1. Services de nettoyage

Écrit par l'entreprise

Vi er et rengøringsfirma, der sørger for forskellige rengøringer fra husrengøring til kontorrengøring med mere. Vi tilpasser vores ekspertise til dine specifikke behov og gør alt for at skabe et renere, sundere og mere indbydende miljø for dig.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

15 avis

Meget grundig og pålidelig rengøring

Sandra og hendes team har gjort rent hver uge hos os siden starten af 2025. Vi er meget glade for deres indsats. Vi har længe søgt efter rengøringshjælp, som er meget meget grundige - og det er de. Har der været nogen mangler efter deres besøg, så har jeg altid bare kunnet sende Sandra en SMS, og så har de været opmærksom på det ved efterfølgende rengøring. Sandra svarer også altid med det samme, når man skriver, hvilket er meget værdsat. De er meget pålidelige, og vi har aldrig oplevet en aflysning. Mange anbefalinger herfra!

15 octobre 2025

Tusind tak Christine🙏

Varmeste anbefalinger

Vi har nydt regelmæssig rengøring fra Sandras team over et år nu, og er meget tilfredse. De er pålidelige, grundige, fleksible og uundværlige :) Vi giver vores varmeste anbefalinger. Vh. Familie Steffensen

16 avril 2025

Mange tak

Sandras rengøring - varm anbefaling

Sandras rengøring er grundig, og hun går ikke uden om ting, som ikke er ryddet op - i stedet bliver det pænt arrangeret, så støvsugeren/moppen kommer hele vejen rundt. Altid punktlig og fleksibel.

7 août 2024

Tak Louise🫶

De varmeste anbefalinger

Sandra og hendes team leverer den bedste rengøring og service vi har oplevet. De kommer som aftalt, tiden er som kommunikeret dagen før og prisen er fornuftig. Altid en fornøjelse at komme hjem og se, at der lækkert rent. Der kæles for detaljerne, lige fra de redte senge til toiletpapiret, der lige har fået en hotelfoldning. Og kniber det selv at nå køleskab eller vinduer så fixer de også det. De varmeste anbefalinger herfra.

30 août 2024

Mange tak Mette

Fantastisk rengøring

Det er rengøring af høj kvalitet - de er professionelle med alt lige fra rengøringen til den tidsplan de kommer med. Prisen står helt klart mål med den service de levere. De kommer altid som aftalt og så er de bare super søde. Kan helt anbefales

24 mai 2024

Mange tak🫶

Bedste rengøring

Sandra og hendes team gør et fantastisk arbejde og vi er meget glade for at hun ville fortsætte med at komme også da vi flyttede til Frederiksberg. Vi kan klart anbefale hendes firma.

7 décembre 2023

Mange tak🙂

Altid grundig og omhyggelig rengøring

Altid grundig og omhyggelig rengøring. Sandra og hendes medarbejdere kommer til aftalt tid og sætter en ære i at forlade et rent og velduftende hjem. Derudover er der de små ting som tømte affaldsspande, arrangerede puder og foldet toiletpapir (!), der gør, at ens hjem næsten føles lidt luksusagtig bagefter!

13 novembre 2023

Mange tak Charlotte

Fantastisk service og virkelig…

Fantastisk service og virkelig pålidelig!
Sandra og hendes team sørger for at vi altid får en super god oplevelse når vi kommer hjem til et velduftende og grundigt rengjort hjem. Vi har haft forskellige rengøringsservices igennem tiden, men har aldrig været så glade og tilfredse som vi er med Sandra! Det er “desværre” kun hver anden uge, men det er altid en stor glæde at komme hjem til et rent hus hvor der også nusses om detaljerne.

3 octobre 2023

Mange tak Deniz

Super cleaning

Timely, efficient and squeaky clean cleaning every time. We are very happy as a family to the attention to detail and extra tasks taken on. Highly recommended!

4 octobre 2023

Thank you so much Ewelina