Bestilte ca 1 m3 sand søndag formiddag. Fik besked om at det ville komme mandag morgen kl. 9. Præcis kl 9 holdt lastbilen ved huset. På trods af at der var lidt plads til lastbilen på gaden, formåe... Voir plus
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
L'entreprise a répondu
Fantastisk oplevelse. Ringede først til kontoret i forhold til nogle faglige spørgsmål, hvor jeg blev rådgivet på bedste vis. Efterfølgende spurgte jeg til levering, som allerede kunne lade sig gø... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alt fungerede! Jeg har i forbindelse med huskøb, handlet flere forskellige ting på sanshoppen.dk. Både grus, granitskærver og flis, som er blevet leveret lige til døren, og stillet på det aftalt... Voir plus
- Fournisseur de sable et de gravier
- Fournisseur de terrains
- Jardin
- Fournisseur de granit
- Fournisseur de mulch
- Fournisseur de pierres
Informations provenant de diverses sources externes
Hos Sandshoppen.dk er vi eksperter i professionel levering af grus, sand, sten, flis, granitskærver m.m. i Midt- og Vestjylland. Firmaet bag Sandshoppen.dk er tidligere blevet kåret til “Årets Transportvirksomhed” i Danmark, og med mere end 35 år i branchen kan du trygt handle hos os.
Mørupvej 37, 7400, Herning, Danemark
- +45 41 200 800
- kontakt@sandshoppen.dk
- sandshoppen.dk
Rigtigt god service og levering
Bestilling onsdag aften
Bestilling onsdag aften - Leveret Fredag morgen - trods billigste leveringstid .
Meget hurtig og god service.
10 stjerner herfra.
Meget hurtig og præcis levering af et…
Meget hurtig og præcis levering af et produkt i god kvalitet
Bedre service og kvalitet skal man lede…
Bedre service og kvalitet skal man lede længe efter 👌🏻
Fik leveret grus og sten til indkørsel og det var til tiden 🙏🏻
Kan kun anbefale at handle her 👍🏻
Fin vejledning telefonisk før køb og…
Fin vejledning telefonisk før køb og dejligt med en chauffør, der ringede og aftalte nærmere omkring leveringsstedet.
Utrolig venlig og behjælpelig
Rigtig god service
Rigtig god service, og det blev leveret som vi ønskede det
Hurtig levering og fin kvalitet
God service, produkt og priser
God service! Simon er bare så hjælpsom med gode råd og vejledning! Mange tak! Og priser og kvaliteten er bare iorden! Har bestilt både sten og hestesand.
Rigtig god service
Rigtig god service, hurtigt levering og varen var som det skulle være.

Réponse de Sandshoppen.dk
Nem at bestille
Nem at bestille på deres hjemmeside , hurtig og korrekt levering. Produkterne lever fuldt op til forventningerne.

Réponse de Sandshoppen.dk
Super service fra Simon og generelt…
Super service fra Simon og generelt helt teamet! kan kun anbefale Sandshoppen.dk / HV transport
Rigtig os kundeservice og hurtig…
Rigtig os kundeservice og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Hurtig levering
Nem og hurtigt at bestille på deres…
Nem og hurtigt at bestille på deres hjemmeside og dygtige chauffør
Høj service, kort leveringstid
Fantastisk, nærværende service og hurtig, løsningsorienteret levering. Absolut anbefaling!
Grus til vores indkørsel
Jeg bestilte 10 tons grus og jeg skrev lidt frem og tilbage med Simon fra sandshoppen og fik et tilbud på de 10 tons med etape læsning
Jeg blev dagen efter ringet op af en chauffør som have læsset gruset og han fortalte han kørte fra Mørupvej nu og jeg forklaret hvordan jeg gerne ville ha han aflæsset cirka 3 tons ved huset og aflæsse de sidste 7 tons ud ned langs vores indkørsel som etape aflæsset.
30 min senere bliver jeg ringet op igen da han spørg hvor han må sætte hans kærre henne
og han spørg igen hvordan det var med aflæsning så jeg forklare igen
Da jeg kører hjem har jeg på fornemmelsen jobbet ikke er udført som det var aftalt
Da jeg kommer hjem kan jeg se der er aflæsset 1,5-2 tons ved huset.
Ned langs huset har han etape aflæsset 5 meter lavet fint så et dynge så etape aflæsset 5 meter igen og lavet en dynge igen
Jeg ringer til chaufføren og spørg om han har set hvordan det er aflæsset og han svare nej han havde ikke lige set det
Jeg blir dagen efter ringet op af Simon fra sandshoppen og vi finder en løsning/kompensation for deres fejl