kørerprøve, som jeg bestod takket være deres hjælp! 🩷 Jeg kan HELT KLART anbefale Sameenas kørerskole🙌🏻🙌🏻🙌🏻

1 août 2023

bedste køreskole

Min fantastiske skønne kørelærer Halima, kan varmt anbefales sameenas køreskole. Meget tålmodig og meget pædogoisk og ekstrem professionel. Det var garanteret en god oplevelse og en god griner
Vh din bedste og sjoveste elev du nogensinde har haft

31 juillet 2023

Anbefales!

Virkelig god kørerskole, hvor man føler sig prioriteret. Efter et langtrukken forløb pga jeg lige ved at give op, ville jeg give det sidste forsøg med Sana og Sameena som kørerlærere. De var så gode til at motivere mig, og få mig op på hesten igen, og det synes jeg de skal have stor ros for. Jeg har nu fået mit længeventet kørerkort, og er så taknemlig for den undervisning og hjælp jeg fik.
Stor anbefaling herfra.

15 juin 2023

Man er i trygge hænder hos Sameena

Rigtig fin oplevelse! Sameenas køreskole er en seriøs køreskole, og de er rigtig gode til at skabe kontakt til eleverne, så man føler sig i trygge hænder. Kommunikation mellem teorigange sker over Messenger, så det er mest praktisk, hvis man har en Facebook- eller Metakonto :)

31 mai 2023

Varm Anbefaling!!!

Det er en skam at man kun kan give 5 stjerner.. Super god køreskole, jeg havde Halima, absolut fantastisk kørelærer

1 juin 2023

Sameenas køreskole får en kæmpe…

Sameenas køreskole får en kæmpe anbefaling herfra. Helt fantastisk forløb hele vejen igennem. Følte mig i trygge hænder når jeg skulle lære at køre bil og være en del sf trafikken.
Sameena som var min kørelærer er professionel, dygtig og støttende. Hun er virkelig god til at guide og lære fra sig. Tusind tak for den gode oplevelse!

24 mai 2023

Kæmpe anbefaling!

Sameenas køreskole får en kæmpe anbefaling herfra! Kørelærerne er så søde, dygtige og professionelle, de sørger for, at man føler sig godt tilpas og sikker i trafikken. Et super godt forløb er garanteret!🤩
Sameena var min kørelærer, og hende har jeg været enormt glad for. Jeg så frem til hver køretime sammen med hende, de var både sjove, lærerige og behagelige, så tusind tak til Sameena! Takket være Sameenas køreskole bestod jeg begge mine prøver i første forsøg😍

27 avril 2023

Anbefaler helt klart Sameenas Køreskole…

Anbefaler helt klart Sameenas Køreskole 👌🏽 Jeg havde Halima som kørelærer, og hun var ud over alle forventninger! Sød, rolig og meget behagelig ❤️ Jeg er virkelig taknemlig for at have valgt Sameenas Køreskole ❤️

27 février 2023

Jeg havde det bedste forløb med…

Jeg havde det bedste forløb med Sammena, som fik mig igennem et lynkursus på 33 dage!! Sameena er tryg at køre med, god til at lære fra sig og så er hun mega godt selskab! 10/10 kæmpe anbefaling ❤️

6 février 2023

Kæmpe anbefaling og tak!

Kæmpe anbefaling og tak til Sameenas køreskole, og særligt til Sana! Sana er rolig, meget pædagogisk og rar at sidde i bilen med. Jeg gik fra at have været meget nervøs hos en tidligere kørelærer til faktisk at synes det var sjovt at køre bil og føle mig helt tryg ved det. Sana du er helt klart årets kørelærer! Tusind tak!

5 février 2023

Den bedste køreskole.

Den bedste køreskole.
Sameena er den bedste kørelærer og er meget hjælpsom. Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve uden ekstra køretimer.
5 stjerner herfra!

26 janvier 2023