Sanya Aalborg

Bestilte den 22/1 en kjole - Den kom i dag den 20/3 … Kvaliteten er ok. Men kjolen større end forventet Jeg havde opgivet at modtage den, så var meget overrasket da den lå ved min dør her til morgen... Voir plus

Bestilte 1 bomuldssweater og 1 bomuldsbluse. Pakke kom men Sweater var polyester. Den anden bluse er ok. Jeg skrev mail og bad om kompensation for polyester og blev lovet 30% retur inden for 5-10 bank... Voir plus

Kan kun tilslutte mig mange andre herinde. Pengene trækkes med det samme, de bestilte varer kommer først efter meget langggg tid. Det værste kemisk bras. (Tøjet stinker langt væk) Intet er som l... Voir plus

1. Boutique d'accessoires de mode

Écrit par l'entreprise

Vi er på en mission for at styrke kvinder, så de føler sig selvsikre og komfortable hver eneste dag

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

ADVARSEL!!!!

PAS PÅ !!! Jeg bestilte 5 stk. tøj, indbetalte 1250 kr. fik 3 stk. til sendt fra Kina , ikke bomuld og ikke tilsvarende foto. Efter lang korrespondance returnerede de 462 kr. på de 3 stk.. de sidste ca. 750kr. Har jeg ikke fået varer for. Jeg har anmodet om mit tilgodehavende mange gange, nu svarer de ikke. ALTSÅ et fup firma, der STJÆLER mine penge. Forstår ikke de ikke bliver anmeldt og stoppet????

13 mai 2024

ADVARSEL - Svindel og humbug

ADVARSEL - Fortjener slet ingen stjerne, men man kan ikke komme videre uden at give en stjerne - Svindel og humbug. KØB IKKE NOGET VIA DETTE FIRMA. Jeg har købt tøj igennem deres hjemmeside - og det var ikke nogen god oplevelse. For det første var der meget lang leveringstid. Varerne var ikke som beskrevet - og forkert vare leveret. I annoncen stod der 100% bomuld - og det kan jeg garantere for, at det ikke. Jeg kontaktede firmaet for at benytte mig af min ret til returnering - og bad dem også betale for returneringen, idet der står på deres hjemmeside, at de vil betale returfragten, hvis de har sendt en forkert vare. De blev ved med at skrive tilbage, at de fik varerne fra Kina, så de var for dyrt for dem, så om jeg ikke ville være tilfreds med en reduktion på først 30%, så 50% og til sidst 70%. Det skrev jeg til dem flere gange, at jeg ikke var interesseret i, da jeg ikke havde fået de produkter, som de havde reklameret med - og som jeg havde bestilt, så jeg ville bare have mine penge tilbage, som jeg ifølge deres hjemmeside havde ret til. Jeg kan også have min tvivl om, hvorvidt pengene ville komme retur, for nu er de holdt op med at svare mig på mine beskeder. Der er billeder af samme kjole, med samme model og i samme video under flere andre butiksnavne, så Sanya er sikkert ikke det eneste navn, som de bruger.

24 avril 2024

Svindler kineser firma

Jeg give 1 stjerne kun fordi man ikke kan give 0. Jeg bestilte en kjole i bomuld m blonder, efter 3 uger kom der en grim tunika i kunstof. Da jeg kontaktede firmaet for at få en returlabel så jeg kunne returnere den grimme tunika kunne det ikke lade sig gøre da det var dyrt at sende til Kina, de reklamerer ellers med 30 dagen returret. De sagde jeg lunne få 30% af mine penge tilbage og beholde tunikaen, dette var jeg ikke interesseret i og mente self. jeg skal have alle mine penge retur. Efter meget skriven frem og tilbage accepterede jeg de 30% da det trods alt var bedre end ingenting. Jeg har IKKE fået mine penge retur. Handel ikke med dette firma, det er svindel.

24 février 2024

Svindler forretning

Dette er en decideret svindlerforretning!

Varerne dukkede faktisk op til sidst.

Da jeg så ville returnere en af varerne på grund af forkert størrelse, kunne jeg pludselig kun få 30 % af prisen tilbage. På deres hjemmeside reklamerer de ellers med fuld refusion.

22 mars 2024

Sanya leverede ikke den vare jeg bestilte

Sanya leverede ikke den vare, jeg havde set og bestilt på deres webside. Jeg kunne efterfølgende ikke returnere varen og få fuld refusion, selvom de reklamerer med 30 dages fuld refusion ved forkert eller mangelfuld levering. Jeg kæmpede i mere end 3 mdr. og fik aldrig mine penge retur. Et virkelig SKOD FIRMA!

28 janvier 2024

0 STJERNER-FUP KINESER FIRMA!…

0 STJERNER-FUP KINESER FIRMA!…. Åhhh at jeg alligevel hoppede på den, troede jeg var blevet klogere. Bestilte strik og kjole. Det kom efter 1 måned. Strik i dårlig kvalitet og kjolen en HELT anden en den jeg havde bestilt. Sender mails…. Ligesom alle andre får at vide kan jeg få lov at beholde varen og få først 10% retur….. så 20…. Så 30…… jeg henviser til købelov, deres egne returregler, anmeldelse til politi….. ender med at acceptere 50%, men fik aldrig pengene. KØB IKKE NOGET HOS DEM!!!

18 janvier 2024

Hold jer væk fra dem

Hold jer væk fra dem. Kineser side. Jeg skal have 50% tilbage for det købte da jeg ikke var tilfreds med varen, har aldrig set 1kr. hvis jeg kunne give nul stjerner, fik de det.

INGEN stjerner

INGEN stjerner, rent kinesisk fup firma.
troede det var dansk, min fejl, og efter 3 måneder kommer der en pakke med forkert størrelse. meget dårlig kommunikation, og dårlig kvalitet.
brug dem ikke. de kommer også frem med andre dansk klingende navne

2 avril 2024

Jeg kan desværre ikke give jer mere end 1 stjerne. AL for lang leveringstid, manglende information og kommunikation generelt. Jeg har kun hørt fra jer fordi jeg selv har skrevet til jer.
Hvis jeg skal komme med noget positivt, så er det at kjolen er ok kvalitet.

25 janvier 2024

Et ægte svindlerfirma

Et ægte svindlerfirma.
Hold jer langt væk. Bestilte en kjole, modtog en helt forkert model.
De nægtede at bytte den, med begrundelse i at deres varer sendes fra England.
Vi skrev meget frem og tilbage. De gik fra at tilbyde et gavekort på 30% 40% 50% 70%. Lige meget hvor mange gange jeg forklarede dem om den Danske købelov, ville de ikke forstå. Jeg truede dem med advokat, heller ingen virkning.
Jeg forklarede dem at jeg ville lave en anmodning om tilbageførsel via banken. Herefter var der stilhed.
Jeg lavede anmodningen, ganske nemt, via Jyske Banks hjemmeside. Der gik under en uge, så var mine penge retur.
Jeg har stadig den forkerte kjole.
Jeg vil fremsende en faktura på opbevaring. 100 kr. pr. Uge.
Sanya er også velkommen til at afhente kjolen her. Hvis de vælger det, er der naturligvis et udleveringsgebyr på 250,00 kr.

11 février 2024

Bestilte den 22/1 en kjole

Bestilte den 22/1 en kjole - Den kom i dag den 20/3 …
Kvaliteten er ok. Men kjolen større end forventet
Jeg havde opgivet at modtage den, så var meget overrasket da den lå ved min dør her til morgen 🤗

20 mars 2024

Hold sig væk fra dem

Hold sig væk fra dem, fup firma. Har bestilt en kjole , fik en anden som ikke ligner den som jeg har bestilt, kunne ikke retur vare , fordi det accepterer de ikke, efter så mange mail frem og tilbage aceptere jeg 30% refusion men aldrig har fået pengene på min konto. Så Hold sig Væk fra dem .

FUP FIRMA

FUP FIRMA! Hold jer langt væk! Bestilt 2 strik - som for det første kom fra Kina. Så dem efterfølgende på TEMU. Og når man vil returnere, kan man ikke få lov til det - så tilbyder de en nedslag, og efter mange mails frem og tilbage, godtager jeg et afslag på 50% - får at vide de vil være på min konto indenfor 5-10 hverdage. Det er nu over en måned siden, har ikke set skyggen af pengene og de er holdt op med at svare!

1 février 2024

Meget lang leveringstid og ingen kommunikation

Jeg bestiller en kjole sidst i januar med 10-14 dages levering. Den er endnu ikke modtaget.
Jeg gør opmærksom på det, og først der får jeg at vide der kan være lidt længere leveringstid.
Hen over februar spørger jeg gentagende gange til levering og får samme vage svar.
Kan ikke annullere ordren fordi den skulle være sendt men skal vente til den er leveret før jeg kan gøre noget.

3 mars 2024

Største fup firma

Største fup firma.
Der er ingen der skal handle det sted.
Dårlig kvalitet , kinaprodukt.
Og man kan ikke klage over kundeservice, for der er ABSOLUT INGEN 😡😡😡😡😡😡

7 février 2024