Facilities are of good quality, and the experience is very well designed. We had Silke as our Gus, she was such a kind and experienced human, which made the session even better. I will be coming back!... Voir plus

Sauna85 always great sauna Gus experiences with so many different masters, so you can really choose what is best for you. I loved the location in KayakBar and I have been many times with my friends... Voir plus

Jeg deltog i et sunagus afhold af Chrelle, hvilket var en meget behagelig oplevelse. Cristian er top professionel og dygtig til sit arbejde. Det var let af finde en en indre ro og føle sig helt afslap... Voir plus

1. Sauna
  2. Club de sauna
  3. Programme de bien-être

Écrit par l'entreprise

Sauna 85 er en mobil sauna med plads til 20 personer. Vi leverer Saunagus i København og omegn. Man kan enten booke enkelte billetter via vores Bookingsystem, eller man kan leje hele vognen til Events. I Sauna 85 fokuserer vi på at give vores gæster en pause fra hverdagen, hvor de kan nyde varmen, kulden, og duften af æteriske olier. Vi kalder det en tvungen mediation, hvor krop og hoved taler samme sprog.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Bedste gus!!!

Jeg var til gus hos Valdemar, og det var uden tvivl den bedste gus jeg noglesinde har prøvet. Har aldrig været skuffet hos Sauna85 men Valdemar, var ekstraordinær god<3 jeg har købt et klippekort nu og det bliver 100% ikke det sidste!

16 avril 2026

Excellent overall experience.

14 mars 2026

Supergod og hurtig kundeservice

Supergod og hurtig kundeservice, der hjalp med at få mine klip tilbage efter en fejlbooking. Fik svar på en lørdag, hvor jeg mødte stor forståelse. Derudover altid en god gus og et godt miljø, hvor der er god stemning og plads til alle.

21 février 2026

God og hurtig kundeservice

Jeg kom til, ved en fejl, at købe en billet for meget. Den afmeldte jeg med det samme, men jeg mistede alligevel det klip pga gusset ville blive afholdt inden for 24 timer. Da der var for få tilmeldte på holdet blevet det aflyst, og fik jeg et af de to brugte klip automatisk refunderet. Da jeg henvendte mig til kundeservice, fik jeg også refunderet det klip jeg ved fejl kom til at bruge. Rigtig god oplevelse. De afholder rigtig gode gus. Kan klart anbefale sauna85.

27 janvier 2026

Super hjælp fra kundeservice

Jeg fik booket en forkert dag, men fik fantastisk hjælp via kundeservice .

Selve gusen var rigtig god! Jeg havde en person med, der aldrig har prøvet det og der blev justeret lidt på varme så hun også kunne klare det ! Dejligt valg af olier, og en kæmpe oplevelse at mærke kriblen i huden imens man var omgivet af varme . Fantastisk oplevelse og dejligt for krop og sjæl.

14 décembre 2025

Gavekort forlænget

Jeg var ikke opmærksom på at gavekort varede 1 år. Silke hjalp med at forlænge gavekortet, så jeg havde mulighed for at bruge det alligevel.

2 décembre 2025

Sauna85 always great sauna Gus…

I loved the location in KayakBar and I have been many times with my friends!
Moreover, when there is an issue, people are incredibly kind and understanding. I really appreciated it :)

24 novembre 2025

Klasse service

Jeg havde fuldstændig glemt mit klippekort, som var udløbet fra året forinden - men Silke var så sød at forlænge det, så det ikke var spildte kroner.

Så god service.

12 novembre 2025

Kæmpe tommel op.

Har lige været til gus ved Asbjørn - kæmpe tommel op. Fantastisk oplevelse og så afstemt alt det Asbjørn sagde og gjorde. God musik og alt i alt en helt utrolig dejlig oplevelse. Tak for det Asbjørn.

29 octobre 2025